בנות יקרות! חשוב מאוד. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כאחת שלפני שבוע בכתה לכן כאן על עוד ניסיון כושל, שמונה כבר חצי שנה של כישלונות. אני נכנסת לכאן כל הזמן כי אין לא בא לי לשתף את כל החברות שלי והבנות דודות שלי שנכנסו להריון אחרי שהבעל שלהם רק הסתכל עליהן {אני צוחקת} וגם לא בא לי להיות זאת שחופרת או שחלילה ירחמו עליי.
    קראתי את ההודעה שהבחורה הנחמדה כתבה שאומרת שמי שבהריון תעזוב הלאה לפורום הבא , וקראתי את התגובות של חלק מכן ויש לי דבר אחד להגיד!

    זה בדיוק הסיבה שאני לא משתפת את הסביבה שלי ברגשות שלי, בגלל שכל אחת שנכנסת להריון פתאום מרגישה שכל השאר מסכנות, וצריך להיזהר במה שכותבים וצריך ל"הסתובב" אם אלו שכן בהריון.
    אז נשמות טובות, אני לא מכירה אף אחת מכן בשמה הפרטי ולא מזהה חותמת של אף אחת ואני גם לא ממש עוקבת, אבל היה לי נחמד לשם שינוי לראות כאלו שלא מפחדות ולא נזהרות לדבר אם אלו מאיתנו שעדין לא נקלטו על ההריון שלהן.
    וששיתפו בחוויות ושתמכו בי שנשפכתי לכן כאן וחלקתם איתי את סיפורכם אם זה המקווה או הנרות שעזרו לחלק או אם זה השיטה של יום כן ויום לא.

    אז למרות מה שהבחורה הנחמדה כתבה, אני דורשת מכולכם להישאר ולתמוך באלו שלוקח להם קצת יותר זמן מאחרות, הרי לא פעם עודדתם אותי ואמרתם שבסופו של דבר כולנו נהיה אימהות!
    אז כן אולי זה קצת לא קשור לפורום לשתף בבדיקות גנטיות וכאלה, אבל היי חממה שמרגישים בה בבית לא עוזבים כל כך מהר...

    אז אני יותר מאשמח אם כולכן תישארו לתמוך בנו ולהכניס בי שמחה שאני עצובה ולהגיד לי שיום אחד גם אני....

    אז אולי אני לא הדעה של הרוב אבל הכי גרוע זה "להיזהר לפגוע" כי אנחנו לא צריכות שירחמו עלינו אנחנו צריכות תמיכה!!!!
    ערב טוב להריוניות ולאלו שבקרוב.
    keren
20 תגובות
עמוד 1
  • קרן היי
    קשה לי עם מה שרשמת מכיוון ששוב עשית פרוש של הדברים של גליה לא נכון ופירשת שגליה אמרה לבנות בהריון לעזוב וזה לא ככה !! כל אחת מכן לוקחת את הדברים למקום אחר וחבל מאוד!!! לא הבנתן מה היא כתבה !

    בכל מקרה אני מאוד הייתי רוצה להישאר כאן ולתמוך, זה מה שניסיתי לעשות עד עכשיו אבל אחרי הימים האחרונים גיליתי שלא רק שאף אחת לא מעריכה את זה, הבנות לא רוצות להבין אחת את השניה, תוקפות אחת את השניה ורק גורמות אחת לשניה להרגיש יותר גרוע לא משנה באיזה מצב היא.
    צר לי אבל זה לא פורום תמיכה ואני מרגישה רע להיכנס לכאן ביומיים האחרונים ולראות את מה שהולך כאן.
    אני לא מרגישה שיש לי מקום בפורום הזה יותר !

    מאחלת הצלחה ובריאות לכולן !

    הלן

    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • היי הלן, הבנתי מצוין ותראי למה גרמה ההודעה הזאת!
    אני כבר כאן חצי שנה ולי זה מעולם לא הפריע, להפך שמחתי להיות חלק ולשמוע על כל החששות והבדיקות כחלק מי מה שהולך לעבור גם עליי.

    ואני לא אגזים אם אני אגיד שזה היה לי למקום מפלט גם אם לא כתבתי וגם אם לא תרמתי לשיחות הרבות והנושאים..

