נושנוש לא רציתי לפתוח שירשור כדי לא להשמע בכיינית מדי...
היום אני ובעלי נסענו לבית שמש עם כל הבדיקות שלנו הרופא אמר שנתחיל בחודש הבא בהזרעה..ואין צורך לחכות..!
קצת רקע כללי: בעלי הוא בנאדם מאוד מאוד קשה..כל דבר זה סיפור בשבילו.לפני שהכרנו לא כל אחת היתה מסתדרת איתו...וזאת הסיבה שלא התחתן לפני...רק בגיל 32.(היתה לו מישהי לפני הוא ביטל לה חתונה) זאת סתם דוגמא שתביני...
הוא לא לוקח דברים בסבבה. כל דבר צריך להיות מתוסבך אצלו ולא נראה לו.
אתן זוכרות את הריב שלנו לפני חודשים שהוא אמר לי שהוא לא רוצה ללכת לטיפולים(וזאת מהסיבה גם שהיה לו קשה לעכל את זה וגם מהריב שהתפתח למה לקחתי אותו למרפאה כל כך רחוק. בית שמש...)
היום חזרנו לאותו רופא בבית שמש כי כל הבדיקות הגיעו ישירות אליו ואז הרופא אמר לי שהחל מהמחזור אני צריכה ללכת למעקב כל יומיים..אז הסברתי לרופא שזה רחוק לי אז הוא אמר אין בעיה אז תקבעי תור למרפאה בשערי צדק..ותתחילו שם תטיפולים ואפילו הוא המליץ שם על רופאים מעולים..! בדרכנו חזרה לבית הוא התחיל להתעצבן סתם באנו לפה...עד בית שמש בשביל כמה דפים מסכנים...(שתביני אני תיכננתי להמשיך להיות מטופלת אצלו בבית שמש אבל בשיחה עם הרופא הבנתי שצריך לבוא כל יומים למעקב ואני לא כל כך ידעתי את זה)קיצר כל הדרך אנחנו רבים..ואני כולי צועקת עליו והוא עלי...ומתחילים להאשים אחד תשני...והדמעות לא מפסיקות לזלוג..התחלנו לדבר על גירושים(מעצבים...לא באמת התכוונו לזה..הכל מעצבים)
פתאום קיבלתי קריזה לקחתי את כל הדפים של הבדיקות וקרעתי אותם אמרתי לו" לא רוצה טיפולים לא רוצה כלום תעזוב אותי אתה יכול לדחוף את זה לתחת" כמעט זרקתי את הצילום רחם מהחלון של האוטו חחחחח ..והרגשתי שאני לא משתלטת על עצמי הוא לקח תצילום ברגע האחרון...(הוא ידע כמה פחדתי לעשות את הצילום הזה)
הגעתי לבית לא הפסקתי לבכות והחלטתי שאני יורדת בכלל מהקטע של הטיפולים אני נימאס לי לקבוע תורים לרדוף אחריו שילך לבדיקות..שתביני הוא עדין לא עשה בדיקת דם לhiv. הוא אדיש ואני חושבת שזה לא יהיה קל בעבורנו במיוחד שיש לך בעל מאוד בעייתי...אני חושבת שמיתשהו זה יבוא ממנו לבד...אולי עוד שנה ...שנתים...אני התעייפתי...אז לבנתיים אני לא מתחילה טיפולים עד להודעה חדשה(עוד שנה)
אבל................אני לא יפסיק להכנס ולראות שירשורים שלכן...אני לא אשכח את התמיכה שלכן..ואני ימשיך לתמוך.....(בטוחה לשזמן קצר כי בקרוב כולכן תהו בהריון והחלום שלכן התגשם)