המשך שאלה מאתמול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תודה על התשובה המהירה.
    1. לא עשיתי בדיקת הריון
    2. בהתחשב שאתמול היה פחות דימום כיאה ליום ראשון של ווסת והיום לבנתיים יש דימום של ווסת (ולא הפרשות או כתמים) האם עדיין היית ממליץ לי לעשות בדיקת הריון? אם כן איזה ביתית או מעבדה? ואם כן מתי?- האם האוביטרל שהוזרק לי ביום חמישי לפני שבועיים לא ישפיע על הבדיקה. תודה מראש.
    3. במידה (הלוואי) ובעזרת ה' זה כן הריון האם זה תקין שיש כזה דימום? בהריון קודם ברוך ה' לא היו דימומים כלל בהריון.
    תודה תודה, העזרה שלך זה לא דבר שמובן מאליו. יום טוב
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אני לא רוצה שתפתחי תקוות רבותמדי, אבל אנחנו רואים הריונות תקינים שמתפתחים למרות דימום, לפעמים אפילו דימום די חזק. עשי בדיקת דם.אם עברו שבועיים מהאוביטרל אין לו יותר השפעה

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה