בדיחות לשבוע טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערכו מחקר בינלאומי, למה משמשת העטרה בראש האבר הגברי. אספו מדענים מכל העולם, וביקשו מהם לחקור בנושא ולחזור עם תוצאות אחרי חודשיים.אחרי חודשיים,האמריקנים: חקרנו אלפי מקרים והמסקנה היא שזה מגביר את הנאת הגבר בזמן המשגל הצרפתים: חקרנו אלפי מקרים והמסקנה היא שזה מגביר את הנאת האשה בזמן המשגל הפולנים: חקרנו אלפי מקרים והמסקנה היא שזה בשביל למנוע מהיד של הגבר להחליק כשהוא מאונן...
    ================
    היא בוכה כי היא צריכה להנות ממשהו כך טוענת אשתי על האימא שלי

======================

הגרוע ביותר הוא שזה קרה באמת!!!
    ...רק באל-על!!!

בטיסה מסחרית, הטייס מדליק את המיקרופון ומדבר אל הנוסעים: "קודם כל יום טוב לכולם, ברגע זה אנו טסים בגובה 9 קיימ במהירות של 960 קמ''ש, מעל העיר בשם... אוי לא! אלוהים אדירים!!..." והנוסעים שומעים צעקה נוראית, מלווה ברעש אדיר: לאאאאאאאאא!!!, בום, טראך. כעבור מספר שניות, עם קול בעל גון "איזה-טמבל-אני", הטייס מבקש סליחה ומודיע: "סליחה, אבל נשפך עלי קפה חם, הייתם צריכים לראות איך החלק הקדמי של המכנסיים שלי נראים...."

אחד מהנוסעים אומר: "יא בן ****!, היית צריך לראות איך החלק האחורי של המכנסיים שלי נראים...."
    =========================
    ז'ניה חוזרת הביתה ורואה את בעלה על השטיח בסלון מאונן. מיד היא אומרת לו: ז'אדק, עזוב זה ובוא איתי למיטה!. ז'אדק כמובן עוזב הכל, רץ לחדר ועושה מצוות עם אשתו שתחיה.
    לאחר 2 דקות, כשהכל נגמר, מוציא ז'אדק את הסיגריה מהפה ושואל: "ז'ניה, מה קרה לאחר 20 שנה ממש יזמת סקס?".
    ז'ניה עונה: "כי אני מכירה אותך, אם הייתי משאירה אותך שם הייתה גומר על הספה ומנגב עם הווילון".
    =====================
4 תגובות
עמוד 1

• "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה