רק רציתי להגיד ש..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין עליכן בכל העולם כולו!!!!!!!

אתן מדהימות ומקסימות אחת אחת
10 תגובות
עמוד 1
  • לגמרי לא מובן מאליו בדיוק כתבתי זאת בהודעה שלי. זו תמיכה וירטואלית אך מצויינת שאין כמותה עם טונות של הבנה הכלה ואמפתיה .
  • יפה שלייייייי הקדמת אותי
    רציתי להגיד לכל אחת ואחת מכן שאין לתאררררר כמה התמיכה שלכן חשובההההה לי
    וכמה אתן מעודדת כמה אושר יש בכל תגובה
    אני מאחת לכל אחת ואחת מכן כל מה שאני מאחלת לעצמי
    אוהבת המוניםםם
  • נטאלי מדהימה אחת!!!!
    זה בהחלט לא מובן מאליו, יש לנו פורום מדהים עם בנות איכותיות אחת אחת!!!!
    אני כל כך שמחה שהכרתי אותך והלוואי שבקרוב הילדים שלנו יזכו לשמוע על איך הכרנו!!!

שיהיה בהצלחה בטיפול!!!
    החודש אני עוזבת את הפורום, מי מצטרפת אליי???

אוהבת את כולכן, תודה על התמיכה וההבנה
  • בהצלחה!!!!!!!!
    שה תגיע אלייך בקרוב מאוד!!
  • קרן נראה לי שאני עוזבת יחד איתך
    ותכף אני אפתח שירשור וארשום מה הסיבה
    אני אתגעגע
  • טליה???
    מהר עדכון!!!!!
  • נושנוש לא רציתי לפתוח שירשור כדי לא להשמע בכיינית מדי...
    היום אני ובעלי נסענו לבית שמש עם כל הבדיקות שלנו הרופא אמר שנתחיל בחודש הבא בהזרעה..ואין צורך לחכות..!
    קצת רקע כללי: בעלי הוא בנאדם מאוד מאוד קשה..כל דבר זה סיפור בשבילו.לפני שהכרנו לא כל אחת היתה מסתדרת איתו...וזאת הסיבה שלא התחתן לפני...רק בגיל 32.(היתה לו מישהי לפני הוא ביטל לה חתונה) זאת סתם דוגמא שתביני...
    הוא לא לוקח דברים בסבבה. כל דבר צריך להיות מתוסבך אצלו ולא נראה לו.
    אתן זוכרות את הריב שלנו לפני חודשים שהוא אמר לי שהוא לא רוצה ללכת לטיפולים(וזאת מהסיבה גם שהיה לו קשה לעכל את זה וגם מהריב שהתפתח למה לקחתי אותו למרפאה כל כך רחוק. בית שמש...)
    היום חזרנו לאותו רופא בבית שמש כי כל הבדיקות הגיעו ישירות אליו ואז הרופא אמר לי שהחל מהמחזור אני צריכה ללכת למעקב כל יומיים..אז הסברתי לרופא שזה רחוק לי אז הוא אמר אין בעיה אז תקבעי תור למרפאה בשערי צדק..ותתחילו שם תטיפולים ואפילו הוא המליץ שם על רופאים מעולים..! בדרכנו חזרה לבית הוא התחיל להתעצבן סתם באנו לפה...עד בית שמש בשביל כמה דפים מסכנים...(שתביני אני תיכננתי להמשיך להיות מטופלת אצלו בבית שמש אבל בשיחה עם הרופא הבנתי שצריך לבוא כל יומים למעקב ואני לא כל כך ידעתי את זה)קיצר כל הדרך אנחנו רבים..ואני כולי צועקת עליו והוא עלי...ומתחילים להאשים אחד תשני...והדמעות לא מפסיקות לזלוג..התחלנו לדבר על גירושים(מעצבים...לא באמת התכוונו לזה..הכל מעצבים)
    פתאום קיבלתי קריזה לקחתי את כל הדפים של הבדיקות וקרעתי אותם אמרתי לו" לא רוצה טיפולים לא רוצה כלום תעזוב אותי אתה יכול לדחוף את זה לתחת" כמעט זרקתי את הצילום רחם מהחלון של האוטו חחחחח ..והרגשתי שאני לא משתלטת על עצמי הוא לקח תצילום ברגע האחרון...(הוא ידע כמה פחדתי לעשות את הצילום הזה)
    הגעתי לבית לא הפסקתי לבכות והחלטתי שאני יורדת בכלל מהקטע של הטיפולים אני נימאס לי לקבוע תורים לרדוף אחריו שילך לבדיקות..שתביני הוא עדין לא עשה בדיקת דם לhiv. הוא אדיש ואני חושבת שזה לא יהיה קל בעבורנו במיוחד שיש לך בעל מאוד בעייתי...אני חושבת שמיתשהו זה יבוא ממנו לבד...אולי עוד שנה ...שנתים...אני התעייפתי...אז לבנתיים אני לא מתחילה טיפולים עד להודעה חדשה(עוד שנה)
    אבל................אני לא יפסיק להכנס ולראות שירשורים שלכן...אני לא אשכח את התמיכה שלכן..ואני ימשיך לתמוך.....(בטוחה לשזמן קצר כי בקרוב כולכן תהו בהריון והחלום שלכן התגשם)

• מעיין מתוקה שלי,
    אני ממש מבינה אותך...
    אני ובעלי שני הפכים ואולי בגלל זה הזוגיות שלנו כל כל טובה.
    אנחנו חיים ממש בחיים מקבילים.
    אני מאוד טמפרמנטית שחייבת הכל כאן ועכשיו ומתאבדת על המטרות שלי ובעלי קובע לעצמו מטרות כל כך רחוקות כדי שיהיה מקום לשינויים ולדחייה.
    כמו שאת בטח מתארת לעצמך, לקח לי 5 שנים להכניס אותו מתחת לחופה ועוד שנה וחצי עד שהצלחתי לגרום לו להתחיל לעבוד על ילד. אני כבר בת 32 והוא בן 31.
    אסור לך לוותר על החלומות שלך ועם זאת את צריכה להיות שם ולתמוך בבעלך.
    אני לא יכולה לתאר לעצמי מה את עוברת והלוואי שהכל יסתדר לטובה.
    בכל מקרה, אנחנו נשמור על קשר בפייסבוק וחסר לך שתתנתקי ממני.
    נשיקות
  • אהובה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • קרן ונושנוש זה ממש כמו אצלי
    אני ממש קלילה ולוקחת הכל בקלות והוא קשה
    שאני והוא יהינו חברים הוא היה בן 30 והכל הלך חלק לקח לנו מלא זמן להתחתן הוא לא רצה חתונה באולם הוא רצה רבנות ואמרתי לו שאני לא אוותר על החלום שלי שמלת כלה
    אחרי חצי שנה שיצאנו החלטנו שיאלה חתונה הוא היה בן 30 ואני היתי די לחוצה מהגיל שלו לבסוף התחתנו רק אחרי שנתים שהינו יחד כי איכשהו לבד הוא התפשר על אולם
    מה שאני רוצה להגיד שכל דבר הוא לוקח באדישות שזה מטריף אותי זה מייאש בנוסף לעובדה שאני צריכה לעבור טיפולים וזה לא דבר קל
    כל כך תודה על כל התמיכה שקיבלתי מכן
    בעלי בכלל לא תמך בי הוא רק אומר לי כל הזמן שמאז החתונה אני רק מתעסקת בבדיקות ורופאים וזה מעצבן אותו.
    ותמיכה מחברות שלי אני לא אקבל אני לא צריכה שיסתכלו עלי ברחמנות ויחטטו
    יש לי רק אתכן ואין עליכן אתן מקסימות אחת אחת
    אוהבת 
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה