-
הייתי הולכת בשילב על הנדנדה של פישר פרייס אני מתתתתה לקנות אותה...
מצד שני מובייל מאוד חשוב בשלבים האלו...
ומאוד עוזר...
גם טרמפולינה זה נהדר.. אבל אני אישית שמה אותה על הטרמפולינה רק בטעימות..... חוץ מזה היא סתם לקישוט...
-
אני בזמנו קיבלתי גם כן מתנה מגולף שהחלפתי לבגדים. זה בערך מה שאפשר לקנות שם בשביל תינוקות. דוקא זה היה כיף
-
אגב, אם את מניקה - משאבת הנקה. אני קניתי את שלי בשילב אני מרוצה ממנה בטירוף! (אוונט ידנית)...
-
סליחה על הבורות, מה ההבדל בין נדנדה לטרפולינה?...
-
בשילב יש מובייל מהמם של טייני לאב שממש כדאי...
כדאי לך טרמפולינה או נדנדה זה תמיד צריך בבית, וגם אוניברסיטה אם אין לך.
דווקא בגולף בייבי יש בגדים מהממים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הייתי מתה לקבל כזה שובר!!!!! אם את לא צריכה בגדים לעכשיו תקחי לה מידה גדולה יותר ככה אני תמיד עושה
-
לגולף יש תינוקות - ובגדים מדהימיםםםםםםםם
ויש גם מגבות ומצעים
-
אמרת שיש לך 500 ש"ח בשילב ועוד 400 ש"ח בחנות אחרת, נכון?
אז יש בשילב מוצרים שאין בשום חנות אחרת, כמו מוצרים של טייני לב, ויש דברים שאפשר למצוא בחנויות אחרות ובמחירים טובים יותר, כדאי לך לברר מה לקנות ואיפה.
אני ממליצה על אוניברסיטה, יש מלא בשילב יפות ואיכותיות, אני חושבת שזה מוצר שמתאים לפחות עד גיל שנה.
לנו יש בבית טרמפולינה מאוד פשוטה שבקושי השתמשנו, אין לנו בכלל מובייל אני לא אוהבת כל כך וחוץ מזה שזה מתאים רק לחודשיים בערך והם עולים הרבה!
בשילב את יכולה להשיג גם מנשאים אם את בקטע, משאבות חלב כמו שאמרו לך, הכי כדאי לך לעשות סיבוב ולהסתכל.
ואם יש לך בגולף 300 ש"ח אולי את יכולה להשתמש גם בגולף הום, ותוכלי לקנות מצעים או מגבות.
שבת שלום!
רותי
-
מה מיוחד בנדנה של פישר פרייס???
ומה ההבדל בין נדנה לטרמפולינה?
קשת לעגלה כבר יש לי..... כמה מובייל עולה בערך?
אולי אני אקנה מובייל ב200 + טרמפולינה ב300?...
ובקשר לגולף- הייתי שם כבר כמה פעמים, קיבלנו משם את כל הבגדים היפים שיש שם כבר..בגלל זה מה אני אעשה עם עוד שובר....
אולי באמת אקנה מצעים!
צרות של עשירים
-
טרמפולינה לי יש של טייני לאב עולה איזה 400 ש,ח נאראה לי, יש לה 2 מצבים חצי שכיבה וישיבה, אני משתמשת בה המון.
אוניברסיטה, גם קבלתי מתנה עדיין לא משתמשת נראה לי שעכשיו אתחיל
שטיח פעילות
מובייל גם יקר, האמת מאיה לא ממש אוהבת עד עכשיו עוד לא השתמשנו כ"כ
כסא אוכל
בימבה
ואת יכולה לשמור את הזיכויים נראה לי שהם תקפים לחצי שנה או נה ולקנות בהמשך לפי הצורך תראי מה את צריכה, או כשיש מבצעים שווים תוכלי לנצל את הזיכויים/ שוברים
[[url=http://www.familylobby.com]
-
כיסא אוכל זה אחלה רעיון..נורא יקר...
יש מבצעים על המוביילים עכשיו אז לא יותר מ200 שקל וזה מובייל של טייני לאב אחד הטובים...
חולה על גולף יש שם בגדים הורסים תבריאות לתינוקות
-
כנסי לאתר של שילב יש המון מבצעים עכשיו.
באמת תקני משם משהו שהוא יקר ואיכותי כמו כיסא אוכל או טרמפולינה.
נדנדה זה מתקן כזה שהוא באויר ומנדנד את הילד. טרמפולינה זה יושב על הרצפה בתנוחה של חצי ישיבה ולפעמים יש קשת פעילות או רטט יש כאלה בלי כלום. הכי יקר זה ב 400 שח אם אני לא טועה...זה בכדי להושיב את הילד שיסתכל על מה את עושה או בטעימות. אצלי היא בשימוש כמעט כל יום כשאני שוטפת כלים והיא מסתכלת עליי.
-
יש את הנדנדה/טרמפולינה של גרקו צירפתי לך קישור אני לא יודעת לאיזה חנות תינוקות נוספת יש לך 400 שח אולי כדאי שתבדקי שם על הדגם הזה הוא מהמם בעיניי ומשלב גם נדנדה וגם טרמפולינה וגם מובייל....
ועם ה 500 בשילב תתפנקי במשהו אחר...כיסא אוכל טוב אולי....
http://www.babydeal.co.il/Product.aspx?productid=262
-
אני מאמינה שזיכוי נועד לנוחיות,מה שנוח לך..
אם נוח לך לקנות כעת חפצים,אז זה הכי שווה (כי זה גם זמן לחפש ולא-רק כסף).
אני אישית,קצת חיכיתי עם הזיכויים להזדמנויות.
מה אני עשיתי בזיכויים?
בגולף,בכלל קניתי מגבות קטנות לידיים+בינוניות לפנים+לנעמה קטנות לניגוב-הטוסיק+2 שמיכות-פליז נעימות+חלוק בשבילי.
+קניתי מתנות לחג למשפחה+לימי-הולדת (זה חסך לי המון-כסף,לקנות שם מתנות).
בשילב,קניתי מוצרים-מיוחדים: נרתיק מיוחד,שמחברים אותו על-העגלה (שמה בו פל'+מפתחות-בית זמינים וכו') וכו' וכו'..בקיצ',מוצרים שלא-מצאתי במקומות-אחרים.
+השתמשתי בזיכויים,בשביל לקנות מתנות לימי-הולדת לאחיינים וכו'..
+נתתי זיכוי לחברה,שבמקרה קיבלה 2 אופניים מתנה ותמורת-הזיכוי שהיה לי+עוד מוצרים,היא נתנה לי את האופניים שלה.
לגבי טרמפולינה ומובייל,קניתי באתר יד 2
כיסא-אוכל,קניתי חדש מאיקיאה ואני מאוד מרוצה ממנו (לבן מפלסטיק,קל לניקוי).
-
הכי טוב שתשמרי את הזיכויים כי לפעמיםגם מה שאת חושבת שבכלל לא צריך עוד כמה חודשים יכול להיות רלוונטי, תבדקי עד מתי התוקף של זה.
בקשר לגולף- אני מציעה שתפנקי את עצמך, יש המון מה לקנות שם, בגדים, הלבשה תחתונה, קרמים, עוד כמה חודשים קייץ אז בגד-ים בקיצר לא חסר ולילדה כמו שאני מבינה יש מספיק...
ilypie.com]
-
שילב יקרה- ולכן כדאי לך לחכות למבצע טוב. אני קיבלתי שוברי קנייה של שילב כששמואל נולד ואם אני זוכרת נכון- יש להם תוקף של שנה- כך ששווה לחכות למבצע.
קנייה טובה!