שוקלת לקנות מנשא ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן ממליצות ?!!?!?!?
    ואיזה ?!?

7 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שרוב הבנות פה לא יהיו שותפות לדעתי, אבל אני מאוד ממליצה על כל מנשאי הבד למיניהם...

אם את שוקלת לקנות את הבייבי ביורן ודומיו, אז רק מגיל 3 חודשים
  • לי יש את הבייבי ביורן.. יקר אבל שווה כל שקל. אנחנו משתמשים בו הרבה. במיוחד בעלי....

• בייבי ביורן

• אנחנו משתמשים בארגו ספורט של ארגו בייבי ומאוד מרוצים.
    כזה רק באדום - ארגו בייבי ספורט
    אבל ניתן להשתמש בו ממשקל 5.5 ק"ג שזה משהו כמו 4-5 חודשים, לא לפני.
  • את האמת שהביאו לנו מתנה כששקד נולד, הלכתי איתו פעם אחת לטיפת חלב ובבית ניסית כמה פעמים והא בכה ולא אהב את המנשא. לא זוכרת של איזה חברה זה. או שלא כל התינוקות אוהבים מנשא או שאצלי היה לא טוב.

• יש לי גם בייבי ביורן וגם ארגו
    שניהם מצויינים

בייביביורן - מגיל לידה ועד גיל שנה, אפשר לשים רק מדקימה, תינוק יכול להיות עם הפנים אליך או החוצה.
    ארגו - מגיל 4-5 חודשים ועד...... (אוריקי שלי עדיין נכנס בו), ניתן לשים על הבטן או על הגב, הילד עם הפנים אל ההורה בלבד (אי אפשר עם ה]נים החוצה)

אני מאד אוהבת את שני המנשאים ומשתמשת בהם המון
    [

• לי יש תינוכיס ואני מתה עליו.
    יש לי גם מנשא של אינגליזינה שהוא גם אחלה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה