חייבת התייעצות דחופה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום שני יש לילדה טור לסיטי מוח (יש לה לחץ תוך גולגולתי מוגבר) אמרו שיש לה מים בראש.. איך עושים סיטי מוח לילדה בת שנתיים? כי לשכב בשקט על המכשיר הזה היא לא תשכב היא תצרח .. מישהי אולי עברה חוויה דומה? אוף אני לא מצליחה לישון מהפחד מיום שני.. בכלל קרינה ישירות למוח אני מפחדת שלא יהיו השלכות אחרי זה..
7 תגובות
עמוד 1
  • אני יכולה להרגיע אותך שהקרינה של הסיטי מאד נמוכה.

לא יעבירו אותה את הבדיקה הזו בגיל כזה בלי הרדמה - עושים את זה עם גז צחוק, מסכה על הפנים ותוך חמש דקות היא נרדמת.

נכון, זה לא קל, זה מחרפן - בעיקר אותנו ההורים.

אבל לחץ תוך גולגלתי - חייבים לאבחן. בהצלחה מאמי שלי
    פייס: ortal_hori
  • אני עושה פעם בשנה סיטי ראש במשך 10 שנים כבר ואין השפעות (נראה לי חחחחחחחח).
    לגבי איך עושים לילדה אין לי מושג בכנות, הבאסה זה בעיקר החומר שמזריקים, אני למשל מקיאה ממנו את נשמתי.
    מה שאורטל אומרת נשמע הגיוני

• אמאל'ה גז צחוק? ניראה לי אני ימות שם מהפחד.. בדקו לה גם ראייה שהמים לא לוחצים לה על העיניים בנתיים טפו טפו טפו הכול בסדר.. בנוסף לכול יש לה חוסר ברזל מולד כלומר מהלידה חסר לה ברזל בזמן אחרון היה רק 7.3.. ועם כול זה לא מספיק יש לה הגדלת כבד עכשו, היינו ברנגן שבוע הבא יהיו תשובות.. אוףףףף למה למה למהההההההה? מסכנה הקטנה שלי פעמיים בחודש לוכחים לה דם לבדקה וריצות לכול מיני רופאים אוף. הנה אחריהסיטי מוח יש לה טור לנוירוכירורג שיחליט מה עושים..
  • מאמי, גז צחוק זה ממש שטויות, יש כאלו שעושים כך טיפולי שינים. יהיה בסדר!

לגבי הברזל - כנראה שיש לה בעיה אולי בספיגה טובה, אז נותנים טיפות ברזל (גם לקטנה שלי עד גיל שנתיים וחצי נתתי עוד ברזל.

מי זה הנוירוכירורג? מתמחה בילדים? אני מכירה רופאים....
    פייס: ortal_hori
  • בגיל הזה עושים סיטי בהרדמה. כל הסיפור לוקח כ-10 דקות (ארוכות מאוד-מאוד

• היי מתוקונת לרופא קוראים אלי כהן הוא עובד בסורוקה אבל אנחנו הולכים אליו בפרטי במכון שבע עיניים לנגב..יולי זה בהרדמה? ואי ואי אמאאאאאאא עכשו אני בטוח לא ישן לילה לפני אמאל'ה.. אוף זה מלחיץ נורא.
  • קודם שיהיה בהצלחה באמת נכון מלחיץ הרדמה מלאה אבל לא סוף העולם הילדה לא תזכור מה שכן תסבירי לה ברמת הגיל שהיא הולכת לבדיקה ובזמן הבדיקה היא תישן קצת לך זה יראה כנצח (מניסיון אישי) אבל עד מהרה הבדיקה תיהיה מאחוריכם ואת תחבקי אותה חזק מבטיחה לך יש מצב שאחרי לא תיהיה רגועה ותבכה הרבה אל תלחצי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה