בנננננוותתת שאלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מנסיון שלכן...
    אילו הפרשות אמורות להיות לאחר הביוץ??
    האם יש כאלה שהן "טובות" או לא טובות??
    יש כאלה שיכולות להעיד על הריון או על אי קליטה של הריון??
    תודה
4 תגובות
עמוד 1
  • אני לא סומכת על כל מיני פירושים והסברים להפרשות....
    ואת האמת, אני לא מרגישה הבדל בין הפרשות של לפני ביוץ ואחרי ביוץ..
    אבל אולי יש כאן עוד בנות שיוכלו להגיד אחרת.
  • הפרשות לפני הביוץ הן שקופות לבנבנות מעט... ההפרשות שאחרי הביוץ, לקראת המחזור הן צהבהבות יותר...

אצל כל אחת זה אחרת אך עדיף לבדוק בדרכים אחרות, במידה ואת רוצה לדעת מתי את מבייצת... ואם זה בשביל סתם לחפש סימנים, אז תפסיקי! אל תעשי את זה

בהצלחה יקירה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • היי
    הפרשות פוריות בדרך כלל מגיעות כ יום יומיים לפני הביוץ (יש שחושבים אחרת אז חשוב להדגיש ) ההפרשות מעט צמיגיות כמו של חלבון של ביצה צלולות העניין הוא שבדרך כלל שוכבים לפני הביוץ ובמהלך הביוץ ונוזל הזרע שנכנס וגם יוצא קצת מטעה אז מה עושים בעצם שוכבים מיומיים לפני הביוץ יום כן יום לא לפחות למשך כ עשרה ימים
    חוץ מזה בתחילת הריון יש הפרשות מרובות מהנרתיק אבל לא אצל כולן ?!!

בהצלחה !!!
  • תודה רבה לכולן...
    שיר בנוגע להפרשות, ספציפית עם הפרשות אני לא מחפשת סימנים כי זה משהו אינדיבידואלי לכל אחת, פשוט הטיפול הזה היו לי הפרשות שונות ומוגברות מאוד,
    בדרך כלל כל טיפול אני מחפשת כל סימן אפשרי, אני יודעת שזה "אסור" אבל מה אני יעשה זה חזק ממני...
    אני לא מסוגלת להיות שאננה ולא לקוות לצפות ולחשוב שאולי מה שהרגשתי עכשיו מעיד על החסידה המיוחלת...
    שיהיה לך המון בהצלחה בבטא היום... מחזיקה לך..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה