שיעול נבחני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי בנות יקרות

שחר שלי בת חודשיים קצת התקררה , היום הופיע לה גם מעין נבחנות כזו ז"א שהיא לא משתעלת אבל כשהיא בוכה יש לה קול של נביחה כזו. מה עושים?

14 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי. היא צרודה? זו הכוונה?

• לא, כשהיא בוכה הבכי שלה נשמע כמו נביחה ואם יצא שהיא השתעלה ממש כמו נביחה

• אין לי מושג...
    מרגיש לך שזה מציק לה?
    יש לה חום?
    תקפידי שהיא תהיה חמה (להכניס יד מהעורף ולבדוק בגב, מתחת לבגדים אם היא חמה - זה בסדר, אם היא קרה - לחמם אותה היטב, הכי מהיר זה על הידיים שלך בתוך שמיכה.
  • מצטרפת לענבר + אדים קרים יכולים קצת להקל במקרה וזה סטרידור...
    וואו כבר חודשיים
  • לפי תאור שלך מדובר בסטרידור , במקרים כאילו תמיד פונים לרופא ילדים בהקדם אפשרי . כטיפול מיידי אינולציות עם מי מלח , לתת לנשום אוויר מפריזר שילד לבוש טוב טוב ולפנות לרופא לקבלת התרופות .

• תיקי אל תלחיצי אותי ... זה מסוכן? קבעתי תור למחר אחר הצהריים זה בסדר?

• אני לא מלחיצה אלא יש לי נסיון בנושא עם זה כבר 5 שנים . כל מקרה לגופו . תבדקי האם אין החמרה אז אולי נתן להמתין . לא יודעת , היום יש לי את התרופות בבית אם זה קורה בסופ"ש , בגיל צעיר היתי מזמינה רופא הביתה דרך ביטוח קופ"ח או פרטי . אבל אני אמא די לחוצה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • גם לילדים שלי יש סטרידור אבל ברמה קלה. מה שנשמע שיש לשחר לא נשמע כ"כ מלחיץ. אם אין חום והילדה בסה"כ נראית לך נינוחה לא יודעת אם הייתי רצה לרופא
  • סטרידו יכול להיות מסוכן - יכול לגרום לירידה של חמצן בדם.
    תזמיני רופא הביתה - בטח ובטח אל תחכי למחר..
    הוא בטח ישלח אותך למיון..
    ד"א לסטרידו אינהלציות לא עוזרות אלא רק אויר קר - שימי אותה מול פריזר פתוח או חלון פתוח.
    אבל בגלל שהיא כ"כ קטנה.. אני מציעה לך לטפל בזה מידית

סורי.. אני ביליתי לילה במיון לפני שבועיים עם ניצן בגלל סטרידו
    וכשהוא היה קטנצ'יק הוא היה מאושפז בבי"ח כמה ימים בגלל סטרידו

בקיצור - אל תחכי עם זה
  • מה עשית? מקווה שעם ההמלצות הלכת לרופא/למיון.
    מה שלומה היום?
    ומה שלומך????

• החלמה מהירה לבובה וגם אני מצרפת לענבר ושואלת לשלומה

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • החלמה מהירה
    אני בדעה של אלינה

• תודה לכולם על התעניינות
    הייתי אצל הרופא עכשיו הוא אמר לי לעשות לה לפחות 4 פעמים ביום אנלציות, ושזה ב"ה לא סטרידו ולבוא לביקורת בסוף שבוע

• זה נקרא סטרידור,נגרם מוירוס של דרכי הנשימה העליוניות הטיפול הראשוני זה להוציא לאויר קר ולרוב זה עוזר אם זה ממשיך יש לפנות למיון כי הטיפול הוא בסטרואידים לעיתים גם אינלציות אם עוברים 3 ימים והכול בסדר אז מצוין זה עקב כך שבמחלה הזאת לרוב ביום השלישי בלילה ישנה החמרה לרוב לאחר יום שלישי המחלה חולפת.
    המון בריאות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה