אני רותחת על קופ"ח לאומית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קבעתי תור להיום בבוקר לרופא נשים
    עדיין בהתלבטות אם לשים התקן או לקחת גלולות.
    קבעתי להיום כי אני במחזור ואם אני שמה התקן בהמלצתו לעשות את זה במחזור. ואם לא אשים התקן אז היום זה היום שאני צריכה לחדש לקיחת הגלולות ונגמר לי בבית.
    קמתי מוקדם, התארגנתי, הערתי את אמא שלי מוקדם כדי שתשמור על נועם
    נסעתי לרופא נשים, ישבתי שם רבע שעה מחכה שיגיע (הייתי התור השני).
    ואז שמעתי פקידה אחת אומרת לשניה "התקשרתי לשאול איפה הוא והוא אמר שהוא לא מגיע היום והודיע על זה כבר לפני כמה שבועות"
    ישר הבנתי שנדפקתי ומדברים על הרופא שלי.
    הפקידות טוענות שהוא לא אמר לאף אחד והוא טוען שהוא אמר והודיע מראש. ומה איכפת לי בכלל????? אני נדפקתי, אני טורטרתי.
    אז קודם כל כנראה הכל מלמעלה וכשיש התלבטות אין התלבטות, אני התקן כבר לא אשים ואשאר עם הגלולות.
    החוצפה שהן אומרות לי לכי פה בניין ליד לרופא משפחה שיוציא לך מרשם לגלולות - אבל לא הסכימו לוותר לי על לעמוד בתור והיו שם 7 אנשים

7 תגובות
עמוד 1
  • חוצפה שכזאת!!!!!!!!!!!!!

• איזה עצביייים

• סליחה על הבורות אבל אפשר לקנות את הגלולות בלי מרשם?
    חשבתי שהם חיבות מרשם רופא

• לא חייב מרשם

• אמרו לי בבית מרקחת שצריך מרשם

• ברור שצריך מרשם

• שכחתי להוסיף פסיק
    ברור שצריך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה