היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
השבוע אנחנו נוסעים ל 3 ימים לים המלח למלון מרידיאן ואני מלבטת עם לכחת את הילדה איתנו..היא בת שנתיים וחצי ניראה לי היא ממש תשתעמם שם..מצד אחד אני יכולה להשאיר אותה אצל אמא שלי אבל אני לא יהיה רגוע בכלל כי יש לי אח אוטיסט בן 13 שגר עם אמא שלי ואני מפחדת שלא יפגע בילדה.. תגידו ימי שישי ושבת יש שם בכלל בחוץ מה לעשות או שהכול סגור? כלומר קניון,חנויות,לאן לכחת את הילדה? ובכללי יש פה מישהי שהייתה במלון הזה? איך הוא?
11 תגובות
עמוד 1
מרידאין מהממם!!!!!
ברור שלקחת את הילדה - יש להם מועדון ילדים והיא ממש תהנה שם, לדעתי גם יהיה חם אז תוכלו לטייל קצת בסביבה - לא חסר מה לעשות! תהנו פייס: ortal_hori
הילדה שלך גרה אצל אמא שלך תקופה ארוכה? אז מה פתאום מפריע אחיך בן ה13? (הוא אח שלך נכון?) וחוץ מזה למה הוא עלול לפגוע בה אם הוא אוטיסט?
קניונים וחנויות- תשכחי מזה המלון בסדר גמור יש להם מועדון ילדים, יש תוכניות לילדים..אני מאמינה שאפשר להסתדר... מה שכן..לא תוכלו ללכת לSPA יחד..לא יתנו לה להיכנס...אז לפי התור
סיון אחי אוטיסט 100% וממש לא רגוע הוא על תרופות פסיכיאטריות שמרגיעות אותו טיפה..וסתם דוגמא לפני שבוע וחצי הוא פיצץ את אמא שלי במכות "הילד" שוקל 95 ק''ג וגבוה ממני בשני ראשים הא ממש ענק..נכון היא הייתה גרה עם אמא שלי איזה חודש וחצי פעם וגם הייתי בפחדים רצח כול חצי שעה התקרתי לבדוק עם הכול בסדר במיוחד אחרי שעה17:00 כשהוא חוזר מהבית ספר..
אז מה אין חנויות ודברים כלה בימי שבת? אמרו לנו שהחבילה שלנו כוללת ארוחת בוקר וערב רק כלומר צהריים אין..אז יש איזו מסעדה קרובה אולי באיזור?
אוקיי עכשיו אני מבינה אז זה באמת בעייתי ובמלונות יש הרבה פעילויות אם יש לכם ארוחת בוקר וערב בתכלס לא צריך הרבה בצהריים, ארוחות במלון מאוד משביעות. אבל יש מקדונלד
איפה יש מקדונלדס? במלון? הוא פתוח שישי שבת? יותר נכון אנחנו צריכים ליום שישי בצהריים כי בשבת ב 14:00 כבר יוצאים חזרה לבית.. ותגידו המלון ממש רחוק ממרכז קניות? כלומר יש שם בסביבה חנויות?
המקדונלד נמצא במרכז קניות ויש שם גם ארומה והכל שם קרוב, זה מרחק הליכה
סתם שאלה לא קשורה: למה הבת שלך גרה עם אמא שלך חודש וחצי??
אני בעד לקחת..היא יכולה להנות. ואם יש לך חששות לגבי אח שלך,אל תקחי סיכון. אם הוא פגע באמא שלך,יכול חלילה לקרות מצב שהוא יציק לקטנה. לא חלילה במכוון,אבל אל תיסעי עם "לב כבד'". בהצלחה על כל החלטה...
היי הילדה הייתה גרה חודש וחצי אצל אמא שלי כשרק התחלתי לעבוד ועדיין לא הייתה רשומה לפעוטון (כי לא היינו בטוחים שאני יחזיק מעמד בעבודה שלי כי העבודה ממש לא קלה ופיזית) וימי שבת היינו מביאים אותה לבית כלומר מחמישי עד מוצ''ש הייתה איתנו ככה העברנו חודש וחצי של סיוט והמון געגועים אבל הכול כבר מאחורינו.. בסוף היא נישארת אצל חמותי 3 ימים ואנחנו ניסע לים המלח כי אמרו שיהיה טיול למצדה או לעין גדי וגם דיסקו בערב אז לא ניראה לי זה יתאים לקטנה חחח..ם היא אצל חמותי אני יהיה יותר רגועה אין שם את אחי..