סיפור הלידה שלי:))) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן ,הסיפור שלי התחיל 3 ימים לפני התאריך,שחלמתי חלום שדודה שלי באה אליי ואמרה לי עוד 3 ימים ואת בלידה,קמתי מהחלום ו3 ימים אני מספרת לבעלי שהתאריך הוא ה 27,כמובן וצחק אליי,הגיע התאריך וב 3 לפנות בוקר לא יכולתי לישון ,קמתי למחשב,פתאום הרגשתי נזילת מים קטנה,קמתי והרגשתי עוד קצת,אמרתי לעצמי אני יודעת שזה היום,הלכתי להעיר את בעלי,שיש לי ירידת מים,הוא כמובן צחק אליי אמר לי לכי לישון זה כלום!!!אמרתי אני לוקחת את עצמי לבית החולים אם את לא לוקח אותי.הוא נבהל אמר טוב התארגנו.הגענו תוך 10 דקות
    שואלים אותי מה קרה?אמרתי נראה לי שיהיה לי ירידת מים ,טוב לקחו אותי לבדוק ,חיברו אותי למוניטור,כמובן שהתחילו לי צירים תקופים לכן לא שיחררו אותי חיכו שהמיילד שלי ידיע ויחליט.אמרו לי לא זה לא ירידת מים אולי נזילה קטנה.אבל בגלל שהצירים תקופים לא שחררו,הרופא הגיע בדק פתיחה והופ איך שבדק כול המים נשפחוווו כלומר כן היה ירידת מים אבל בגלל שהראש שלה היה למטה היא עצרה את הנזילה
10 תגובות
עמוד 1
  • ואו מזל טוב!!!
    אתם גרים בהוואי? באיזה שבוע ילדת?
    וואו כאילו ניבאת את מה שעומד להתגשם איזה יופי העיקר שהכל בסדר עם הקטנה

• לפי הסרגל של ההיריון ינלדת לפני הזמן......הכי חשוב שהמשקל טוב ושוחררתם אחרי יומיים- זה אומר שהכול היה תקין- תודה לאל! נראה גם שהיתה אחלה לידה וכמה כייף שכך היה.
    המון מזל טוב שתרווי מהקטנה המון נחת!!

• מזל טוב
  • תודה רבה בנות.כן היא נולדה לפני הזמן.שבוע 35 + 3 ימים.
    ותודה לאל ,הכול היה בסדר ויצאנו כולנו אחרי יומיים.
    תודה רבה על הברכות,וכן אנחנו גרים בהוואי 8 שנים,בעלי מכאן.

• המונה מון מזל טוב!!!!!

• מזל טוב

• הרבה הרבה מזל טוב!!!! כמה מרגש
  • המון מזל טוב וגידול קל ונעים
  • מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

גם אני ילדתי לפני הזמן... 36+2

מזל טוב
    גדול אותה בנחת !

• מזל טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה