היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תאמת, אני חוגגת וכל שנה יוצאת. השנה לא היה לנו סידור לילדים (שנה ראשונה שהם איתנו) ונורא התבאסתי שאנחנו בבית. אבל הכנתי המון דברים ונחגוג עם בעלי את השנה החדשה בבית.
מיכלי אשתף אותך בכאב מן העבר.... כשהייתי בת ארבע עשרה בערך היה חגיגות של שנת 2000 היה סביב זה הרבה רעש וחגיגות בגלל שמחליפים עשור וכל זה... היה גם את השיר של גניפר לופז weiting for tonigt ולי היה חבר חמוד חתיך בן שבע עשרה ונוראאאאאאאאאאאאאאא רציתי לצאת בערב הסילבסטר... אבל הוריי (כפרה עליהם) לא הסכימו ועשו לי עם זה בלאגן ואני ישבתי בבית ממררת בבכי כי רציתי לצאת ולהנות עם השיר של ג'ניפר לופז ועם המון כאב בלב.. ומאז אני לא חוגגת את ערב השנה הלועזית החדשה.. נשבר לי הלב באותו יום...
אני כבר שנים על גבי שנים לא מצליחה לחגוג..והבנתי שזה בולשיט שלא מעניין אותי. בעבודה הקודמת לא היו מאשרים לי חופש..והיום אני צריכה כסף..אז אין מצב אני מחר מגיעה גמורה או לא מגיעה בכלל. לגבי החגיגיות בכללי לא רואה פסול לחגוג.. רובנו חוגגית כך ימי הולדת לפי השנה הקלינדרית..רובנו מקבלים משכורות לפי השנה הקלינדרית... רובינו מדברים על חגי יהדות בשנה קלינדרית (ראש השנה זה בספטמבר, פסח יהיה רק באפריל וכו...) אז למה להיות יפי נפש... להגיד שזה חג נוצרי? ישו היה יהודי.. קודם כל. אבל חוץ מזה..כמעט כל דת בעולם חוגגת את הNEW YEAR .. בודאיסטים, נוצרים, איסלאם.. קיצר.. אני יודעת שאנחנו עם סגולה ומיוחדים.. אבל אם כבר אנחנו מתפקדים לפי השנה הקלינדרית לא מבינה את הבעיה לחגוג את תחילת 2012. ושיהיה לבריאות כל מי שרוצה לחגוג.
אף פעם לא אהבתי לצאת בסילבסטר יותר מדי עמוס צפוף ומעצבן
אותי אף פעם זה לא עניין. מבחינתי השנה החדשה נפתחת בא' בתשרי...
אנחנו כבר כמה שנים חוגגים בבית וגם השנה כמובן, רק שהשנה יש לנו גם את הנסיכה שלנו שמאוד מתלהבת מהעץ שקישטנו
לא חוגגת-לא מתחברת ל"רוח החג".. כשהייתי צעריה יותר ורווקה, תמיד הייתה לי צביטה בלב אם לא היה לי עם מי להתנשק...
תמיד בעלי (אז היה חבר שלי) עבד לילה ככה שתמיד התנשקתי בסופו של דבר עם הכרית... זה לא הקטע של השנה החדשה זה סיבה למסיבה ואני לא רואה למה בעצם לא לצאת ולהנות. אני לא יצאתי בסילבסטר באף שנה.. כי לא יצא לי והשנה בכלל זה סרט.. אבל מי שיוצאת שתעשה חיים! מותר לנו גם להנות!
מכיוון שזה גם היומולדת של בעלי לרוב ביום הזה אנחנו מבלים לבד או עם משפחה ויוצאים לחגוג יום אחר. לא סובלת את כל ההמולה. הכל נורא צפוף ופי כמה יותר יקר
יום נפלא
וואי ירדן . אם היה לי שקל על כל הפעמים שהוריי עשו לי טראומות כאלה - הייתי מליונרית חחח.. הגנו עליי בצמר גפן...
אני גם לא יוצאת כבר כמה שנים... אבל כשהייתי צעירה יותר ורווקה- זאת הייתה סיבה למסיבה
חייבת לפני זה להסביר משהו (בתור עולה מברית המועצות)
החגיגות ביום הזה הם לא בגלל הסילבסטר, או חג המולד אלא בגלל המעבר לשנה האזרחית החדשה (העולים מברית המועצות ממשיכים "לחגוג" את ה"חג" כאן מכיוון שמדובר בחג היחיד שהיה מותר לחגוג בתקופה הקומוניסטית זה ממש כמו המימונה של המרוקאים, סוג של מסורת) בבית של אימא שלי עד היום פותחים בקבוק שמפנייה ומברכים לקראת השנה האזרחית החדשה עם עוגה (כדי שיהיה מתוק)...
אני דווקא לא אוהבת לצאת ביום הזה בגלל שתי סיבות: האחת - צפוף מידי ויקר מידי... השנייה - פשוט לעומת המימונה שבה עוד מתחשבים ונותנים יום חופש לחוגגים אף אחד לא נותן לנו יום חופש בגלל חגיגות השנה האזרחית החדשה... אז לחגוג עד הבוקר ואז לקום לעבודה?! קשה לי מידי :) הכי כיף לפתוח בקבוק שמפנייה בבית ולאחל לכולם שנה אזרחית חדשה טובה ומתוקה... כיהודייה אגב אני מתחברת הרבה יותר לראש השנה...
אנחנו רוב השנים היינו חוגגים בבית עם המשפחה...
שנה שעברה פעם ראשונה אני ובעלי יצאנו וממש ממש נהנינו....
אני דיי מתבאסת שאני לא יוצאת השנה, וגם לא מתכוונת לשבת לחגוג עם בעלי יותר מדי מאוחר, כי הילדה קמה מוקדם...
אגב אלינור אני חייבת להגיד לך ש - עץ האשוח זה לא סממן דתי, זאת טעות לחשוב ככה... הרי חג המולד נחגג ב25 לדצמבר (חג המולד=יום הולדתו של ישו על פי הנצרות) עץ האשוח, סנטה קלאוס וכו'.. הם לא סממנים דתיים בכלל אלא מסורתיים (ממש כמו החנוכיה בחנוכה שהוא חג מסורתי ולא חג דתי) עץ האשוח מסמן את התקופה בשנה (חורף שלג וכו'...)
אצלי זה תמיד יהיה הזיכרון הכי הכי מהילדות , כי זה חג יפה ומשפחתי במוקום שבאתי ממנו , אבל אני ממש לא בקטע של לצאת ביום הזה , אני נוראה מתגעגת כל שנה לחגיגה המשפחתית הזאת ( כי אנחנו כבר לא עושים את זה ביחד הרבה הרבה שנים ) אלה מה קשר ישו ?
פעם הייתי יוצאת עכשיו ממש לא וההפך - לא אכפת לי מהתאריך הזה מבחינתי שנה התחילה בראש השנה
בצעירותי זה היה סיבה לחגיגה ולהרבה אלכוהול חחחחח עכשיו כשאני זקנה עייפה פלוס 2 למי יש כח לשטויות האלה????? עמוס לחץ גובים מיליון שקל על ארוחה לזוג בקיצור אני והפוך הולכים לחגוג הלילה ובגדול
שירה חחחח העברתי טיעון מפייסבוק ישירות לפה תכלס אנשיפ קוראים לחג הזה חג נוצרי.. ושזה קשור להולדת ישו..או ברית מילה של ישו..או אלוהים יודע מה. אז אמרתי..שאם כבר מדברים על ישו אז הוא היה יהודי. פשוט מעצבן אותי שכל הזמן אומרים שזה חג של גויים..כאילו כששואלים מתי נולדת אז 100% מארץ ישראל אומרים י"ז באייר. יאלללללההההההההההה......
אנחנו חוגגים כל שנה!!!!!!! תראו מה שעה... ואורחים עדיין פה חג הזה בכלל לא קשור לדת (גם אם הוא היה במקור קשור לדת, קשר הזה נאבד ונשכח לגמרי) אז בשבלי זה חג משפחתי!!!!!!!!!!!!!!! ויש לנו עץ, ונתנאל היה מחופש לסנטה קלאוס, ושולחן ערוך עם מלא מאכלים טעימים אני יהודייה, שמדליקה נרות בחנוכה, לא אוכלת חמץ בפסח ועוד.... ולא מפריע לי בכלל לחגוג את שנה חדשה!!!!! אמשיך לחגוג! והכי חשוב, נתנאל נורא מבסוט
אוייש זה מעצבן אותי כל פעם מחדש , שכולם בארץ מבלבלים את new year's eve חג המולד רק בגלל שהם קרובים ואנחנו יכולים להעיד שאין לחג הזה שום כלום קשר לנוצרות או שום דת אחרת כי במקום שבאנו ממנו לא היתה חייה כזאת "דת" וזה חג חילוני לגמרי
שאני הייתי רווקה הייתי יוצאת... מאז שאני נשואה לא יצא לי לצאת, ואנחנו לא חוגגים.
ברור שחוגגים !!!!! הרגע חזרתי ממסיבה לפנים באומן 17!!!! זהו שלא
בנות, נתקלתי לראשונה בעץ אשוח לכבוד ה- new year בתיכון בכיתת נעל"ה שכולה רוסיות ואוקראיניות וגם אני הזדעזעתי על ה"חוצפה" לקשט את הכיתה בעצי אשוח בתיכון דתי בבני ברק (קריית הרצוג, אבל בכל זאת ב"ב), אבל כבר הבנתי מאז שבשביל העולים מברית המועצות ה-new year זה ממש חג והעץ לא קשור לא לקריסמס ולא לישו. זה חג כמו ראש השנה שלנו, ושימו לב שאצלם חוגגים הרבה פעמים בבית עם משפחה וחברים ולא במסיבות כמו הישראלים שלא חוגגים ככה, אלא סתם שמחים לצאת למסיבה שיש לה קונספט. אין לי בעיה עם החוגגים מכל העדות כי ברור לי שזה לא עצרת תמיכה בישו מבחינתם...
בנות - צודקות - האשוח אומנם אכן לא כל כך מסתדר לי עם ארץ הקודש והדת היהודית, אבל הוא לא קשור לשנה החדשה אלא לקריסטמס. בקיצור, יאללה, שנה אזרחית טובה לכולנו! אמן!
אגב, לפי שלדון קופר (למעריצות מביננו) עץ האשוח במקור הוא במנהג פגאני להכניס עץ הביתה כי הוא ירוק-עד והם רצו לשמר את החיים בחורף בזמן שכל הצמחים בחוץ מתים. מתה על שלדון עם המוח הסקסי הזה שלו!!!!!
חחחחחחחחחחחחחח קרן לקח לי כמה שניות להבין מאיפה מוכר לי השם חחחחחחחחחח הוא ענק וקורע
אנחנו בדרך כלל לא חוגגים, פשוט לא יוצא או שסתם עייפים.
אתמול חשבנו לצאת אבל אז בעלי החמוד (והקשיש) נרדם מאד מוקדם אז ויתרנו.
לדעתי אין קשר בין לחגוג שנה אזרחית חדשה לדת, חוץ מזה, שבמדינה כמו שלנו- כל סיבה טובה למסיבה!!!
זה לא חג של יהודים ולא שאני דתייה- אבל יש לנו מספיק חגים משלנו כדי לחגוג ולשמוח בעבורם. אף פעם לא ייחסתי ליום הזה חשיבות, אבל אמא שלי בכל חג מול הערוץ הרוסי בטלוויזיה ולא מפספסת אף תכנית- יש דברים טובים ביום הזה. בעלי גם לא ממש ייחס ליום הזה חשיבות וגם אם היה- השנה הוא לא יכול- כי אביו נפטר לפני חודש וחצי. שיהיה שבוע טוב!
אז אנחנו תכננו ערב רומנטי... הזמנו סושי, פתחנו בקבוק יין... איך שהתיישבנו עידן התעורר
סיווני....
קרן הרגת אותייייייייייייי מתה על שלדון...אחת הסיבות העיקריות שהסידרה הזאת מצליחה... בעונה החדשה הוא פשוט קורעעעעעעעעעעעעע