    ואולי את לא הבנת אותי נכון, זה כמו בית משפט אז עד שלא הוכח כי יש לי או לבעלי בעיה מבחינתי שנינו בריאים ושנינו עוד בע"ה נביא ילדים!!!
    אז אני לא תוספת את השיתופים שלכם כחסרי רגישות להפך שגיסתי שהתחתנה חודשיים אחרי ומאז שאני עם בעלי היא מתחרה איתי על כל דבר שקיים בעולם, אז הגיסה היקרה שלי ואחיות של בעלי שהסתירו את ההריון שלה ממני ומבעלי כאילו בחרו להגן עלינו, את זה אני רואה כהתנהגות שחצנית! פוגעת! ואפילו מתנשאת.
    אפילו בעלי שהוא הכי לא רגיש הכי גבר שיש נפגע והזדהה עם התחושה שכולם מתנהגים כאילו אנחנו שתי עקרים שלא יהיו לנו בחיים ילדים {חס וחלילה}
    אז מאמי לבחור מילים שאתן מדברות אינו מבחינתי זאת התנשאות!!!

    ושוב צר לי על הרגשתך וכנראה שבפעם הבאה שארגיש רע גם אני לא אכנס לכאן יותר אם לא יהיה מי שיתמוך בי.

    תבינו שאין כאן תחרות ולכל אחת מותר להרגיש איך שהיא ורוצה ולמי מאיתנו שחלילה תהיה לה בעיות אז יש גם פורום פוריות!
    אז אל תתנו להודעה אחת אומללה להרוס פורום תמיכה כל כך מקסים חבל...

    אני ממש אתאכזב אם לא תהיו כאן, אז אולי רק בשביל תסכימו בשביל אחת שכן נגעתם בה להרגיע את הרוחות ולהבין שלא רובנו רואות בכן האויב כרגע, מחבחינתי אתם אלו ששומרות עליי שפויה..
    keren
  • קרן


  • אדוה יקירתי , ההודעה הראשונית של גליה באה בגללי רק בגלל שרשמתי שאני נגעלת מבדיקת סוכר שיש לי לעשות ושיש לי עוד 2ילדים בבית שיהיו בריאים.
    זה מה שקומם אותה שאני מתלוננת אבל זאת זכותי המלאה.
    הבנתי את המקום שממנו היא באה גם אני הייתי פה בשנה האחרונה וגם אני ניסיתי להיכנס להריון שנתיים , בסה"כ שיתפתי פעמיים את הבנות פה בהרגשה שלי במשך כל ההריון הזה .
    אין לי מושג עד היום למה היא כ"כ התעצבנה היא יכלה להגיד במילים קצת יותר עדינות ובקצרה את ההרגשה שלה אבל ההתבטאות שלה ושל אחרות עשתה אותי מעיין מפלצת.
    אני מבינה שיש פה קומונה של בנות שיותר מחוברות אחת לשנייה ומן הסתם הן מגוננות אחת על השנייה אבל זה ממש לא לעניין כמה שאני חושבת על זה אני לא אמרתי מילה רעה להיפך אני ישר הבנתי את גליה והסרתי את ההודעה אבל מפה ועד להגיד לי לא להתלונן היא רחוקה.

    לא היתה לי שוםםםם כוונה לפגוע פה בבת אחרת . הכי מצחיק זה שיש פה בנות אחרות שבהריון שכל הזמן משתפות בבדיקות שלהן ובשקיפות שלהן ודווקא אני כ"כ עיצבנתי אותה !!!!
    יתרה מכך, גם אני הייתי פה בתור בחורה שמנסה להיכנס להריון ובחיים לא פתחתי את הפה על בחורה אחרת שבהריון ומשתפת אותנו בבדיקות ובהרגשות שלה, מה שלא נעים לי פשוט לא קראתי אבל מי אני שיגיד לבחורה אחרת לא להתבטא גם אם זה לא המקום המתאים.

    פשוט מצב מגעיל נוצר פה ואם באמת תקראי את כל השרשור תראי את ההפליות בעצמך שמה שמותר לבת אחרת אז לשנייה אסור כי היא לא בקבוצה !!!

    ערב טוב
  • אדווה את גם מקסימה בעצמך.... ואת תצחקי אבל בגלל אחותי המדהימה אדווה הקונוטציה של השם שלך מעלה בי חביבות ואופטימיות...

    ושרון יקירה, אני לא בקומונה ואני גם לא קראתי יותר משלוש הודעות באותו שרשור ומאמי אין דבר יותר נורא מלפגוע באישה הרה, וזאת זכותך לרשום מה שאת רוצה איפה שאת רוצה! בעיקר אם הייתי חלק מהפורום הזה!
    ונכון שאני יכולה להבין גם אני את מקומה של אותה בחורה שהתחילה את כל הנושא המעיק הזה, אבל אם אני אתחיל לכעוס על כל אחת שבהריון אז שה' יהיה איתי!

    וכמו שאמרתי אני לא מחפשת רחמים! אני מחפשת תמיכה.
    ולשם כך יש כותרות!!! אני לא אכנס לכותרת שלא תעניין אותי או לא נוגעת לי.
    אז אם בחורה נחמדה אחת החליטה שלא מתאים לה אז חבל ....
    ואני מוכנה לפתוח איתך קומונה משלנו, מבטיחה להגן עליך.....

    keren
  • קרן חמודה סוף סוף מצאתי מישהי נורמלית שהבינה מה אמרתי כי כולן פה לקחו את זה למקומות של התנשאות וגאווה ואמרו לי להתבייש בעצמי.
    אבל עזבי אני לא יעזוב את הפורום בגללן לא יתן להן את התענוג פשוט מעכשיו אני מסננת וברוך השם שעכשיו אני יודעת למי לפנו.
    אולי תספרי לי קצת עלייך , אםאת רוצה כמובן
  • קרן חמודה
    את מבטאת פה תחושות של הרבה בנות
    באופן אישי לי לא היה נעים להכנס אחרי השרשורים האחרונים, זה כאילו שאני צריכה להרגיש אשמה על עצם היותי בהריון...

    את מוזמנת לפנות אלי תמיד ואשמח לשמוע אותך ולהתעדכן!

    מיה

  • בנות,

    עזבו אתכן מי אמרה מה, יש לנו מנהלת פורום שיודעת לחסום שירשורים!
    התקדמנו בפורום!!
  • היי קרן,

    למרות שאני לא מכירה אותך ולא ראיתי את ההודעות שלך, אבל זה באמת לא משנה, אני מאוד מאוד מודה לך על מה שכתבת, בדיוק כמו sharon82 ועוד בנות שהזדהתי איתן, אבל על הדרך הבנות שהתחילו את השרשור תקפו אותי כל-כך, הזכירו לי בצורה מעוותת ביותר את כל ההודעות שרשמתי בפורום (!!!) והאשימו אותי לא הבנתי במה' כי בדיוק ניסיתי להסביר שכדי להישאר בפורום ולהמשיך לתמוך בבנות אחרות אני לפעמים מסתירה את העובדה שאני בהריון, שלא יכולתי להתקרב לפורום הזה בכמה ימים אחרונים, ודי כאב לי ולא הבנתי מה כבר עשיתי - נכנסתי להריון?הסתרתי את זה? הבעתי את דעתי?

    עכשיו אני מבינה שאולי זה בא להן מתוך תסכול ואולי קנאה, אבל אני לא פסיכולוגית ולא מתכוונת לחפור בזה, אבל מה שאני יודעת - שזו לא סיבה לתקוף, בשום פנים ואופן.

    עכשיו החלטתי להיכנס, ונראה לי שבפעם האחרונה, רק כדי לסגור את המעגל ולדווא שלא חלמתי על המתקפה המילולית הזאת, ולהיפרד מכל הבנות החמודות שענו לי ועזרו לי, ולא משנה במה, ומאלה שאני בעצמי השקעתי וישבתי וכתבתי להן דברים תומכים.

    אני לא רואה את עצמי פה יותר (ובטח לשמחתן של אלה שלא רוצות לראות אותי פה ) אבל זה לא משנה לי. אני אמצא מידע נדרש בעוד הרבה מקומות, והפורום הזה מהכי תומך וחם הפך לחבורה של בנות עצבניות שכועסות על כל העולם וגם על אחרות על הדרך.
    צר לי כל-כך.....

    מי שרוצה להישאר בקשר - רק שתבקש, אין לי בעיה להמשיך להתכתב ולתמוך במסגרת אחרת, גם אם עברתי כבר את התקופה של שגעון שלפני ואני נמצאת בתקופת שיגעון אחרת. אני עדיין זוכרת מה זה היה ואיך זה היה ושינוי מצבי לא אומר ששחכתי ועכשיו אני מתנשאת.

    אני מכל הלב, אבל מכל הלב, ובאמת מתכוונת לזה, מאחלת לכולכן להיקלט במהירות! בננות יקרות, זה יקרה, רק לבוא בגישה הנכונה של סבלנות ושלווה ולהמשיך בחיים, כמה שזה נשמע בלתי אפשרי לביצוע וקשה...

  • רודנההה למה את עוזבת?? בגללן???
    מי שיש לה בעיה שתעזוב בעצמה.
    את לא צריכה להרגיש אשמה בגלל שאת בהריון זכותך להמשיך ולשאול שאלות איפה שתקבלי תמיכה ומענה (אומנם לא מכולן אבל מחלקן).

    גם אני עד עכשיו לא מבינה מה היתה הבעיה של גליה בכל הסיפור הזה וכל הבנות ריחמו עליה ותאמיני לי שחלקן סתם ליקקו לה כי לכל אחת הם נתנו מענה אחר וגם היא ואם זה כ"כ לא מצא חן בעינה מה שכתוב היא יכולה פשוט לא לקרוא אבל לבוא ולהגיד לנו מה לכתוב ואיפה היא הגזימה.

    אני פה בשבילך מתי שתרצי תמיכה ומענה אני לא מרגישה שום צורך לעזוב כי לא עשיתי משהו רע.

    לשיקולך
  • בנות יפות ומקסימות!!!
    לפני שאני מגיבה על הכל רציתי לספר לכן כבר שהקשבתי לעצתכם על כל המציקים למינהם, ולא מזמן חזרתי מברית של בת דודה שלי שהיא כמו אחותי, אז בזמן שאיפרתי וסירקתי אותה לכבוד הברית הזהרתי את אמא שלה שהיא הדומיננטית מבין כל האחים, שאף אחד לא מציק ל בשאלות ולא רוצה לשמוע בקרוב אחד אפילו!!!
    וכך היה אף לא שאלה חטטנית אחת!!! אז מי אמר שאתן יכולות ללכת???

    דבר נוסף כולכם כתבתם שתקפו אתכם ורציתי לקרוא את השרשור הארוך ולראות על מה המהומה אך לאחר חמש הודעות כבר הבנתי לאן זה הולך.
    והאמת אולי תצחקו אבל זה גרם לי לקחת את הדברים עוד יותר בפרופורציה, אני אומנם מנסה כבר חצי שנה אבל יש דברים שצריך להוריד בהם את מלפס הלחץ על מנת שזה יצליח ונראה לי שזה חלק מזה!
    אם חלקן מצאו לנכון לתקוף את ההריוניות המסכנות שמלאות בהורמונים ממילא! אותם אלו שמחזיקות בבטן תינוק קטן שלא משנה מה צריך לשמור עליהן רגועות לשלומו של התינוק! אז המצב גרוע!!!

    אני לא אשקר אני אומנם בחורה אופטימית אך ביום של המחזור אני בוכה כמו מטורפת, אבל בשאר ימות החודש אני בסדר מספיק כדי לא לכעוס ואפילו לשמוח בשביל גיסתי שהביאה לי את האחיינית הכי מהממת שממלא אותי בשמחת חיים בכל פעם, וגם את התינוקות של חברותי ובני משפחתי!

    אז אני שוב חוזרת על מה שפעם אמרתם לי ועדין מכונן בראשי- כולנו בסוף נהיה אימהות!!!! וגם אחות של בעלי שהתחתנה אחרי ונכנה להריון בחודש הראשון אז גם עליה אני לא מסוגלת לכעוס!!!
    כמו שעוד אחת מכן אמרה לי פעם - שדברים טובים לוקחים זמן,וה' מכין לי נשמה מיוחדת.....

    אז בנות יקרות ומקסימות גם אם הרגשתן פגועות תבינו גם אותם זה סיטואציה לא קלה ותישארו לתמוך בי ובהן ולהחזיק לנו את היד ולהזכיר לנו שיהיה בסדר...

    keren
  • בנות יקרות,

    אני קוראת את ההודעות שלכן ומאוד משתדלת לא להגיב כי אני מרגישה שאין על מה.
    יחד עם זאת ביומיים האחרונים (ממש מוזר מאז שספר בנות נעלמו) אני רואה שיש כמה בנות שהיו חלק מה"ריב" או "ויכוח" בשרשור של גליה שממש מרשות לעצמן...

    מי שכבר יש לה מה להגיד אחרי 3 או 6 הודעות שהיא קוראת אני מאוד אבל מאוד מציעה לה לקרוא הכל...ולקבל את התמונה המלאה.

    דבר שני, אתן הבנתן את ההודעות (הראשוניות לפחות...) ממש לא במקום!!!

    גליה לא סילקה את ההריוניות...
    ומי שתמך בה זה רוב ההריוניות שאמרו שהיא צודקת!!!
    תשימו לב!!
    תפסיקו כבר להטיח האשמות ואם סגרתן את הנושא ו"שיבחתן" על כך שיש מנהלת פורום שנועלת נושאים אז תעמדו מאחור..

    זה כבר נהיה מוגזם מי שרוצה שתישאר מי שלא רוצה שתלך!
    הכוונה לא הייתה ספציפית להודעתך שרון ואין פה שום קומונות!
    תפסיקו כבר עם השטויות שלכן זה ממש מוגזם!

    ולחלק מכן...ש "דתיות" או מאוד שומרות מסורת...
    תתחילו לשלוט על הפה שלכן... רוב הכתוב שאת מעלות הוא לשון הרע...
    אז בבקשה מכולכן..
    סגרו את הנושא הזה כבר הגענו למסקנה שלכל אחת דיעה שונה!!
    די כבר להמשיך לכתוב על האחרות דשנו בזה דנו בזה.
    דדדדדדדדדדדדדדדדדייייייייייייייייייייי

    שבת שלום!
  • זו בהחלט הודעה אחרונה שלי בפורום הנל כי הוא כבר נוגד את הערכים שלי
    ממש מגעיל אותי לראות.שאחרי שנסגר השרשור של גליה אתן מרשות לעצמכן להמשיך לדון יל זה. מבחינתי זו ממש ירידה ברמה של מספר בנות פה. שלא נדבר על בגרות. אני מניחה שנוח להתחבא מאחורי אמרות שווא ולהתעלם מהעובדה שבנות רבות מהפורום הזה תמכו בגליה, הרבה מהן לא בהריון והרבה בהריון. אלו שהרגישו שזה נוגע להן לקחו את זה למקומות מכוערים וסתם בחרו לרדת עליה כי היא אמרה את מה שרבות אחרות לא הביעו.
    אני חושבת ששכחתם כמה ערכים אנושיים בדרך, אולי כדאי שתתחילו לכבד את עצמכן ואת האחרות בפורום ולא להתחבא מאחורי סיפורים.
    חדלו... הסיפור נסגר וכמו שראתן רבות מהבנות הפסיקו להגיב פה בעקבות הסיפור.
    אז אם כבר מישהי פה הזכירה את המילה בגרות. פעם...כל מי שזה נוגע לה שתהיה בוגרת ופשוט תפסיק.

    הלן

    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • שלום בנות,

    אם חשבתן שבשרשור שלי הייתה היסחפות...
    בנות, כל מי שנעלבה, חשבתן על העלבון שלי??? חשבתן בכלל על מה שאני ועוד בנות כמוני מרגישות??
    דיברו לי פה על שאני מתחרה עם כמות הפעמים שאני מנסה לעומת אחרות, קראו לי קנאית, מיואשת, ככה מתנהגים?? לעשות שאישה שמנסה בכל כוחה להיכנס להיריון עוד יותר להתעצב?? למה?? כי ביקשתי (אולי בדרך שלא הייתה מקובלת עליכן) להפסיק לרשום הודעות על ההיריון??
    מאיפה אני צריכה לדעת שבפורומים אחרים מתנהגים אליכם בצורה קרה?? לא יצא לי בכלל להיכנס לפורום של הבנות שבהיריון, כי מן הסתם, אני עוד לא בהיריון!!
    מי בכלל רצה לסלק מישהי? למה להוציא דברים מהקשרם?? אני דיברתי על צורות התבטאות של בנות מסוימות ואני רוצה לפנות באופן אישי -
    רודנה - כל מה שהיה איתך, זה שגרמת לנו לחשוב שאין סיכוי שהחודש תהיי בהיריון, ופתאום הודעת שכן, ורשמת משפט שפשוט גרם לי ולעוד בנות שדיברו איתי בפרטי גם, להרגיש כאילו את מתנשאת, גם אם לא התכוונת לזה... אני מבינה שלא רצית את זה בכלל, פשוט רציתי להציג לך את הצד שלנו..
    שרון - נכון, הייתי צריכה להגיד לך את זה באופן אחר שתורידי את ההודעה, אבל מפה ועד להגיד לי קנאית ומיואשת?? למה?? כי אני עוד לא איפה שאת?? את יודעת מה זה עשה לי?? את יודעת איך הרגשתי?? איך אני עדיין מרגישה?? אני חשבתי שאני בחיים יותר לא אכנס לפה, אבל נכנסתי וראיתי את המשך ההתכתבות שלכן עליי, ואני לא רוצה שתדברו עליי יותר.. בבקשה ממכן...
    וקרן - את אמרת שקראת 5 הודעות מכל ה-90 שהיו שם.. אז ממש אין לך מושג מה הלך בהמשך.. אם היית יודעת את רמת ההשפלות שהלכה שם.. ממש התביישתי כבר... הרגשתי את הבוז הכי גדול בחיי... ותאמיני לי שבתור אחת שמנסה, אם היו מדברים עלייך ככה, לא היית רוצה להיכנס לכאן יותר בחיים...

    אני ממש הגעתי למצב שרשמתי לכן הודעה לפני יומיים שאני נפרדת מהפורום.. שאני לא אכתוב כאן הודעות יותר.. וזאת באמת הייתה כוונתי, אבל אמרתי שאני לא אדוש בנושא הזה יותר, אבל אני רואה שאתן לא מפסיקות לדבר על זה וממשיכות לדבר עליי ועל עוד בנות כאן, וזה ממש מכאיב לי.. זה חג מעל ראשי כמו סערה...

    ואני מבקשת ממכן בבקשה, די לדבר על זה.. תאמינו לי שיותר לא תראו ממני הודעות כאלה, כי לפורום הזה אני לא נכנסת יותר...
    אבל אני מרגישה טוב עם עצמי, שלא תבינו לא נכון. אמרתי את מה שחשבתי ואני עדיין חושבת שלכל דבר יש את המקום שלו. פשוט מאוד חבל לי על הבנות שעדיין צריכות את התמיכה, שאחרי מה שהיה הן יודעות שאין להן לאן להיכנס, כי הפורום הזה השתנה ובגדול. אני בחורה חזקה תודה לבורא עולם האחד והיחיד!!
    הדבר היחיד שאני מתבאסת עליו, זה שבבוא היום, שאכנס להיריון, אני לא אגשים את החלום שלי, ולא ארשום בפורום שכ"כ אהבתי, "בנות, יצאו לי שני פסים..."

    אני מקווה שתעזבו את הנושא, אני מאחלת בהצלחה לכולכן, לכל ההריוניות שיהיה לכן היריון מקסים, ולכל המנסות בהצלחה ושיהיו בשורות טובות במהרה...

  • למה אתן פותחות עוד שרשור בנושא????
    כל ההודעות בשרשור הקודם לא העבירו את המסר כראוי??
    כולן הבינו את כולן, למה להמשיך??
    זהו פורום פתוח... לכולן מותר לקחת חלק בו ולהביע רגישות לרגשות המשתתפתות האחרות.
    אף אחת כאן לא התכוונה להעליב אף אחת אחרת, אמרתן את דעתכן... די...
    תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • Vil אנא תנעלי את השרשור הנל גם

    תודה
    הלן

    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • טוב גנון יקר! הצלחתן לייאש גם אותי!
    אתן ממש ילדות קטנות...
    הלן יקירה את אמרת שזה ההודעה האחרונה שלך? ואז החלטת לפנות פניה נרגשת למנהלת האתר? שתחסום את השרשור? מה נסגר? מה זה כאן גנון את לא מצליחה להתמודד אם מה שאת קוראת אז את מבקשת שיגנזו את מה שאחרים כותבים? חוצפה!
    ולכבוד "מנהלת האתר" פתחתי את השרשור הנ"ל רק כדי להסביר לכולן שלא משנה מה היה שם והאמת גם לא מעניין, אם מישהי הרגישה פגועה וחשבה שמסלקים אותה אז יש כאלו שלא רוצות שהם ילכו!
    המקום הזה נשלט בהחלט על ידי קומונה שלוקחת דברים איך שבא לה לקחת!
    אם יצא שכולם נפגעו מכל מה שהולך כאן אז כנראה שמנהלת האתר לא עושה עבודתה נאמנה.

    אני בטוחה שאף אחת לא התכוונה לפגוע, כולנו מוצפות בהורמונים בין אם של תסכול ובין אם של הריון, אך לא ייתכן שאף אחת תרשה לעצמה לזלזל בדעתה של עמיתה לפורום שלא חושבת כמוהה.

    אני פתחתי בקריאה לכולם להירגע ולא משנה מה הלך כאן שכולם ישכחו מזה ויבינו שהם מפספסות את המטרה.
    אבל היי אם מנהלת האתר לא הבינה זאת ו"ביקשה " שלא נחפור בנושא, אז מי אני?

    אז חברות גם אותי, הבחורה הכי אופטימית ושוכנת שלום במדינה הצלחתן להבריח.
    איך אמא שלי אומרת- נשים , נשים שק של נחשים....
    אז ייאלה בייי

    keren
  • קרן אני איתך. ולכל הבנות כאן רק להבהיר שלא נפגעתי פה מאף אחת אני עומדת מאחורי כל דבר שאמרתי גם אם זה לא לטעמכן. אין פה תחרות מי בהריון ומי עוד לא הכל משמים אז אין צורך להתחיל בכל מיני התקפות או רחמים עצמאיים. בעה כולן בסוף יהיו בהריון אומנם כי הלחץ לא תורם לכן. תרגעו קחו הכל באופטימיות כי לפעמים פה טמונה הבעיה וזה מניסיון אישי. גליה יקירתי תאמיני לי שאני מבינה אותך וחס ושלום שאני מתנשאת מעלייך את בת של מלך ומלך לא עוזב את הבנות שלו. הכל לטובה אומנם עכשיו אתן לא רואות את זה אבל בסוף תראו. שבוע טוב ומבורך :)
  • זה באמת נהפך לבלתי נסבל!!!! אומנם אני לא פעילה בפורום הזה כמו פעם כי הרסו אותו

    אבל יש פה כמה בנות שרק מתסיסות!!! שהן חייבות להפסיק ולהגיב פה !!!

    היתה לקרן כוונה טובה ואיכותית !! ורק ראש מעוות יכול להפוך את הדברים!!!

    אתן בלתי נסבלות בתגובות החסרות טעם וריח שלכן

    עדיף לכן באמת לא להגיב יותר אני לא מתחבאת מאחורי אף מסך ובכדי שלא יהיה לשון הרע!!!!!!!
    אני נמנעת מלפרט את השמות כאן!!!

    פשוט גועל נפש!!!!! מה שהצלחתן לעשות מהפורום התומך הזה!!!

    שמנהלת הפורום לא תנעל את השירשור הזה היא צריכה לנעול את הכניסה שלכן לפה!!!!!!!

    זהו עליתם לי על העצבים עד עכשיו לא התערבתי אבל בתור וותיקה של הפורום כואב לי למה הפכתם אותו כי לי הוא מאוד מאוד מאוד עזר ותמך תקופה ארוכה!!!!!!!!!!


  • אדווה - אני אוהבת אותך...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה