בנות מקסימות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע הבא יש לי פגישה ראשונה במרפאת פוריות בביה״ח ואני מאוד חוששת אני פוליציסטית נשואה כבר שנה וחצי וכשנה מנסה להיכנס להריון ללא הצלחה ומלבד טיפול באיקקלומין ומיליון בדיקות שביצעתי לאחרונה אין לי יותר מידי ידע בנושא... אשמח אם למישהי שעוברת את התהליך יש המלצות לגבי הפגישה הראשונה דברים חשובים שצריך לשאול את הרופא המטפל ובמרפאה וכדומה...יש לי ממש פוביה ממחטים לא יודעת איך אני אתמודד עם זה!
6 תגובות
עמוד 1
  • היי ורד,
    קודם כל אני מאחלת לך בהצלחה!!!!
    עכשיו הרופא יתן לך לבצע כל מיני בדיקות לפני שמתחילים טיפול... בדיקות דם למיניהן, שד, פאפ, צילום רחם, HIV וכו...
    בעלך ככל הנראה יצטרך לבצע בדיקת זרע
    לפי התוצאות יוחלט איזה טיפול תעברו...
    אני הפחדנית מספר אחד ממחטים אבל מה לא עושים בשביל מטרה?

תקחי איתך דם ועט ותרשמי הכל!
    אחרי שתקבלי הנחיות מהרופא, כל הבנות בפורום יהיו כאן בשבילך לעבור איתך את התהליך.
    מאחלת לך טיפול קצרצר ומעבר מהיר לפורום הורות!
    בהצלחה

• קרן הצחקת אותי עם "קחי דם ועט" כיף לצחוק קצת אז תודה.
    ורד מלא הצלחה קרן דיי ענתה על הכל נראה לי, קחי בחשבון שHIV לוקח זמן לקבל (עד חודש)אז רצוי לעשות ממש על ההתחלה ולגבי המחטים הן דקות דקות וחלקן ממש קצרות לא נוראי בכלל את תראי ומה לא עושים עבור .
    אנחנו כאן בשבילך לכל דבר ושאלה.
  • תודההה רבה בננות!
    בעלי עושה בדיקת זרע מחר... את שאר הבדיקות שהזכרתן כבר עשיתי מחכה לתוצאות.. ( עוד לפני הפגישה פיקססו לי מגילה של בדיקות לעשות)
    עזרתן מאוד בעיקר לגבי ענייני מחטים ...
    אין ספק שאין דבר שלא עושים בשביל
    מאחלת בהצלחה לכולכן
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה!!
    קרן ענתה לך ממש בפירוט על הבדיקות...
    נכון שזה לא נעים והטיפולים כרוכים בהרבה דקירות וריצות לבדיקות
    אבל זה בהחלט שווה את המתנה הענקית שנקבל
  • שיהיה בהצלחה ,הלוואי זזו תהיה שהות קצרה ותעברי מהר מאד לפורום השכן
  • אתן מקסימות! תודה רבה מבטיחה לעדכן...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה