דיייי בא לי להתבכיין קצת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףף נמאס לי..
    נמאס לי לשבת בבית...נכון זה יכול להיות נחמד להיות כל היום בבית ולא לעבוד
    אבל זה כבר נהיה משעמם בשלב כלשהו אני כבר כמעט 4 שנים בבית בלי לעבוד..
    כמה אפשר אני מתחרפנתתת.... ואני לא עצלנית אבל פשוט אין עבודות נורמאליות אצלנו באזור..
    [/center]
    ]
22 תגובות
עמוד 1

• בשביל זה אנחנו פה

• וואי נראה לי מחרפן להיות בבית כל כך הרבה זמן
    מקווה שתצליחי למצוא עבודה מעולה בקרוב

• אני מאז הלידה של דור בבית ולא מוצאת כלום , ומה שאני שולחת קורות חיים לא חוזרים
    גם לי בא לצאת לעבוד קצת לכמה שעות

• תודה בנות..
    [/center]
    ]
  • וואאאווו 4 שנים???... אני 8 חודשים בבית - שמירה ו לידה... ואני מתחרפנננתתתת.... מטפסת על הקירות....

אבל שאלה... למה את לא עובדת ? בגלל שעות לא נוחות?. צריך להתפשר מאמי. אין ברירה...

• את מבאר שבע נכון?
    מה לגבי נציגת שירות בחברה מסויימת יש משרת אם ואני יכולה לעזור לך

• גם אני לא עובדת מאז שמואל נולד- ממאי 2010 אני בבית- לפעמים אני מרגישה חנוקה מזה. בעלי דווקא מעריך מאוד את ההשקעה שלי בילדים ולא מתלונן בימים שאני לא עומדת בנטל הבית ואף עוזר לא מעט, למרו שחוזר עייף מהעבודה.
    בבת יש לא מעט עבודה מאשר ב"עבודה" והבעלים צריכים להעריך אותנו על כך!

• שיואו זה מה זה קשה!! הכי קשה בעולם
    שהייתי בבית חודשיים אחרי אשפוז בחודש שמיני חשבתי אני משתגעתתתתתת
    כמה בכיתי לבנות פה

• מיכל ניסיתי להתפשר..
    אבל אני לא מוכנה לעבוד נגיד משמרות ללכת לעבוד ב4 שב4 הילדה שלי חוזרת מהמעון.

עינבל אני גרה בבית שמש..העיר הכי מדוברת בימים אלה בחדשות..
    [/center]
    ]
  • כן אני מה זה מבינה אותך ,אני מאחלת לך שתמצאי. גם לי הייתה תקופה שלא עבדתי כמה שנים וזה היה מחרפן . חיפשתי הרבה זמן אחרי החופשת לידה ולא מצאתי כמוך ובסוף נאלצתי ללכת לעבודה שבחיים לא חשבתי כי פשוט אי אפשר להשאר בבית לנצח ויש ימים שאני לא רואה את הילד. אין ברירה. תלכי זמני אפילו כדי להכנס לשוק העבודה לפחות ואחרי זה תמצאי משהו אחר ( הכוונה לעבודה שכתבת במשמרות ) . בהצלחה
  • אז לא משמרות.
    יש הרבה עבודות 8 עד 4..... או 7 עד 3....
    צריך רק לשלוח קורות חיים... מהאינטרנט מהעיתון מחברות כוח אדם...

• מותק אני מזה מבינה אותך...

אני בבית מאוגוסט ואני מתחרפנת!!!!!!!

ואין כוונה לחזור לעבודה בחצי השנה הקרובה- לטובת הילדה..

אני לא יודעת אם קראת את ההודעה שהגבתי לך כששאלת אם אני מגיעה לבית שמש- עניתי לך שכן ושאני אשמח להיפגש
  • צריך להתפשר... למה שלא תמצאי משהו בירושלים?

בכל אופן אני רק יכולה לדמיין כמה זה קשה... וכשהבעלול לא מצליח להבין זה עוד יותר מתסכל

• אני יודעת איך את מרגישה.... אני בבית שלושה חודשים ונמאס לי כבר...

אבל כמו שהבנות אמרו אולי למצוא משהו במשרה חלקית, רק בשביל לצאת ולהתאורר....
  • מקווה שאני ימצא משהו בקרוב אם לא..
    אני מקווה שמישהי פה גרה קרוב לאברבאנל כדי לבקר אותי..
    [/center]
    ]
  • שני הייתי בטוחה שאת מבאר שבע איזה קטע

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה