-
יכול להיות שהוא בקפיצת גדילה... אז הוא מבקש הרבה יותר אוכל. אבל למה 100? מה קרה ל 150?
-
הגיוני ביותר. יש לך גבר בבית...
-
כןן שמעתי על קפיצת גדילה אבל לא הבנתי עד כמה זה רועש
-
דןוקא אני חשבתי שאת מתלהבת שהוא ישן ככה. מסתבר שאת חושבת שבגלל האוכל הוא לא ישן " מספיק"
הייתי מתחלפת איתך בשניה חחחחח
-
הילד יודע בדיוק רב כמה הוא רוצה לאכול ויכול להיות שזו קפיצת גדילה...
הוא ישנוני במהלך שאר השעות?...
קפיצת גדילה היא באזור ה- 48 שעות.. גם אגם התחילה להתעורר לי בלילה לאכול...
-
כשתינוק עושה הפסקה גדולה של כמה שעות באוכל (כמו אצלך בלילה...9 אז זה טבעי שבמהלך היום ירצה לאכול לעיתים תכופות יותר...
-
מיכלי אני מבסוטה על השינה שלו בלילה כן שאני גם יכולה לנוח ולתפקד
אבל , עם הוא בוכה במהלך היום זה בעיה שאני כבר לא מבדילה מזה ומשתגעת
מחר יש לי טיפת חלב מעניין מה יגידו על זה ..
תודה על העצות בנות
-
55555
כמה שהוא רוצה תני לו...זה יתאזן עוד חודש וחצי
-
פחדת שזה יעשה לו בלאגן בקיבה .. לא
-
גם לדעתי זאת קפיצה גדילה.
אגב, קחי לתשומת ליבך שיש X קלוריות שהוא אמור להגיע אליהן ביום
סביר לניח שהוא משלים מה שהוא החסיר בלילה
אבל חמסה חמסה 55555555 שימשיך ככה
-
מאמי מאוד חשוב לשמור על מרווחים של לפחות שלוש שעות כי אחרת הקיבה עובדת כל הזמן ואז הבטן כואבת להם.
לכן חשוב להקפיד כן על רווחים שלש שלוש שעות ולא שעתיים כי אז הילד בוכה מכאבי בטן. ולכן עדיף למשוך אותו עוד קצת בוכה עם מוצץ כי בסה"כ זה יעשה לו טוב יותר.
-
גם אצלנו הייתה תקופה כזאת שהיא פתאום קפצה באוכל מ-80 ל-120 ואכלה כל שעתיים. אני נתתי אבל ניסיתי למשוך לפחות לכיוון שעתיים וחצי.
זה עבר אחרי יומיים שלושה - זו קפיצת גדילה ואצל כל ילד היא בתקופה אחרת ולאו דווקא בשבועות המקובלים.
בתאבון
-
כן, הגיוני. אל תלחצי
-
חני חני - את טועה ומטעה וחבל!!!!!
תינוק קטן בן חודש וחצי לא צריך לצרוח בטח לא מרעב!!!!
אולגה - עפ"י הסברייך זה נשמע כמו קפיצת גדילה, יעבור תוך יומיים-שלושה.
נסי להכיר את הסימנים שלפני הבכי של הרעב (מצמוץ שפתיים, תזוזת הראש מצד לצד וכד' ואז לתת לו לאכול, רגע לפני הבכי (כשאת ערה כמובן).
הוא בן חודש וחצי וישן 6 שעות ברצף - כל הכבוד לו! תהני מזה ונסי לנצל את הזמן לשינה.
-
וואי ודעתי שונה לחלוטין
לדעתי את לא יכולה לתפקד על האכלה כל שעתיים עם כל הכבוד
עדיף להרגיל אותו לאכול יותר וכל 3 שעות
ולכן לדעתי תנסי למשוך עד כמה שאפשר, לשחק, לטייל, לשיר, לרקוד
בהתחלה תמשכי עשר דקות ועוד עשר דקות
ותמיד תכיני לו את ה150 שהוא ידע שיש לו את האופציה להמשיך לאכול כמה שהוא רוצה
אני עשיתי את זה עם נועם וזה היה ממש קל - היא היתה רוצה לאכול כל שעה וחצי 80 סיסי - למה מה קרה????
-
ממוש את צריכה לשמוח..
כמה שהוא רוצה תתני לו , זה בטח קפיצת גדילה...
אופק שלי לא אוכלת כלום ואני צריכה להיאבק איתה בשביל שתשתה בקושי 60 מ"ל פעם ב-4 שעות כי היא לא מוכנה לפתוח את הפה לפני!!!!
-
סליחה אני רק רוצה לתקן את עצמי כי בקריאה חוזרת לא הסברתי את עצמי נכון. קודם כל לחכות יומים שלושה כי בהחלט ייתכן ומדובר בקפיצת גדילה
אבל אם את רואה שהעניין ממשיך לתקופה ממושכת יותר אז עדיף לך לעשות מה שהמלצתי ולא חייך יהיו קשים.
חני מי אמר לך דבר כזה?