התלבטות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
8 תגובות
עמוד 1
  • לא נראה לי שיש לך מה להתלבט..
    העגלה הראשונה נראית יותר טובה וחזקה מבחינת השילדה וגם יותר יפה

• גם לדעתי העגלה הראשונה עדיפה יותר. מצאתי בה ארבע יתרונות שחסרות בעגלה השנייה:
    יפה יותר.
    קלה יותר.
    אפשרות שינוי של ידית האחיזה- שזה יתרון אדיר וחשוב!
    נוחה יותר בחודשים הראשונים של התינוק- יש לה גם אמבטיה!
    קנייה טובה!

• אהבתי את הראשונה

• הראשונה...
    האמבטייה מעולה.
    הטיולון אחר כך קצת מעצבן...
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • אני לא מכירה את הדגם הראשון אבל הוא נראה לי מאסיבי יותר ואני אוהבת עגלות מאסיביות...
    בקשר לבייביסייף, לאחיין שלי יש עגלה כזאת ואחרי משהו כמו שבועיים הגלגלים התחילו לחרוק וגיסי וגיסתי היו צריכים לשמן אותם ומאז הם צריכים לשמן אותם כל כמה שבועות...
    יכול להיות שזו בעיה בעגלה אחת מתוך רבות אבל זה הניסיון שהיה לי עם עגלה של בייביסייף...
  • ליטל יש לך את העגלה? מה מעצבן בטיולון?!

• הראשונה

• אין בכלל מה להשוות זה סוג אחד של עגלות וזה סוג אחר
    הראשונה נראית הרבה יותר טובה איכותית חזקה ויפה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה