היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תודה. הוא דווקא לא היה בחופש, היה לו שינוי בשיגרה אבל לא מטורף, הוא שמח ללכת ל"קיטנת חנוכה"..
האמת- בבוקר זו היתה אכזבה, ממנו, מאיתנו.. מזה שאחרי כל מה שעברנו- פתאום נזרקה עליי עגלת בובה.. מזה שכעסתי עליו כ"כ! "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים, אוהבי ה', יראי אלוקים. אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים.. ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים, ובכל מלאכת עבודת הבורא..." [
נשמה- איך שמש אומרת ? טוב, לא זוכרת בדיוק, אבל אמרה משהו כמו שגם בעליה ושינוי יש נפילות ! היתה נפילה . זה לא נעים ואפילו קשה , אבל זה לא אומר כלום . לא עליך . לא על שילה ולא על הדרך שעברתם!! תדברו בערב, תיישרו הדורים ,תחדדי לו שוב/ תזכירי לו דרכים יעילות יותר להבעת התסכול , ואת לנשום עמוקקקקקקקק ולהפסיק לבכות ! אני מתה עליך , את אמא נהדרת ! באמת!
אני ממש לא יודעת מה להגיד ומה לייעץ
מקווה שזה יעבור לו
קבלי מלא מלא חיבוקים. תיהי חזקה! את אמא מדהימה! אחת הנדירות. באמת.
אני חושבת שאת ראויה להערצה! גם לומדת וגם מנהלת בית וכל ההפקה שקשורה ללצאת ללימודים עם תינוקת בחורף. ועוד שני קטנים שכל אחד מהם יש ימים טובים ופחות טובים.....