האם מותר דייסה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם מותר דייסה לפני גיל 4 חודשים?
    יש דייסות שמיועדות ל 4 חודשים ומעלה...
    אופק כמעט בת 3 וחצי חודשים... היא קמה מלא בלילה לאכול... וגם כפי שסיפרתי לכן היא לא עולה ממש במשקל כי היא גם אוכלת נורא מעט, גם מטרנה היא בקושי אוכלת 90 מ"ל...כל איזה 4 שעות, היא לא רוצה לפני!!!!

אז חשבתי אולי לתת לה דייסה איזה פעמיים ביום???

10 תגובות
עמוד 1
  • מאמוש רז אוכלת דייסה מגיל חודשיים (קורנפלור) בגלל רפלוקס, ובגלל שלא היתה עולה במשקל. וגם רז היתה אוכלת לי כמויות מזעריות עד 50 מ"ל בגגג שבגג!!
    עד היום היא לא אוכלת לי יותר מ130

• תודה ממוש אני באמת אתייעץ עם רופא.

היא נולדה 3.400 ק"ג
    אבל בחודש וחצי האחרונים היא עלתה פחות מ-400 גרם במשקל!!!

היא רזה מאוד יחסית לבני גילה גם במראה וגם במשקל

• בובה לא רוצה "לעודד" אבל הבת שלי בת שנה+ ושוקלת 7 קילו.

• לינוי של משהיא נולדה עולה 300 - 350 גר' בחודש , בטיפת חלב אמרו לי שזה בגלל ההנקה , שלא מספיק לה ובלה בלה בלה , אז נתתי לה תוספת ומאז כדור שלג - נגמר לי החלב , ומה את חושבת? . היום שהיא אוכלת רק סימילק היא עדיין עולה 300 - 350 גר' בחודש , כל תינוק והגוף שלו ,
    אם היא ממש תת משקל אז הרופא יתן לך תוסף ת**** (שכחתי איך קוראים לו , פולי -משהו )
    ובקשר לשינה - אני לא יודעת בוודאות אבל שמעתי / קראתי ש"למלות להם את המיכל" זה לא תמיד עובד
  • את יכולה להתחיל דייסה. זה לא קריטי השבועיים האלה...

מקווה שזה יעזור ללילות וגם לעלייה במשקל

• אני התחלתי לתת דייסה מגיל 4 חודשים אבל כמו שהבנות אמרו לך עדיף שתתיעצי עם הרופא..
    בהצלחה

• את יכולה לתת דייסה
    למרות שראיתי פעם שיש דייסה ( לא זוכרת את החברה זה לא מטרנה) מתחילים מחודש 3+ חודשים
    אבל את יכולה להתחיל עם 4 חודשים של מטרנה
    ויש גם מטרנה לילה טוב שזה גם 4+ שהוא חלב עם דייסת אורז מוכן את מוסיפה למים וזהו קצת סמיך
    אני נותנת לבת שלי 6+
  • עם האחות של טיפת חלב זה טוב להיתייעץ??? כי יש לי תור אליה יום שלישי לראות אם אופק עלתה קצת במשקל...

עכשיו גם בקבוק היא בקושי אוכלת אני מיואשת!!

ב-8 בבוקר אכלה 60 מ"ל וב- 11:30 בבוקר אכלה 60 בקושי!!!! לא יודעת מה לעשות איתה איך היא לא רעבה אף פעם!!?!?!?!?!?!?

• זה ממש נראה כאילו אני כתבתי את זה

• חחח חמודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה