היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מישהי מכן יכולה להסביר לי איך גילו שיש לה שחלות פוליצסטיות?ומה הטיפול??? אני ממש צריכה אותכן כי עשיתי פרופיל הורמונלי שהכל יצא בנורמה ברוך השם ואז פתאום הרופא בפורום אומר לי שLH גבוה מsfh בדקתי באינטרנט וזה מראה על שחלות פוליציסטיות.כולי מודאגת ועצובה ואשמח אם מישהי תוכל לעזור לי
23 תגובות
עמוד 1
FSHיצא 6.80 והLH יצא 11.70
FSHיצא 6.80 והLH יצא 11.70
אני לא מבינה בערכים של בדיקות הדם שכתבת, אבל לי אמרו שיש לי שחלות פולציסטיות על סמך מעקב זקיקים... הטכנאית אמרה לי שזה מצב שבו גודל יותר מזקיק אחד מוביל, גם ללא התערבות הורמונלית... יותר מזה אני לא יודעת.. שיהיה בהצלחה...
גם לי יש שחלות פוליציסטיות ועוד להמון בנות ומסיון אישי אפשר להקלט טבעי זה ממש לא מפריע אלא אם כן הזרע של בן הזוג בסדר ומאפשר קליטה. בהצלחה
מורייי את לא מבינה איך הרגעת אותייי...את נקלטת להריון טבעי?
הי חן,
אל תדאגי שחלות פוליצ'יסטיות זה דבר נפוץ מאוד... יש כאלו שמצליחות להיקלט טבעי ויש כאלו שצריכות טיפולים...
פשוט לוקחים כדורים שגורמים לביוץ (כמו איקקלומין) ולרוב זה עוזר... יש כאלו שהבעיה אצלן חמורה יותר ומצריכות טיפולי פוריות... כמו הזרעות והפריה...
תהיי רגועה, זו בעיה שכיחה שיש לה טיפול... חברה שלי עם שתי שחלות פוליציסטיות נקלטה בחודש הראשון עם כדורי איקקלומין בלבד... (המחזור שלה לא סדיר וגם לא תמיד היא מבייצת) היום יש לה בן מהממם בן שנה וחצי
הלווואיייי בע"ה אני כל היום בוכה אני ממש לא מבינה מה קורה איתי נישברתיייי
ממה את בוכה יקירתי?! " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
חן יקירתי , שחלות פוליצסטיות זה מאוד שכיח ואני חושבת שרוב בנות הפורום יש להן את התופעה. יש יתרונות בזה ואני יכולה לספר לך אותן: יש לנו יותר זקיקים וברגע שנותנים לנו טיפול (כדורים או זריקות) אנחנו מעיין מתגבר ויש הרבה ביציות והסיכוי שלנו לתאומים גדל ב10-20%. הטיפול אומר לנו את הזמן המדוייק מתי אנחנו מבייצות ולא צריכות להאחז ביום כן יום לא ויום למה לא ;-) המצב שלכם בסדר גמור והכל עניין של זמן ואת תכנסי להיריון!! מחשבות חיוביות!
תודה מאמי.יום שלישי יש לי תור לרופא ונראה מה הוא יגיד.הכימשגע אותי שאחרי שעברתי מלא בדיקות אולטרסאונג בחיים לא אמרו לי כלום.מקווה שבע"ה יום שלישי הוא ידבר איתי ויבדוק אותי והכל יהיה בסדר..
כמו שאמרו לפני, זה דבר מאוד שכיח והרבה בנות פוליציסטיות וחלקן אפילו לא יודעות לפעמים. יש כאלה שזה מפריע להן יותר להיקלט ויש כאלה שלא. אני אתן לך דוגמא, אחותי רק עכשיו גילתה שהיא פוליציסטית אחרי 2 הריונות תקינים ב"ה. ועכשיו היא בהריון ה- 3... ואני למשל יודעת ממזמן שאני פוליציסטית ואני לא מבייצת בכלל לבד ולא מקבלת אפילו מחזור לבד. אז יש לזה כמה רמות... אל תדאגי ובטח שאין צורך לבכות, זה משהו שניתן לטפל בו בקלות. תלכי לרופא שלך ותראי מה הוא אומר. שיהיה לך המון בהצלחה
אני לא יודעת עדיין כלום כי עוד לא היתי אצל הרופא פשוט קראתי באינטרנט בגלל הרמות של ה LH לעומת ה dsh ככה קראתי באינטרנט.מקווה שהכל בסדר.המחזור שלי סדיר כל 30-33ימים.
זה שהמחזור שלך סדיר כבר בשורות טובות... אל תדאגי, יהיה בסדר!! עצם זה שאת תדעי אם קיימת בעיה זה כבר חצי דרך לפיתרון... ותנסי כמה שפחות לקרוא באינטרנט, זה יכול לפעמים לשגע! תעדכני מה הרופא אמר לך..
תודה מאמי...אני יעדכן...יש לי רק יום שלישי רופא..ההמתנה קורעת אותיייי...בא לי כבר להיות אחרי עם חיוך בע"ה
תודה מאמי...אני יעדכן...יש לי רק יום שלישי רופא..ההמתנה קורעת אותיייי...בא לי כבר להיות אחרי עם חיוך בע"ה
מחזור סדיר כבר מבשר טובות! כמו שאמרו הבנות אין מה להילחץ. זה באמת עניין של רמות ואם את מקבלת מחזור באופן יחסית סדיר רוב הסיכויים שלא יהיו בעיות מיוחדות פרט לכך שיכול להיות שיקח קצת יותר זמן להיכנס להריון (הרופא שלי אמר לי שאם לזוג רגיל לוקח בממוצע עד שנה להיכנס להריון טבעי אז עם שחלות פולציסטיות זה יכול לקחת עד שנה וחצי). אני בלי גלולות קיבלתי כל 40-45 ימים ונקלטתי טבעי אחרי 9 חודשים בערך אז להתעודדד!!
רעות
לך יש שחלות פוליצסטיות?
כן, למרות שאצלי גילו את זה באולטרסאונד ולא ראו סממנים בבדיקות ההורמונאליות. בקיצור, אל תילחצי חכי לבדיקה אצל הרופא ובינתיים להמשיך לעבוד:)
רעות
אני במחזור חחחח...תודה על.העידוד:)
חן היתי חיב להגיב שהרופא עשה לי מעקב זקיקים הוא לא אמר לי כלום הוא אמר הכל תקין ויש זקיק אחד מוביל שעשיתי פרופיל הורמונלי גם אצלי יצא lh גבוה פי 2 מהfsh והרופא אמר שזה מרמז על שחלות פולציסטיות וזה היה לי ממש מוזר כי אני מקבלת כל חודש סדיר הרופא אמר שהרמות בבדיקת דם משתנות בפעם השניה שעשיתי הוא לא יצא גבוה פי 2 כך שאין לך מה לדאוג זה לא אומר שיש לך פולצסטיות