שנת לילה על הבטן!? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה דעתכן?
    אני יודעת שחייב על הגב, אבל כל כמה שנים משנים את זה, אני מבטיחה לכן שעד הילד הבא בע"ה זה ישתנה.

מאיה ישנה ממש טוב על הבטן, אתמול ישנה מ23:00 עד 05:00 טפו טפו טפו
20 תגובות
עמוד 1
  • כל אחת תעשה מה שנראה לה נכון וטוב עם הילד שלה

• אני לא חושבת שישנו את ההנחיה. היא ממש מבוססת מחקרית
  • מאמי את ההחלטה של משרד הבריאות הם לא ישנו....
    ואם טוב למאיה וטוב לך אז תעשי מה שאת רואה לנכון...
    אני אישית מפחדת.. אבל במהלך היום אני שמה אותה לישון על הבטן כי זה חשוב להתפתחות וזה עוזר לגזים/כאבי בטן למינהם....

• אני אומרת שמשנים את זה כי הבת של חברה שלי בת 3 ואז ההנחיה הייתה להשכיב רק על הצד....
    אוף אני מתלבטת זה קצת מפחיד אותי האמת, אבל מאיוש ישנה ככה....
    טוב נראהמה אני אעשה
  • הבן שלי בן 4 וההנחיה מאז שהפכתי לאמא היא להשכיב על הגב... הההנחיה היא כבר יותר מעשור אולי קרוב לשני עשורים...
    אני בעד שכיבה על הגב. ברגע שהם מתהפכים הם במילא מחליטים לעצמם
  • אני את אוריאל השכבתי תמיד על הבטן וגם את נטלי. ההנחיה יצאה בזמנו לגבי מוות בעריסה על הבטן כי בזמנו נהגו 90% להשכיב את הילדים על הבטן ולא על הגב אז ברור שיהיו יותר מיתות בעריסה על הבטן

• 1. תגידי לחברה שלך שתנסה להיזכר שוב כי יש לי ילדה בת 3.5 וההנחייה היתה בפירוש להשכיב רק על הגב וזה כמה שנים טובות ככה.
    2. אני מעדיפה לא לקחת סיכונים מיותרים, המחקרים מבוססים ביותר, אבל כל אחת שתעשה מה שנוח לה ומה שהיא רואה לנכון - זה המלצת משרד הבריאות, אף אחד לא יקח אותך לכלא אם תעשי אחרת

• ולורה לא עלינו חנק מפליטה שומעים דווקא, ואם מקפידים להחזיק את הילד כ10 דקות אחרי הארוחה רוב הסיכויים שהאוכל כבר הספיק לרדת ולהתעכל. מוות בעריסה לעומת זאת הוא שקט ולא ניתן לשמוע את מצוקת התינוק

• סוני - גם פליטה לא תשמעי מחדר שני.
    בכל אופן לא נתווכח וכמו שרשמתי - כל אחת ואיך שהיא מרגישה

כבר הגענו למסקנה שלעולם לא נסכים

• חחחחחחחחח אולי זאת אחת מהסיבות שקשה לי להוציא את נועם והעריסה (מסכנה כל האיברים יוצאים מכל החורים

• זהו, רציתי להוסיף שאפשר גם לשים "הוקי טוקי" שנשמע מחדר שני אם יש מצוקה.

• אחיין שלי בן 3 חודשים, ישן על הבטן מהיום שהוא נולד

• גם אני פחדתי לשים לישון על הבטן.. גם ככה זה רק זמני ברגע שהם לומדים להתהפך הם ישנים איך שבא להם!!!מאז שרז למדה להתהפך - היא על הבטן, אם הייתי הופכת אותה חזרה היא שוב היתה מתהפכת על הבטן מתוך שינה... עד שכבר השארתי אותה ככה ועד היום היא ישנה רק על הבטן.
    דרך אגב כשאני נולדתי ההנחיה אמרה לישון רק על הבטן, והיום אם אני לא שוכבת על הבטן אני לא מצליחה להרדם!
    בהריון היה לי סיוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט שלא יכולתי לישון על הבטן היה לוקח לי שעות עד שהייתי נרדמת.
    באסה להם שאי אפשר לתת להם לישון על הבטן זה כזה כיף

• מפחדת מאד לשים על הבטן.
    הדס גם לא יודעת להירדם ככה. היא חושבת שזה למשחק - אין פלא. כי ביום כשהיא ערה היא הרבה על הבטן.

בכל אופן הסיבה מאד מפחידה אותי והייתי מנסה הכל על מנת שתישן על הגב
    אבל יש לי חברה שאת 2 הילדים שלה משכיבה לישון רק על הבטן ואפלו אין בייבי סנס.... אז כמו שאמרו מעליי- החלטה שלך!!!

• בתור מישהי שלומדת ליוי התפתחותי לתינוקות ויודעת כמה זה חשוב לשים על הבטן גם בערות וגם בשינה, לא שמה את אמילי לישון בלילה על הבטן, אפילו עם בייבי סנס.
    אני לא אשן בלילה...

במהלך היום משתדלת לשים כמה שיותר על הבטן, ולפעמים גם שנת יום שמה על הבטן... אבל לא בלילה...
  • הייתי שמה על הגב כמו שאומרים לכולם בבית חולים. כי פשוט אמרו לי ככה, והוא ישן בסדר, אז לא חשבתי להחליף.
    אבל עכשיו הוא ישן רק על הבטן מרצונו.
  • אני לא שמה בלילה לא על הגב ולא על הבטן רק על הצד כל פעם צד אחר...
    במהלך היום משתדלת על הבטן אבל משגיחה צמוד צמוד....אני פחדנית בקטעים האלה....

• הייתי בטיפתחלב לפני כמה ימים ושאלתי את השאלה....

האחות אמרה שבשעות היום זה בסדר.... כי אנחנו בסביבה ומשגיחים.
    בלילה כאשר אנחנו ישנים זה מסוכן כי....
    על הבטן הם יכולים לפלוט ולנשום את זה או להרדם על זה ולהחנק = מוות בעריסה.
    אם משינים אןתם על הגב והם נרדמים....והם פולטים... הם יקיאו את זה לצד ולא יחנקו.

גם מיכל ישנה טוב מאוד על הבטן.
    אני משינה אותה גם בלילה על הבטן.
    העריסה שלה צמודה למיטה שלי...
    הראש שלה ממוקם 30 ס"מ מהראש שלי.

• מגיל ארבעה חודשים בערך שני הילדים שלי התהפכו תוך כדי שינה והעדיפו שינה על הבטן ואכן מאז כבר אני עצמי הנחתי אותם לשינה, כולל שנת לילה על הבטן. עד הגיל שציינתי אפשרתי להם שינה על הבטן רק כשאני עירה ובהשגחתי וכמובן הבייבי סנס פועל קבוע. בגילאי ארבעה חודשים פלוס- אני כבר בעד שינה על הבטן.

• ליאלי ישנה על הבטן תמיד מגיל שבוע
    ככה היא ישנה טוב
    על הגב היא זזה הרבה ומעירה את עצמה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה