אני יודעת שזה לא אתר מכירות - אבל באמת שזה שווה כנ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני יודעת שזה לא אתר למכירות אבל לאור ההצלחה של הכיסא אוכל שנמכר אתמול ללילך המקסימה .
    אמרתי נפרסם גם את המיטת תינוק של חברת משכל גודל סטנדרטי כולל מזרון של עמינח ממש שמור נראה כמו חדש בצבע כחול.
    במחיר של 900 שח כולל את המיטה והמזרון.

שאני התחלתי לראות מיטה ביד 2 כל המיטות הכי פשוטות בצבע בוק עלו איזה 700 -900 וזה עוד בצבע ושל חברה ידועה ומזרון של עמינח .

אז זה באמת מציאה ואחותי שומרת כמו חדשש באחריות
    מי שמעוניינת הנייד שלי - 052-6695139
    עטרה
8 תגובות
עמוד 1
  • תכלס שווה, במיוחד שזה כולל מזרון

• וואלה תודה תאמת שיש הרבה חחח יש גם בימבה של ציקו ממש כמו חדשה במחיר של 200 שח
    שמי שמחפש בימבה יודע שהבימבה הכי פשוטה עולה 100 והיא מנגנת ועם קשת אחיזה שהילד לא יפול לצדדים בימבה ברמה.
    אני אבדוק שם תודה רבה
  • עכשיו היתי שם בשימושון ולא רשום יד 2 מוזר ??
  • וואי זה באמת לא שם
    ממש מוזר
    אנסה למצוא את זה

יש לה לול רגיל במקרה? או לול קמפינג - למכירה?

• וואלה יש גם לול וגם לול קמפינג חחחח
    את מעוניינת ? אלב את רחוקה ממני עם זה עבורך?
  • כן זה עבורי
    ומה זה רחוקה איפה את גרה?

• חחח נצתרף ונפרסם את כיסא האוכל שלנו של אינפיניטי בצבע ורוד, 3 מצבי ישיבה +מגש ענקי לאוכל+חגורה לקשירת התינוק שלא יפול..נקנה ב650 נמכר ב250..במצב מעולה..
  • עדן אפשר תמונה עדכנית?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה