זה עדיין לא עובד. בקשר לדייסה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שקניתי גם פטמה מספר 3 וגם פטמה x , הכל הולך יופי עד ה 30 מל האחרונים. מוצצת מוצצת ולא יורד..... ניסיתי עם 2 הפטמות ועדיין יש בעיה.

מה עוד אפשר לעשות?...

ויש לציין שאני שמה רק כפית שטוחה של קורנפלור....

12 תגובות
עמוד 1
  • גם לי זה היה קורה.... שימי קודם סימילאק סגרי תערבבי ואז דייסה סגרי תערבבי שוב.

פניתי למטרנה בגלל זה . זה ממש עצבן אותי. אני משתמשת עכשיו בדייסת וניל שזו הדייסה היחידה שזה לא קורה לי בה...

• גם לי לא הולך עם פטמת X

• מיטלי, אחרי שעירבבת בנפרד זה עזר?

• כפית!!!
    [

• את עם אותה חבילה של דייסה?
    לי זה קרה פעם עם מטרנה והתקשרתי להתלונן, מתברר שהיתה בעיה בהמסת החומר, לא משהו מסכן חס ושלום אבל לא תקין.
    גם הורידו את כל הסדרה מהמדפים וגם קיבלתי פיצוי סופר הולם (והכי חשוב אמינות של החברה שהודתה בטעותה)

• אחרי שערבבתי בנפרד זה השתפר. לא נפתר לגמרי לצערי. אבל אני שמה שתיי כפות וזה יחסית סמיך..

את יכולה גם לעשות הפסקה בהאכלה ולערבב באמצע- תראי אם זה עוזר.

דרך אגב גם אני כשהתקשרתי למטרנה רצו שאשלח את החבילה ויבדקו.. לא היה לי עצבים...

• מיטל הם אמורים לשלוח לך שקית שם את שמה 2 כפות משהו כזה והם בודקים, זה שטויות לא צריך כח בשביל זה - ותאמיני לי זה משתלם

• בס״ד

אנחנו משתמשים בדיסת אורז ופטמה רב שלבית ואני שמה כף וחצי גיסה והכל עובר
    אולי באמת תנסי פטמה רב שלבית

• טוב אני אומר לך את האמת...
    אני חותכת את הפטמה

• סיון אני עם אריזה חדשה שהיום פתחתי...

נופר אני יודעת שהרבה חותכים אבל אני מפחדת שלא אחתוך נכון ואז
    חס וחלילה חקרה משהו- לא אקח אחריות כזו על עצמי. לא משחקת עם זה

הקטע הוא שכל החורים נראים לי דומים...ובאותו הגודל....

• גם אני חותכת מזמממממממממממממן

קודם עושים את החלבי מטרנה- מערבבים. ורק אז שמים את הדייסה. גם לארי נשאר משקע יותר כבד- חוקי הפיסיקה

• יו אבל אני עושה בדיוק כמוך וזה די בסדר
    בעצם שאני חושבת על זה גם לנהוראי לפעמים נתקע

שאני שמה כפית מלאה על 120 מטרנה זה יופי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה