אני חייבת לפרוק....): - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי פתיל ממש קצר ואני מתעצבנת מכל דבר ממש מהר שנכנסתי להריון התחילו לי כאבים איומים בבטן בזמן שהתעצבנתי ואני החלטתי שלא משנה מה בהריון אני לא מתעצבנת!!! בדרך כלל זה מצליח. (גם אם אני מתעצבנת פטטונה בועטת בי ומזכירה לי מי הכי חשוב באמת)

אני ובעלי לא עובדים בשעות מקבילות... הוא עובד לילות ואני בימים,
    אני משתדלת לא להציק לו יותר מידי כי הוא עובד פיזית נורא קשה... הבעיה היא שבדרך כלל אנחנו רואים אחד את השניה ישנים
    אתמול יצא לו לקחת אותי מהעבודה והלכנו לסופר לקנות כמה דברים, שחזרנו הביתה הוא נשכב על הספה ונרדם
    כל השבוע הוא לא עושה כלום בבית ולי מאד קשה להתכופף
    אז הייתי עצובה ואמרתי לו הבוקר שנמאס לי ואני פגועה ממנו ושלא אכפת לו ממני ומהילדה שלו ושיש מלא כביסה וכלים והבית מטונף.
    מה החוצפן אומר לי??? מה? יצאנו אתמול לסופר לא מספיק????
    אני לא יודעת אם הוא צחק או לא אבל גם ככה אני עייפה מחוסר שינה עקב צרבות וחלומות סיוטים נתקתי לו את הטלפון ועד עכשיו אני לא מפסיקה לבכות!!

סורי על החפירה....
5 תגובות
עמוד 1
  • יו אמאלה יש מצב שאנחנו נשואים לאותו בן אדם

• גברים

• ואיי ואי כמו שסיון אמרה
    הנושא מוכר מאווווווווווווד
    כל הגברים ככה
    תאמיני לי
    הכל נופל עלינו ובסוף מה יוצא ????שאנחנו עוד לא בסדר אחריי הכל

קבלי עידוד מאמושש

• אני מנסה הישאר רגועה בשביל הבייב שלי אבל בא לי לחנוק אותו!!

תודה על ההבנה נעבור עוד חודשיים וחצי ואז תהיה לי מלאכית...
  • וואי מאמי כמה שאני מבינה אותך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה