מעין כנסי ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

מה נשמע ?

קראתי את השרשור שלך
    את האמת , אני חושבת שבעלך מאוד חרדתי
    ואני חייבת לומר לך שאצלנו זה היה ההפך
    הוא ביקש שנבדק ואני פחדתי ותמיד התייחסתי באדישות .
    עד שנפל האסימון !
    בעזרת חברותיי לאתר , קרן ונטאלי
    דירבנו אותי להתמודד עם הפחדים
    ויאללה התחלנו ...

בע"ה הכל יהיה טוב . את תראי

קצת סבלנות ובלי לחץ , לחץ רק הורס ומשגעעע

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
10 תגובות
עמוד 1
  • סליחה שאני מתערבת אבל...
  • אורטל ונושנוש אתן פשוט מקסימות
    בעלי בנאדם מאוד קשה הוא עדין מאמין שזה יבוא טבעי הוא לא בכיון של טיפולים כרגע
    אני בטוחה שיבוא יום וזה יבוא ממנו לבד
    אולי לא עכשיו אבל בעוד כמה חודשים
    הכל לטובה
    הוא לקח את זה מאוד קשה ואני מבינה אותו למרות שזה ממש מעצבן אותי שאנחנו סתם מבזבזים זמן שאנחנו יודעים שכבר ישנה בעיה וזה חבל
    אין עליכן פשוט מחממות תלב אני מתפללת שכבר תבשרו לי בשורות טובות
  • סומכת עלייך !

תודה על המחמאות !

את תראי שזה יבוא ממנו !!!

אישה מסוגלת לשנות את דעתו של בעלה בקלי קלות
    זה רק עניין של זמן !

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • היי טליה,

אני לא רוצה להתערב... אבל גם אני לא יכולתי שלא להגיב לשירשור שלך.
    אני רוצה שתדעי שגם בעלי קשה בקטע הזה, יש לנו ילד אחד מדהים בן ארבע ורבע (שהגיע גם מהזרעה חמישית) ולו זה מספיק. הוא לא מבין למה אנחנו צריכים לעבור את ה"סבל" הזה כשכבר יש לנו אחד בבית.
    אני חייבת להגיד שאני הרבה פחות עדינה ממך מסתבר (כי תמיד חשבתי שאני מתכפופת בשבילו) אבל אני פשוט לא שאלתי אותו!!!
    זה לא נראה לי הגיוני לקחת הפסקה מטיפולים בגלל שהבעל מקשה. זה לא שאני נגד הפסקה אני דווקא בעד ובמהלך הטיפולים שלי עשיתי כמה וכמה אבל הן הגיעו ממני - כשאני כבר לא יכולתי.
    אז אני אגיד לך מה אני עשיתי: פשוט קבעתי תור לרופאה והלכתי לבד וביננו, לא באמת צריך אותם שם, חוץ מלהנהן עם הראש הם לא עושים שום דבר...
    לקחתי הביתה את כל הבדיקות שנתנה לי והצבתי לו עובדה:
    הסברתי לו בתקיפות שהביציות שלי מזדקנות יחד איתי (אני רק בת 30 אבל חייב לנפח) שאם לא הצלחנו עד עכשיו אז גם לא נצליח בעוד שנה ושאם נעשה הפסקה של שנה ואז הטיפולים ייקחו לי כמה שנים אני אשנא אותו על כל דקה.
    הסברתי לו שאת כל ההתעסקות בטיפולים אני זו שעוברת פיזית ונפשית וכל מה שהוא צריך לעשות זה לגמור בכוס פעם בחודש, לתמוך ולשתוק. וזה עבד!!
    כשכבר נכנסנו לזה, הוא לבד התחיל לשאול את השאלות והיום הוא יודע בדיוק כמה זקיקים יש לי, מה רמת הE2, באיזה גודל הביצית משתחררת וכו וכו
    הייתי חייבת להגיב לך כי אני כ"כ מבינה אותך!! כשהוא התנגד לי וכמעט נכנעתי לא האמנתי לעצמי שאני צריכה לוותר על משהו שאני כל כך אבל כל כך רוצה בשביל השטויות שעוברות לו בראש וזה באמת שטויות לא להתחיל טיפול כשיודעים שצריך. אם חס וחלילה הוא היה צריך לעשות איזשהו הליך רפואי אחר הוא לא היה מהסס- מבחינתי זה אותו הדבר.
    אני לא יודעת מה תחליטי אבל אני באמת שולחת לך חיבוק גדול מכל ה ומאחלת לך שתיקלטי טבעי ומהר
  • מעיינוש, רק תגידי מילה ואני, אורטל ונטאלי מתייצבות אצלך.....

אני מבינה אותך והלוואי שהייתי יכולה לעזור. לצערי זה משהו שאת חייבת לפתור עם בעלך וכל עצה רק יכולה להקצין את המצב.
    מסתבר שכל הגברים אותו הדבר... כולם מפחדים ממחויבות לטווח ארוך... אנחנו הנשים, פה בעולם הזה כדי לאזן אותם ולהכניס להם קצת שכל.
    אני כבר הבנתי שככל שאני לוחצת יותר, דעתו של בעלי מתחזקת יותר. לפעמים צריך להרפות ולאגור כוחות לקראת תקיפה... בשקט בשקט בלי שהם ישימו לב... זה יגיע!!!
    אחרי 4 שנים של זוגיות, נתתי לבעלי אולטימטום. יש לך חודש עד ליומולדת שלי ואז אם לא תציע, אני לוקחת יום חופש ועוזרת לך לארוז. גם עם הגלולות הודעתי לו שאני מפסיקה וגם הודעתי לו שהולכים לרופא פוריות ונתתי לו משימות!!!

אני בטוחה שזה יבוא! קצת סבלנות....
  • ימית איזה מדהימה את
    חשבתי על ללכת לבד ולהציב לו עובדה אבל מצד שני אני רוצה שזה
    יבוא ממנו
    קרן מה שאת מספרת ממש מזכיר לי אותי ואת בעלי גם אני אמרתי לו שאם הוא לא מציע אני עוזבת אותו עד שירדתי מהנושא ונהיתי אדישה כלפיו הוא הציע
    אולי גם ככה יהיה בטיפולים הלוואי 
  • יכול להיות שכשתשחררי זה יבוא ממנו...
    אני מאמינה שיהיה בסדר!
    תזכרי שאני תמיד כאן בשבילך
  • מתוקה,אם יורשה לי להוסיף ...גם אצלנו לקח זמן עד שבעלי הסכים לעשות את בבדיקת זרע ,אני נקטתי בדרך אחרת ,הבאתי לו הפניה מהרופאה שהיתה במגירה כחצי שנה !!!לא שאלתי אותו מה עם הבדיקה נתתי לו להבין שאת כל מה שאני יכולתי לעשות עשיתי ,את כל הבדיקות שאני נדרשתי לעבור עברתי,עכשיו זה הוא,ואז לאט לאט התחלתי לספר לו על כל מיני חברים ואנשים שהוא מכיר שהם עוברים או עברו טיפולים,שיבין שזה לא בעיה רק אצלנו זה אצל עוד אנשים וזה לא מעיד שהו חלילה ״לא גבר״ ,לצערי זה ישר נקשר להם שהם לא מספיק ״גבריים״ ...אז הוא החליט לעשות את הבדיקה וגם בדיקות דם ,יש לו פחד עצום מזריקות ומחטים,והנה הוא זה שמזריק לי כל ערב ....
    אז יקירה קחי אויר ,אל תצאי למלחמה נגדו את צריכה אותו איתך,תרפי קצת ,את צריכה לאט לאט לתת לו להתבשל ,זה יבוא ממנו את תראי,מאחלת המון הצלחה וסבלנות ,אנחנו כאן בשבילך ואיתך
  • אורי תודה מאמי אני מקווה שיהיה בסדר בעזרת השם
    אתן לא מבינות כמה אני מתה להתחיל כבר לטיפולים חולמת על זה אפילו
  • גם אני נדחפת...
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה