ל-ח-ו-צ-ה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב בנות יקרות..!!
    אז ככה- היום כמעט ולא הרגשתי את הבנות בכלל!! מה זה אומר כמעט? אולי 5 תנועות לכל היום! מתחילת היום עד עכשיו.....ואם תנועות-אז חלשות...וזה לא מהיות התחיל....זה התחיל מיום שישי...שגם אז יכולתי לספור את התנועות על האצבע שלי.... וזה מלחיץ אותי ואני לא יודעת מה לעשות! ביום שישי אכלתי שוקולד,שכבתי על צד שמאל והרגשתי תנועות (-בעיקר למטה...) לא משהו רציני,אבל תנועות...

אני בשבוע 25.... האם אני צריכה להתייחס לזה שאני בקושי מרגישה אותן? אני צריכה לעשות משהו? אם כן אז מה? או שבשבוע שלי זה לא חשוב אם לא מרגישים כ"כ....... אני חייבת לציין שב"ה הבנות מאוווודד פעילות...ובועטות חזקק.... וגם שאכלתי לא הרגשתי אותן...ובדר"כ שאני אוכלת או שותה אני מרגישה.....

מה לעשות??

8 תגובות
עמוד 1
  • יש גם ימים כאלה
    תנסי עכשיו לשכב על צד שמאל לאכול משהו מתוק מתוק
    ואז להרגיש 3 תנועות בחצי שעה...
    גם העדינות - זה בסדר!

ווואוו את בשבוע 25- רץ לך אה?

• כן! זה רץ! אני זוכרת שאמרתי לבעלי: "יווו עוד מעט אנחנו בשבוע 15...." ועכשיו אני כבר 25...למרות שלפעמים זה כבר נראה לי הרבההה זמן...ובא לי שהן יצאו.....

אז בעצם את אומרת שאני לא צריכה להילחץ?
    בעלי רוצה שנלך לעשות מוניטור......

• קודם כל אין לך בכלל מה להילחץ!!! רק משבוע 29 והלאה יש חשיבות לספירת התנועות!!!

לפי הספר של ההריון ולידה לפני שבוע 27 יכול לעבור פרקי זמן ארוכים ללא תנועות עובריות, את יכולה לנסות לאכול משהו מתוק ולשכב על צד שמאל, הם כותבים גם שבשלב הזה מספיק לשמוע את הדופק אצל הרופא כדי להיות יותר רגועה!!!

אבל כמובן שאת מכירה את הגוף שלך ואת העוברים שלך, אם את לא הרגשת תנועות לפחות 12 שעות, אז אולי כדאי לך ללכת למוקד לעשות מוניטור! או לפחות לשמוע דופק!

וכמובן כדאי לך להרגע, כי לפעמים הם עושים "דווקא", כשאת בלחץ מלהרגיש תנועות אז הם פחות זזים.
    רותי
  • רותי צודקת בקשר לשבועות...

אבל שוב- כדי להיות רגועה אולי כדי שתלכי
    למרות ש- אני לא חושבת שאת אמורה להילחץ!

• מאמי לספור תנועות עובר בשבוע 25 זה קצת מוקדם כי יש תנועות שהן עושות ואת לא מרגישה אותן אבל בינינו אם אני הייתי חוששת לא הייתי מתביישת ללכת לראות שהכל בסדר....
    ולהציץ על הקטנות שלי שוב על חשבון קופת החולים....
    מאמי אני מציעה לך ללכת עם הלב שלך...
    נשיקות

• דעתי שונה מהבנות מכיוון שיש לך תאומות את חייבת להיות כל הזמן עם היד על הדופק

• אני גם חושבת שאין מה להכנס לפאניקה כל עוד את מרגישה אותן לאורך היום. לפעמים גם כשעסוקים במשך היום פשוט לא שמים לב...

• אני הייתי עולה למיון כדי לבדוק!
    אני אוהבת לדעת שהכל בסדר!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה