היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ממש בפתח שנת 2012 שנה אזרחית חדשה,אבל מה זה משנה צריך רק סיבה למסיבה בכדי לאחל לנו,לכולנו ,שהשנה הזו תביא איתה הרבה
שנפתח את השנה הזו בבשורות טובות ומרגשות, לכל "הנרקומניות" אל תתרגלו זה יהיה קצר הלוואי שכל מה שאנחנו מאחלות לעצמנו ייקרה וייתגשם
שבת שלום ושנה מדהימה
10 תגובות
עמוד 1
אורי מהממממת!!!! איזו אופטימיות.... כבר הורידו לך את הגבס???
יאללה, החודש כולנו עושות ״ויברח״ מהפורום ועוברות לפורום השכן. שנת 2012 מדהימה לכולן, שנה של בשורות חיוביות.
הלוואי שכולנו נצליח להגשים את המשאלה שלנו בשנה החדשה.
שנה אזרחית מוצלחת לכולן !
ההצלחה מתחילה באמונה ! בה-צ-ל-ח-ה אורטל
חבריקה שלי המהממת, התגעגתי המון ויותר מאוחר אכתוב לך מייל..
אני מאחלת בכל ליבי לכולנו שנגשים את החלום ונהיה אימהות לילדים בריאים, מקסימים ויפים כמונו ;-) אני תופסת טרמפ על השרשור של אורי וכפי שאתן רואות חזרתי. הייתה חופשה כייפית, ולצערי יש אבל, הצלחתי להתנתק אבל רק לחצאי ימים, חשבתי על הקשיים בעבודה, חשבתי על הביש מזל שתוקף לאחרונה וראיתי הרבה נשים בהיריון ומלאאאאאא תינוקות חמודים.. אני לא אפרט מה הרגשתי כי אתן בטוח כבר יודעות.
חזרתי עם דכאון רציני שהתחיל בטיסה חזרה.. מחנק בגרון והדמעות החלו לרדת. שוב לחזור למציאות של הטיפולים והאכזבות. קראתי את הספר "כמה רחוק את מוכנה ללכת" לא סיימתי אותו, אבל הגעתי לאותו שלב בספר שהוא בעצם שלב המציאות.. החזרת מוקפאים. היום כבר ביקרתי באסותא לבדיקות. סורי שאני מתבכיינת, החזרה ממש קשה לי. לא בא לי כלום, לא חברים/עבודה/כלום כלום וכלום. ובנימה אופטימית זאת :-) ברור לי ששנת 2012 חייבת להיות שונה ולהביא בשורות טובות, הכל זמני! אז יאללה חסידות מתוקות בואו כבר כי אנחנו מתחרפנותתתתתתת!!!!
חבריקה שלי המהממת, התגעגתי המון ויותר מאוחר אכתוב לך מייל..
אני מאחלת בכל ליבי לכולנו שנגשים את החלום ונהיה אימהות לילדים בריאים, מקסימים ויפים כמונו ;-) אני תופסת טרמפ על השרשור של אורי וכפי שאתן רואות חזרתי. הייתה חופשה כייפית, ולצערי יש אבל, הצלחתי להתנתק אבל רק לחצאי ימים, חשבתי על הקשיים בעבודה, חשבתי על הביש מזל שתוקף לאחרונה וראיתי הרבה נשים בהיריון ומלאאאאאא תינוקות חמודים.. אני לא אפרט מה הרגשתי כי אתן בטוח כבר יודעות.
חזרתי עם דכאון רציני שהתחיל בטיסה חזרה.. מחנק בגרון והדמעות החלו לרדת. שוב לחזור למציאות של הטיפולים והאכזבות. קראתי את הספר "כמה רחוק את מוכנה ללכת" לא סיימתי אותו, אבל הגעתי לאותו שלב בספר שהוא בעצם שלב המציאות.. החזרת מוקפאים. היום כבר ביקרתי באסותא לבדיקות. סורי שאני מתבכיינת, החזרה ממש קשה לי. לא בא לי כלום, לא חברים/עבודה/כלום כלום וכלום. ובנימה אופטימית זאת :-) ברור לי ששנת 2012 חייבת להיות שונה ולהביא בשורות טובות, הכל זמני! אז יאללה חסידות מתוקות בואו כבר כי אנחנו מתחרפנותתתתתתת!!!!
happy new year בנות, שנת התחלות מהממת שתהיה לנו אמן אמן אמן כי אכן שושה גם אני מתחרפנת. תודה לכולכן על פורום שהוא כולו אחד גדול.
מצטרפת לאיחולים ולברכות, אגב, הדלקתי נרות היום והתפללתי ממש ממש חזק עבור כולכן... אמן ויהיו כבר בשורות טובות, גם אני מתחרפנתתתת!!!! חחח חחח " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
שירוש אמן ותפילותך יענו
שירשוררר, מחזיקה לך אצבעות!!! תחזיקי מעמד שפויה רק עוד קצת!
קרן לשאלתך -אני כבר שבועיים ללא גבס,התחלתי טיפול פרוטוקול ארוך,כרגע אני נרקומנית לדקא
שיר - נשאר עוד 24 שעות לבטא מהמהמת שמנה ומשמחת ,תפתחי לכולנו את המזל,מתוקה שלי מחזיקה בשבילך מליונים , שהשנה תתחיל ברגל ימין ,אמן !!!!
תודה מתוקות שלי!!! לא הייתי שורדת בלעדיכן במסע המטורף הזה...
אורי ראית את השאלה שפתחתי בשרשור חדש? אם את יודעת משהו בעניין אשמח לתגובתך... " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."