בנות משהו מוזר -שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שבועיים הייתי במעקב זקיקים יום רביעי היה זקיק 17*18 למחרת(יום חמישי) עשיתי שוב היה 20*21 ללא נוזל והזריקו לי אוביטרל.. מקודם נכנסתי לשירותים וראיתי שכנראה קיבלתי אפילו לא התבאסתי מרב שאני מישהי יכולה להסביר לי איך זה יכול להיות??? הייתי אמורה לקבל הכי מוקדם מחר ובהתחשב באוביטרל אז אפילו עד יום שבת . אז מה אומרות??
6 תגובות
עמוד 1
  • מאמי זה לא מוזר,
    גם לי זה היה ככה בדיוק, פעמיים...
    אני הזרקתי אוביטרל ביום שני לפני שבועיים יום לפני ההזרעה וביום שני השבוע קיבלתי 
  • וואו זה לא פעם ראשונה שאני עם אוביטרל ובחיים זה לא קרה לי.. תודה רבה לך. היתה לי הרגשה שאת ישר תעני את מקסימה יאללה אני מחכה לשמוע ממך בשורות טובות!!!
  • אגב יש לך הסבר איך זה יכול להיות?
  • גם לי זה קרה!!!
    לאחר ביוץ, הגוף שלנו מתכונן לקליטה של העובר. אם לא היתה הפריה, הזקיקים נספגים ויוצאים מהגוף בתור מחזור....
    זה בגדול!!!
    מאחלת לך המון הצלחה בפעם הבאה!!!
  • תודה תודה אני מבינה שזה אם כך לא מוזר בכלל. לא יודעת בפעמים קודמות זה לא קרה לי להפך בגלל הזריקה המחזור היה מגיע לאחר שבועיים + יומיים. תודה ובהצלחה גם לך
  • תודה רבה חמודה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה