סקר- איך הרגשתן בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למרות כל מה שחשבתי שיהיה אני מרגישה הכי לא נשית והכי לא סקסית שיש!!!
    ב-א-ס-ה

איך אתן הרגשתן??

26 תגובות
עמוד 1
  • אני אותו דבר!!!

מרגישה דוב גריזלי!!

ואני רק בסוף רביעי...
    .
    מה שמכפר על העניין זה שהבונבון שלי גדול קצת אז הוא בועט כבר מעל שבוע..
  • המוזר הוא שבשבוע שלך גם הרגשתי פילה ומזעזעת ועכשיו אני מרגישה מעולה!!!
    משהו שיכול לעזור: להשקיע בעצמך אפילו קצת יותר מהרגיל - אולי זה יעזור לך שוב להרגיש כוסית
  • בהתחלה כמו סמרטוט רצפה

• למרות שעלית מלא במשקל (מעל 30 קילו)
    הרגשתי הכי סקסית בעולם.. חוץ מבסוף שהייתי כבר סתם שמנה מגעילה...
    טוב אבל זה הודות לבעלי המדהים שלא נתן לי להרגיש רע עם עצמי..
    [/center]
    ]
  • הרגשתי הכי סקסית ויפה בעולם.....ועכשיו ההפך, נשארה לי בטן מגעילהההה

• בהתחלה הרגשתי לא משהו...אבל בעלולי לא נתו לי לשקוע בעצמי
  • גם אני הרגשתי הכי טוב כייף וסקסית ....

אין על הריון ... לפעמים מרגישים קצת פיכסה..
  • עד אמצע רביעי הרגשתי זוועה כל היום מקיאה ותחושה כללית זוועתית.
    מאמצע רביעי עד היום אני מרגישה יפה לא קניתי הרבה בגדים אבל אקססוריז קניתי מלא!!!

סקסית אני לא מרגישה, למרות שבעלי טוען שהאישה שהוא הכי אוהב בהריון עם הילדה שלו זה הכי סקסי בעולם! אני לא כל כך מאמינה:)
  • בינתיים אני מרגישה ממש שמנמנה..
  • הרגשתי דווקא טוב, הייתי מרוגשת כל החודשים

• הייתי ( ואני עדיין) שמנה

• ממש לא אוהבת את עצמי .מרגישה מגושמת
  • הרגשתי מצוין כל ההריון כי עליתי כל הריון 6 ק"ג והיה לי כיף למרות הבחילות וההורמונים

אבל...

התחלף לי הבוס בערך בסוף שביעי, למשהו (לא טעות כתיב) כל כך מזעזע ורע לב שעלה לי הלחץ הדם לשמים וישבתי כל חודש תשיעי בבית בדיכאון וספרתי דקות.
  • הרגשתי טוב סהכ. בהתחלה היו לי ממש טיפה בחילות ורגישות לריחות, בסוף היה לי קוצר נשימה.
    ובין לבין היה מאוד נחמד. גם האנשים מסביב תורמים לעיניין, כל נותני השרות מחייכים יותר, אנשים מוותרים בתור, מביאים לעבור....

ואני לא מבינה איך אפשר לחשוב שהריון זה לא סקסי הרי אישה עם בטן רשום לה על המצח, או יותר נכון על הבטן שזה כי היא עושה סקס! אז מה יותר סקסי מהידיעה שמישהי עשתה סקס?
  • חחחחחח מיצי

• הרגשתי הכי סקסית ונשית

• הרגשתי מסריחח אבל זה בגלל שכל ההריון הייתי בשמירה במיטה

• מהיריון להיריון אני מרגישה יותר נשית ואוהבת מאוד את ההתפתחות ההיריונית שלי. בכל היריון נראה גם כי הבטן גדולה יותר באופן יחסי וחוץ מזה שעמוד השדרה שלי לא נהנה מאוד מהכדור שהולך וגדל- אני מרגישה דווקא טוב עם התוצאות הללו (לפחות מוראלית).

• היריון ראשון הרגשתי האישה כי יפה, סקסית, מושכת, מהממת בעולם!!

ההיריון הזה מרגישה פרה לא מועילה, זקנה ועצלנית....
  • בהתחלה הרגשתי על הפנים, אחר כך כשהתחילה לצאת הבטן הרגשתי יפה ונשית והתלהבתי מאוד...
    עכשיו אני מבינה את מי שאמר לי כשהייתי בהריון שאני עוד אתגעגע לבטנונה הזאת...
  • צר לי..
    אני הרגשתי כמו פילה.. ומרגישה...
    יש נשים שזה יפה להן, אבל לא במקרה שלי..
    אני עולה הרבה, אוכלת המון, מקבלת תגובות שהבטן שלי גדולה... חוויה..
    לא מבינה איך אומרים שנשים בהריון קורנות.. קורנות????? ברצינות...
  • עד חודש שביעי הרגשתי היצור הכי סקסי עלי אדמות וזה ממש פרץ ממני החוצה כולם אמרו לי את זה..
    אבל מתחילת שמיני ועד הסוף הרגשתי כמו פרה מוגבלת חחח לא יכלתי להרים ת הרגל אשכרה כדי לשים מכנסיים או להתכופף כדי לגרוב גרביים.. חחח בעלי עשה הכל..

כל הרגשות האלו לגיטימיים..

• אוי נו איך יכלתי לשכוח חחח
    בשלושת החודשים הראשונים הרגשתי כמו אנורקסית מטומטמת ירדתי 5 קילו בגלל היפרמזיס והתאשפזתי המון :/
    כל ההרגשה של הסקסיות התחילה מרביעי וכמו שאמרתי - עד שביעי

• הכייייייייייייייי כייייייייייייייייייף בעולםםםםםםםםםםם
    מתה על ההריונות שליייייייייייייייי
    וכל הזמן רציתי להיות רק בהריון
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • אני כרגע באמצע רביעי
    ביינתיים אני מרגישה בסדר
  • גם אני חשבתי שיהיה סקסי והכל, אבל אני כבר בחודש חמישי וכל מה שיש לי זה גועל!
    אני לא מרגישה שמנה יותר מדי או משהו כזה, גם לא עליתי מליון קילו אבל פשוט מרגישה גועל....... הכי לא קרוב לסקסית שיש...
    אאוווףףףףף

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה