מאיזה גיל... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ניתן לתת לתינוקות לשתות בנוסף לתמ"ל? קראתי בכמה מקומות שרופאים המליצו על תוספת שתיית מים לתזונת התינוק עקב עצירות. האם נכון? מה נראה לכן?

11 תגובות
עמוד 1
  • עם מניקים אז אין צורך עד לרגע שהתחלת מוצקים...
    נראה לי עם נותנים תחליף זה כזהה מתוק לא? אז הייתי נותנת קצת מים.. את האמת יותר בקיץ כי חם.

טוב שיגעתי אותך תחכי לעוד תשובות

• אני ילדתי בקיץ ונתתי מגיל 0 מים בין הארוחות...אבל כי אני באילת וכל הקיץ היה עומס חום....וכן הרבה מים מקלים על עצירות

• כי בטיפת חלב אמרה לי שאין צורך כי התמ"ל עשוי ממים

• בטיפת חלב אמרו לי לא לתת מים גם בקיץ אז מה? הילדה הייתה מייבשת לי

• אז מים פשוטים? ככה מבקבוק?

• מים מורתחים כמובן...
    אני נתתי מגיל 4 חודשים מים ונענע וטיפת חלב כמעט סקלה אותי באבנים, והרופא בכלל אמר לי לא לתת מים עד גיל שנה

• נתתי מגיל חודשיים... בקיץ.
    הייתי כן נותנת מעט מים, לא רואה בזה שום דבר רע... מים מותרחים!!!

• לי בטיפת חלב אישרו מגיל חצי שנה או 4 חודשים ניראה לי.
    אבל קראתי שבאמת כל עוד התינוק יונק או אוכל תמל- אין צורך במים.

דברו איתי בפייסבוק

• אני נתתי מים מגיל שבועיים.
    נתתי גםמים עם נענע/ינסון לטיפול בכאבי הבטן ולנווה נתתי סתם כמה שלוקים מים כל פעם לאחר הארוחה כי הוא היה משהק אחרי ארוחות וזה היה גורם לו לפלוט וקראתי באינטרנט חוות דעת של רופא ילדים שהמליץ קצת מים אחרי הבקבוק להימנע מהשיהוקים

[email protected]
  • בגדול אין צורך כי התמ"ל מכיל מים.
    כשמתחילים טעימות (גיל 4 חודשים) נותנים מים.
    אם את רוצה לעזור לה עם עצירות אז תתני לה אבל אם לא אז אין סיבה לתת, גם ככה חורף עכשיו, להתייבש היא לא תתייבש.

• מגיל שאוכלים מוצקים, שבהם אין מים כמו בהנקה\תמל.
    אבל זה לא קריטי בכלל, תנסי אולי זה יעזור לעצירות-מים שעברו הרתחה כמובן.

אומרים לא להביא כידי שלא תביאי לה איזה 180 וזה יהיה על חשבון אוכל זה הכל.
    יש מדינות שאצלם ההנחיה מגיל 0 להביא בכפית מים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה