אחרי שלושה שבועות... סיפור הלידה שלי!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היייייייייייייייייייייי לא הייתי כאן מלאאאאא זמן!! הייתי אצל אמא ולא היה לי כל הזמן מחשב אבל כמובן שהתעדכנתי!!

אני חייבת לציין מרפי עשה עבודה מעולה בכל הקשור ללידה!

זה התחיל ביום שני 5.12 בדיוק שבוע 41 , הלכתי לעשות מעקב הריון עודף ללא צירים ופתיחה בקושי חצי רק המוניטור לא היה משהו.... היה מיעוט תנועות ושאמרתי לרופאה שזה עוד מהיום הקודם היא החליטה על אשפוז ואמרה לי שבמקרים כאלה בהתחשב בגיל ההריון עושים זירוז ע"י בלון... קפאתי במקום!! לא מספיק פחדתי פחד מוות מהלידה אז גם בלון??
    אמרתי לה שאני מעדיפה להמתין עוד יום ולקבל החלטה בבוקר מה עושים, שלחה אותי לאכול ומוניטור נוסף ,אחרי שהחתיך הקטן שלי קיבל קצת אוכל הוא זז יופי יופי! אבל עדיין היא לא הסכימה לשחרר והשאירו אותי לאשפוז עד לקבלת החלטה בבוקר.
    אני בתום ליבי אמרתי לבעלי שילך הביתה כי מימלא אין כלום עדיף שישן כמו שצריך כי בבוקר כנראה הולכים ללדת שיחזור עם כוחות.
    הוא הסכים ונסע הביתה לקראת חצות... אני כמובן ניסיתי להרדם ולא הצלחתי רק לקראת 01:30 הצלחתי לנמנם ובשעה 02:30 התעוררתי מכאבי מחזור
12 תגובות
עמוד 1
  • ברכות להולדת הנסיך, גדלו אותו בנחת ושמחה
  • מזללללללללללללל טוב איזה אושר,גם אני ילדתי בסרווקה המיילדת הייתה נפלאה רק שלא קיבלתי אפידורל בגלל שהמרדים היה כל הזמן עסוק....שיהיה בשעה טובה ,עידו שם מהממם ....דרך אגב את מב"ש?

• מזל טוב גדלו אותו בחת בשמחה ובבריאות

• איזה יופי של סיפור!!!!!!
  • מזל טוב

• מזלללל טוב!!!!!!!!!!!

שתזכו לגדל אותה בבריאות, אושר, שמחה וכיף!!
  • אחלה סיפור

• המון מזל טוב להולדת הנסיך עידו-שם מהממם
  • המון מזל טוב
    תגדלו את עידו בנחת ובכיף.

[

• מזל טוב..
    תגדלו אותו בנחת...
    [/center]
    ]
  • מזל טוב להולדת הנסיך,
    גדלו אותו בנחת [/
  • מזל טוב