עכברים בתוך הקיר.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך איך איךךךךךךךךך תמיד השאלות ההזויות המוזרות הן שלי

9 תגובות
עמוד 1
  • תתקשרי למדביר שמתמחה...
    בעלי אומר שכל מדביר עם רשיון צריך לזהות את הרעש....
  • ואם כשהוא יבוא לא יהיה את הרעש?
    פדיחות

• ואם זאת חלדה? ולמה בקומה 3 למההההההההההההה? מה רע בשכנים בקומות התחתונות?

אוף אני מתה מפחד

• אל תדברי איתי בכלל על עכברים!!!!! בעעעעע
    היום הגעתי לחניה של הבית פתאום:
    עכבר החליט למות בדיוק ליד הרכב שלי בצד של דלת הנהג...
    כמעט התעלפתי!!!!!!!!!!
    לא יכולתי להיכנס לרכב עד שאחד השכנים הוציא לי את הרכב מהחניה.....
    בעעעעעעעעעעעעעעע
    בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
    בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אני אומרת תתקשרי למדביר - זה נשמע יותר כמו חולדות ולא עכברים... חולדות יודעות לטפס גם לקומה 8....................יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• את צריכה לבדוק הנושא בדחיפות...
    את מדברת על עכבר, לי היו ג'וקים-יותר גרוע!!!!
    הייתי קולטת מלא ג'וקונים קטנים-"תינוקות" מסתובבים לי ליד חלק קטן בקיר בחדר שלי...
    כמובן שהבאתי מדביר מקצועי עם רישיון (אבא שלי...) הוא הדביר.....ובכל זאת לא נשארתי אדישה.
    שבוע אחרי ההדברה היה שקט ואחרי חודש שוב יצאו.
    החלטנו בעלי ואני להזיז את הארון-חשכו עיניי......חור בקיר ושם יושבים אמא ג'וקה ואבא ג'וק..והחליטו להשריץ מלא ג'וקונים...
    בקיצר,ניקינו,הבאנו סיני לסתום החור כמו שצריך,עשינו שוב הדברה..ותודה לאל-----הכל שקט עכשיו....
    אז זהו, תבדקי באמת שלא חולדה כי היא יותר מסוכנת מעכבר.
    לא יודעת אם את יודעת אבל חולדה נושכת אפים- ילדים או מבוגרים באף-פשוט מכרסמת...זה מה שקראתי פעם וזה מפחיד בטירוף!!!!
    אל תישארי אדישה....

• פייס: ortal_hori
  • סיוון פעם גרתי בדירה אומנם קרקע אבל שמעתי בקיר של השירותים רעשים לאט לאט הרעשים הלכו והתעצמו בסופו של דבר הם הגיעו עד הדלת ושם ממש במשקוף חפרו חור קטן, כמובן שכמעט התעלפתי אבל את חייבת חייבת לבדוק את הדבר במהירות.
  • מאמייייייייייייי
    גם אצלי יש...

חולדה או עכבר זה אותו דבר שניהם הגיעו מבחוץ ושניהם בטוח עם מחלות...

לי זה היה מתחת למטבח כנראה נכנס מהביוב או משהו... בגדול ייקח לו שנים להיכנס למטבח אבל זה אפשרי...

אז לאחר התייעצות עם אינספור מדבירים יש לך כמה אפשרויות:

1. לעשות עם מקדחה חורים קטנים בקיר שכמובן הוא לא יכול לעבר דרכם ולהשחיל משם רעל..(זה חייב להיות ממש קטן כי אין לעכברים עצמות אז אין להם בעיה להיכנס לחורים קטנים)
    קחי בחשבון במצב כזה הוא יכול למות בתוך הקיר והריח כמו של נבלה..ולא יהיה לך אפשרות להוציא אותו...

2. לשבור את הקיר ואללה באבאלללה... מה שיהיה יהיה...בכל מקרה שיהיה לך אופציה אחרת לאותו לילה.

3. לחיות עם זה...

אני אישית שברתי את המטבח למרות שאני בשכירות הבאתי פקח ממשרד הבריאות שירשום דו"ח שהבית לא ראוי למגורים מחשש שהעכבר ייצא למטבח...ואז לבעל הדירה שלי לא הייתה ברירה הוא היה חייב לעשות משהו בנידון...
    בכל מקרהההההההההההההההההההההההההה
    את חייבת לעשות הדברה בחוץ למנוע מנוספים להיכנס...מסביב לבית בחלונות- זה לא מצריך ממך לעזוב את הדירה,זה לא מסוכן ויש לי בחור מדהים שעושה את זה והוא לוקח ממש לא יקר!!

אם תרצי בכיף אתן לך את המספר...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה