היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מחר אני חוזרת לעבודה אחרי 8 חודשים של ישיבה בבית (שמירה + לידה) ייאאווו איך התחרפנתי! אני חושבת שזה יעשה לי טוב לצאת קצת מהבית- להיכנס לשגרה!
יש לי שעת הנקה אבל מחר בכל זאת אבוא ב 8 בבוקר כי ההורים ממש מתרגשים לבואי (עובדת במעון) ומצפים לי ומה לא... אבל בעקרון אעבוד מ 9 עד 4 כל יום חוץ מחמישי (יום חופשי)
הדסוש נכנסת למעון ועברנו כבר 2 ימי הסתגלות ממש סבבה אני גאה בעצמי שלא בכיתי בכלל ואני ממש חזקה לידה כי אני יודעת שיהיה בסדר ויהיה לה טוב והיא תפרח ותתפתח שם - טוב נו, אני רואה את זה קורה אצלי במעון ....אני חיבקתי את האמהות הבוכות והרגעתי אותן ככה שאני מרגיעה את עצמי לבד חחח.
WISH ME LUCK ותחזיקו אצבעות שבעקבות שגרת המעון גם השינה בלילה תשתנה
18 תגובות
עמוד 1
[/center] ]
יווו לא אמרת לי שיהיה מלא בהצלחה אהובה
בשעה טובה מאמי
שיהיה בהצלחה לשתיכן
שיהיה המון המון בהצלחהההההההההההההה.........הסתגלות קלה לשתיכן
בשעה טובה מאמי
בשעה טובה מותק
איזה כיף לחזור לשגרה.. שיהיה לשתיכן המון הצלחה מחר!!
בהצלחה מאמי!!! וואו, הרבה זמן היית בבית...
אני בטוחה שהשגרה תעשה לך טוב
תודה בנות... נופר- ממש לא. אסור לי יש 20 תינוקות בגילאי 3 חודשים עד שנה וחצי אז טוב שהיא לא איתי...
שיהיה לשתיכן המון המון בהצלחהההההה והסתגלות מהירה להדס. לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
שיהיה המון בהצלחה לך ולהדס!!!
אלוהים יודע כמה אני מקנאה בך שאת יוצאת לעבוד!!
מחזיקה לך מלא אצבעות ובוטוח יהיה לך כיף לחזור
ג'ן ג'ן דונט וורי גם יומך יגיע!!
אני הולכת לישון- לילה טוב מחר קמה מוקדם ולא חוזרת לישון חחחח
מיכלי
בהצלחה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!