בהמשך לשינוי ההתנהגותי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הדס פתאום יונקת ממני פחות ופחות..מה זה?

כאילו לא רוצה לקחת ממני את הציצי ואם היא כבר שותה אז כמה שלוקים ומפסיקה וזה זמן נאוכל שלה. ויש פעמים שבקבוק סימילק היא רוצה ויש פעמים שממש לא..

7 תגובות
עמוד 1
  • מדהים לראות כמה הם דומים בהתנהגויות שלהם
    גם אצלנו זה ככה

שמתי לב שנהוראי אוכל במרווחים גדולים יותר
    לפעמים יכול להגיע גם ל-5 שעות בלי להיות רעב (ואז הוא מסיים הכל ולא משאיר 50 CC)

אולי זה העניין של הגיל .....

• אחרי כמה חודשים גם תינוקות יונקים מצליחים לפתוח מרווחים בין ארוחה לארוחה ונשארים שבעים (הרכב החלב אחרי הכל משתנה ומזין יותר) וגם זמן היניקה מתקצר כי הם נהיים מיומנים יותר...
    שלנו יונקת 4-5 דק' בכל פעם וטפו טפו טפו היא עולה יפה מאוד במשקל...

צריך כמובן לשים לב האם הילדה שבעה אחרי ההנקה, האם שאר הזמן היא במצברוח טוב ולא עצבנית...
  • לא. לא דיברתי על מרווח גדול כי היא כבר אוכלת כל 4 שעות
    אלא שהיא פשוט דוחה את הציצי שלי- לא רוצה אותו....
    מעליב משהו, לא?!?!

• נראה לי שאני צריכה לשאול אותך מה ששאלתי את ענבל בפייס

• אני לא יודעת מה לייעץ כל כך, גם לנו היה שלב כזה אבל הוא עבר מעצמו עד כמה שזכור לי, הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו עוד זה שאולי תנסי לגוון במה שאת אוכלת, הרי הכל עובר אליה דרך החלב, אולי טעמים שונים יגרמו לחלב להיות בטעם שונה והיא תתעניין יותר?
  • אני אוכלת כל היום שוקולדים - אין יותר מתוק משוקו פושר ישר מהציץ.... חחח....

שירה- אני מחכה...

• שולחת שולחת חחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה