עכשיו אבל עכשיו היה לי התקף לבבבבב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני בטראומה קשה עכשיו!!!
    לא מפסיקה לרעוד...

שי-אל היא ילדה שקטהמ חייכנית (5555 שום בצללללל בלי עין הרע) היא מתבכיינת (כמו תלונות כאלה) רק שהיא רעבה ועייפה בשאר הזמן הילדה הזאת רק מחייכת ומקשקשת....
    לפני שעה הכנתי לה דייסה לאכול אני באה לתת לה פתאום הילדה מתחילה בצרחות אבל מה צרחות מאז שהיא נולדה רק בגזים סבלתי דבר כזה איתה...
    והילדה לא מפסיקה משתעלת עושה כאילו בא לה להקיא ופתאום היא מקיאה ולא מפסיקה... נרגעה לכמה שניות ושוב צרחותתתתת והפעם היא מפסיקה לנשוםםםם אני כבר נכנסתי לפאניקה מזל שאימא הייתה לידי לקחה את הילדה הוציאה אותה לאוויר הקר ופה היא נרגעה..
    אחרי זה היא נרגעה אכלה צחקה ועכשיו הכל בסדר אבל אני כולי רועדת עדיין....

הייתי חייבת לשתף

13 תגובות
עמוד 1

• חמסה חמסה סמאלה עליה מה קרה???????
    איזה לחץ

• אני שחה שהכול בסדר. אצל הילדים שלי זו שיטה מקובלת ונפוצה מאוד- כשהם רוצים משהו או מתעקשים על משהו הם בוכים ומקיאים והורגים אותי מהלחץ ומהלכלוך שאני צריכה לנקות.
    שוב אני שמחה שהכול נגמר בשלום- רק בשורות טובות!

• מותק, תירגעי. כל הכבוד לך ולאמא שלך על שלא איבדתן עשתונות. כנראה משהו הפריע לה. תמשיכי לעקוב.
  • נשמע מפחיד מאמי שמחה שעבר

• באמת מפחיד.... העיקר שהיא בסדר עכשיו!!!

• [/center]
    ]
  • יש מצב שהיא בלעה רוק לא נכון ובגלל שהיא קטנה וכל המערכת שלהם עדיין משותפת (אף אוזן גרון) כניראה זה עשה לה לחץ באוזניים והיא נילחצה
    פעם הבאה לעמוד מול מקפיא פתוח ולתת לה לנשום אויר קר

בהצלחה ותעקבי אחריה

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• כנראה שמשהו הפריע לה.... וועליה! העיקר שעברת אתזה כמו גדולה ושהכל בסדר

• יווווווווווווו...

תודה לאל שהכל בסדר!!
  • תודה לאל שהכל בסדר מאמי

• תודה בנות...
    אני שמחה שזה מאוחריי...
    כל הלילה אני ואימא עשינו משמרות לידה כדי שלא יקרה מצב שהיא תקיא מתוך שינה...

ברוך השם הכל בסדר...

מתה עליכן

• יווווווו מאמי איזה פחדד מעניין ממה זה קרה....ברוך השם שעכשיו הכל בסדר, תני לה נשיקה ענקיתתתת ממני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה