עדכון קטן.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    נכנסתי לכאן אחרי יומיים שלא הייתי.. אמרתי שאני אהיה כמה דקות ואלך לישון ואני "תקועה" כאן
    כבר איזו שעה.. בעקבות ההתכתבויות כאן לאחרונה..
    אני מאוד מקווה שהסערה תעבור.. אני יכולה להגיד שמאז שאני כותבת כאן בפורום אני מרגישה טוב יותר כי יש לי עם מי לחלוק את התחושות הקשות שהתקופה הזו מביאה איתה..
    אז אני באמת מקווה שעדיין יהיה לי פה מקום להמשיך לחלוק ולקבל את תמיכתכן.. :)
    רציתי לעדכן שהיום הייתי אצל רופאת הנשים שלי והראיתי לה את התשובות של בדיקת הזרע של בעלי.
    היא אמרה שישנו עוד סיכוי להיקלט באופן טבעי, אך הוא נמוך מהנורמה.
    כעת היא שלחה אותי לעשות צילום רחם ואז נדאג להסדיר את הביוץ חודשיים לפחות ואז נעשה השבחת זרע.. בתקווה שזה יביא כבר להריון..
    חזרתי הביתה בתחושות קשות.. ועם איזושהיא ידיעה שבחודשים הקרובים זה לא יקרה.. וקצת עצוב לי!
    אני מקווה מאוד שעוד יהיה לי נס ובתקופה הזו אני אצליח להיכנס טבעי..

זהו.. רק רציתי לשתף ולעדכן..
    שיהיה לילה טוב.. והלוואי וכולנו ניקלט להריון המיוחל הזה כבר.. :) :)

שרית
8 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה!
    אם יש סיכוי אז יש סיכוי! די לפאסימיות!
    תמשיכו לנסות כאילו אין מחר....
  • היי שרית,

אני רוצה לעודד אותך ולהגיד לך שמצב של זרע משתנה מבדיקה לבדיקה!!!
    יכול להיות שבבדיקה בעוד חודש לא תהיה שום בעיה. לכן מאוד חשוב להמשיך לנסות גם טבעי!!!
    אני עברתי את אותו תהליך שאת עוברת היום ובסוף ניקלטתי טיבעי. אני מקווה שזה מעודד אותך.

בהצלחה בצילום רחם

מאחלת
  • גם אני רוצה לעודד, בדיקת הזרע של בעלי יצאה לקויה בצורה בינונית לפי מילותיו של ד"ר הדר המקסים בפורום הרפואי ובאותו חודש ,הסתבר לי רק בדיעבד, נכנסתי להריון טבעי ואפילו לא הספקנו לבקש הפנייה לבדיקת זרע נוספת (אף פעם לא קובעים מצב זרע לפי בדיקה אחת).
    בקיצור, אם הבדיקה לא ממש גרועה אז לגמרי תתעודדי, יום כן ויום לא וייאללה לעבודה

רעות
  • היי.
    רציתי לשתף ולהגיד לך שהמרדף אחרי הריון טבעי הוא שגוי ואני אסביר.
    אצלי 2 הריונות היו בצורה טבעית הכוונה בקיום יחסים, לצערי בשני נאלצתי לעבור הפלה.
    בהריון הנוכחי למרות בדיקת זרע מעולה וצילום רחם תקין עשיתי הזרעה שלשמחתי הצליחה.
    לומר לך את האמת ואחרי שנתיים של נסיונות להרות באופן טבעי את ההריון הבא שלי בע״ה אני אפילו לא מנסה טבעי ישר הזרעה.
    בשורה התחתונה הכי חשוב זה ההריון עצמו. צריך זרע בודד ומוצלח.
    שיהיה המון המון בהצלחה והכי חשוב אופטימיות.
  • היי בנות..
    תודה על העידודים.. :)
    אני יודעת שיש לנו עוד סיכוי להיכנס באופן טבעי..
    שמעתי לא מעט מקרים.. והלוואי וככה יהיה גם אצלנו.
    גשם- אני צריכה לחכות עוד כמה חודשים כי מעבר לעובדה שספירת זרע של בעלי נמוכה, אני לא מבייצת כראוי ולא מקבלת מחזור ולכן במצב כזה לא ניתן לעשות הזרעה. לכן, הרופאה שלי נתנה לי כדורים לקבלת מחזור עכשיו ואני צריכה לתאם את הצילום רחם לאחרי המחזור, ורק אחרי שנראה שהכל תקין ( בעזרת השם) היא תיתן לי כדורים לביוץ, ככה במשך חודשיים לפחות ורק אז נוכל לעשות הזרעה..
    התקווה הגדולה היא שבזמן הזה אני אצליח להיכנס להריון טבעי..

ובנימה אופטימית זאת אני מאחלת לכולנו שנה אזרחית חדשה מלאה בהתחלות חדשות טובות!
    מלאה בבשורות טובות והרבה חיוכים.. :) :)
    שבת שלום לכולן!

me
  • תודה מותק!
    הלוואי ולנצח תזכרי את 2012 כשנה שהצלחת להיכנס להריון...
    בהצלחה עם כל התהליך שבאמת נשמע קצת מסורבל... אבל אני בטוחה שבשנייה שתיכנסו ממש תשכחו מכל העניין... זה כבר לא יהיה חשוב...
  • היי new1,
    מה שאת עוברת מאוד מוכר לי וגם אני הייתי שם...
    אני לא מבייצת בכלל לבד ושלא נדבר על זה שאני לא מקבלת בכלל מחזור בלי עזרה של כדורים... ולבעלי יש בעיית זרע.
    לפני שידענו על הבעיה של בעלי, הרופא נשים שלי נתן לי כדורים בשם איקקלומין שגורמים לביוץ.
    עליי הם לא השפיעו בכלל וניסיתי אותם חודשיים ב-2 מינונים שונים.
    לפני שהייתי צריכה להתחיל את הניסיון ה-3 קיבלנו את התוצאות של הבדיקה של בעלי ובגלל שהתוצאה לא הייתה טובה, הרופא שלי כבר הפנה אותי לרופא פוריות.
    אצל הרופא פוריות התחלנו עם הזרעות, עשינו 2 שלא הצליחו ועכשיו אנחנו בדרך ל IVF.
    נשמע לי מוזר שהרופאה שלך רוצה לתת לך קודם כדורים ולנסות את זה חודשיים ורק אם זה לא יצליח אז תעשו הזרעה.
    איך תיקלטי להריון אם קיימת בעיה בזרע?
    צריך לעשות השבחה לזרע ולתקן אותו ואז עושים הזרעה.
    מה בדיוק הבעיה אצל בעלך?
    אני ממליצה לך לבדוק עם הרופאה שלך יותר לעומק כי זה לא נשמע הגיוני...
    בכל מקרה, שיהיה המון בהצלחה!!!
    מחזיקה לך
  • נושנוש לשאלתך..
    הספירה של בעלי אומנם נמוכה אך לא גרועה.. ( יש לו 9% כשזה צריך להיות מעל 14%) ויש לו תנועתיות יחסית נמוכה..
    אם הייתי מבייצת כרגע כמו שצריך היינו עושים כבר את ההזרעה, אבל מכיוון שההזרעה צריכה לבוא ביום הביוץ, ואנחנו לא יודעים מתי ואם בכלל אני מבייצת טבעי, היא תיתן לי כדורים להסדרת הביוץ והיא רוצה שלפחות פעמיים אני אבייץ כמו שצריך אחרי 14 יום ואז נוכל לעשות את ההזרעה.. ( מה גם שבעיית הביוץ התחילה רק בחודשים האחרונים.. אף אחד לא שולל שחודש הבא אני אבייץ לבד והכל יהיה בסדר..)
    מה שכן היא בכלל לא שוללת את האופציה שבתקופה הזו ישנו סיכוי שניקלט באופן טבעי..
    היא גם אמרה שלפעמים אחרי צילום רחם קל יותר להיקלט כי הכל נפתח שם..
    מה שלא יהיה.. עשה אותי קצת רגועה להבין את הבעיה ובפני מה אני עומדת..
    אני מקווה שבאמת שנת 2012 תביא איתה מזל טוב ובשורות טובות לכולנו.. ושאני אקלט ואלד את הילד/ה הראשונ/ה שלי בשנה זו.. :)
    me
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה