ערכו מחקר בינלאומי, למה משמשת העטרה בראש האבר הגברי. אספו מדענים מכל העולם, וביקשו מהם לחקור בנושא ולחזור עם תוצאות אחרי חודשיים.אחרי חודשיים,האמריקנים: חקרנו אלפי מקרים והמסקנה היא שזה מגביר את הנאת הגבר בזמן המשגל הצרפתים: חקרנו אלפי מקרים והמסקנה היא שזה מגביר את הנאת האשה בזמן המשגל הפולנים: חקרנו אלפי מקרים והמסקנה היא שזה בשביל למנוע מהיד של הגבר להחליק כשהוא מאונן...
================
היא בוכה כי היא צריכה להנות ממשהו כך טוענת אשתי על האימא שלי
======================
הגרוע ביותר הוא שזה קרה באמת!!!
...רק באל-על!!!
בטיסה מסחרית, הטייס מדליק את המיקרופון ומדבר אל הנוסעים: "קודם כל יום טוב לכולם, ברגע זה אנו טסים בגובה 9 קיימ במהירות של 960 קמ''ש, מעל העיר בשם... אוי לא! אלוהים אדירים!!..." והנוסעים שומעים צעקה נוראית, מלווה ברעש אדיר: לאאאאאאאאא!!!, בום, טראך. כעבור מספר שניות, עם קול בעל גון "איזה-טמבל-אני", הטייס מבקש סליחה ומודיע: "סליחה, אבל נשפך עלי קפה חם, הייתם צריכים לראות איך החלק הקדמי של המכנסיים שלי נראים...."
אחד מהנוסעים אומר: "יא בן ****!, היית צריך לראות איך החלק האחורי של המכנסיים שלי נראים...."
=========================
ז'ניה חוזרת הביתה ורואה את בעלה על השטיח בסלון מאונן. מיד היא אומרת לו: ז'אדק, עזוב זה ובוא איתי למיטה!. ז'אדק כמובן עוזב הכל, רץ לחדר ועושה מצוות עם אשתו שתחיה.
לאחר 2 דקות, כשהכל נגמר, מוציא ז'אדק את הסיגריה מהפה ושואל: "ז'ניה, מה קרה לאחר 20 שנה ממש יזמת סקס?".
ז'ניה עונה: "כי אני מכירה אותך, אם הייתי משאירה אותך שם הייתה גומר על הספה ומנגב עם הווילון".
=====================