צריכה ייעוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה הייתן עושות במקומי?

קשה לי פיזית לאחרונה ככל הנראה בגלל הCMV. עד עכשיו הייתי מגיעה לעבודה, מקרטעת את היום עבודה וחוזרת הביתה. החלטתי שיש לי ימי חופש ושאין שום סיבה שאני לא אנצל אותם. שמירת הריון אין לי מושג אם אני זכאית ובכל אופן זה לא רלונטי כרגע התור לרופא נשים שלי רק עוד שבועיים. אני לא יודעת כמה ימי חופש יש לי עוד במלאי ובאופן כללי לא נראה לי שייך להיעלם לחודש ימים/עד הלידה.
    בקיצור אני צריכה שיחה עם הבוסית שלי. השאלה שלי היא האם הייתן נוסעות מחר לעבודה כדי לדבר עם הבוס או שהייתן עושות את זה עכשיו באופן טלפונית ונניח מסכמות איתו שהוא יבדוק כמה ימים מגיע לכם והאם זה מקובל עליו וכו' וכו'.

12 תגובות
עמוד 1
  • מתי תוכלי לדבר בטלפון עם רופא הנשים שלך?
    זה לא חייב להיות דווקא במרפאה בה הוא מקבל אותך אלא בכל מרפאה בה הוא עובד ששייכת לקופ"ח שלך (אז יש לו גישה לנתונים שלך) ולבקש ממנו לאשר לך שמירת הריון.
    מעבר לזה - את בהחלט יכולה לבקש מרופא המשפחה שלך ימי מחלה! הריון זה אומנם לא מחלה אבל CMV בהחלט כן.
    עם הבוסית את יכולה לדבר, להסביר ולהבהיר לה את הקושי שלך.
    תבדקי בתלוש השכר האחרון שלך כמה ימי חופשה עוד יש לך.
    והכי חשוב - תרגישי טוב

• לא נעים לי להגיד אבל אני לא מבינה את התלוש
  • אל תסעי, אם את כ"כ חלשה את ממש לא צריכה "לבלות" על הכביש.
    שלחי לה SMS תשאלי אם את יכולה להתקשר אליה, דברי איתה, תסבירי לה.
    תבקשי מא' שינסה להבין איפה ואם יש ימי חופשה בתלוש.
    יש לך את סיכומי המפגשם שלך עם הרופא נשים? אם יש - תתקשרי מחר בבוקר למרפאה שיש בה מיון נשים, תספרי סיפורך ותבררי אם רופא המיון יכול לאשר לך שמירת הריון. הרי זה לא הגיוני שבגלל שהרופא שלך בחופשה לא תקבלי שרות מאף אחד...
  • במה את עוסקת??

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • שלחתי לה הודעה. אם היא תחזור אלי אני אדבר איתה אם לא אני אלך מחר רק כדי לדבר איתה. בד"כ היא חוזרת.
    אין לי סיכומי מפגשים אבל יש לי את הסיכום מפגש עם הזיהומולוג...
    מחר אני אצל הרופא משפחה אני אשאל אותו אם הוא יכול לעזור לי - הוא מן הסתם לא יכול לתת שמירה אבל אולי יציע משהו אחר. אם לא תהיה לו תשובה אני אנסה ביום שני את מה שכתבת.

אני פזיותרפיסטית.

כ"כ לא נעים לי שב4 חודשים שאני שם אני גם בורחת להם לחופשת לידה וגם עוד לוקחת מיליון ימי מחלה... לא העובדת הכי יעילה בעולם
  • אני מבינה את האי נעימות שאת חשה... אבל כשאין ברירה, אין ברירה...
    אולי תבקשי ממנה לקצר לך משמרות?

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • אני לא עובדת במשמרות...

• אני הייתי אומרת לבוס שאני צריכה יום מחלה ואחרי ביקור אצל הרופא מכלכלת את מעשיי.
    בכל מקרה הייתי מעדיפה לעשות את המאמץ ולסגור את זה פנים מול פנים.

ד"א, אם יש לך CMV מהזמן האחרון את עלולה להיות מדבקת ואז את לא אמורה ללכת לעבודה - כדאי לך לברר את זה עם הרופא.

בכל מקרה, את כבר בחודש האחרון - אני מקווה שתקבלי ימי מחלה (פחות מחודש רצוף את יכולה לקחת על ימי מחלה אם יש לך מספיק, מעל זה את צריכה שביטוח לאומי יאשר לך שמירה) אז אולי כדאי לך לחכות עוד כמה ימים ולהשיג ימי מחלה מאז.

תרגישי טוב
  • הCMV לא מדבק ברמה כזאת שאני לא צריכה להגיע לעבודה בגלל זה. זה בקושי מדבק את הבעל ועם הבעל את באה במגע הרבה יותר אינטימי. הזיהומולוג אמר לי אפילו שאין שום מניעה לנשק אישה בהריון שלא חלתה אף פעם בCMV רק להקפיד לרחוץ ידיים וזהו. זו השאלה הראשונה ששאלתי אותו כי יש לי חברה בעבודה בהריון וגם גיסתי בהריון...

אני כבר שבוע שעבר הייתי רביעי חמישי בימי מחלה אז לא אקח מחר יום מחלה בלי לדבר איתה שתדע מה המצב. זה נראה לי לא אחראי כזה...

• ההרגשה שלך הכי מובנת בעולם. ויחד עם זאת הכי לא מוצדקת בעולם.

אין לך למה להרגיש אי נעימות, להריון יש לעיתים תופעות שונות ומשונות ואת לא אשמה בכלום. התפקיד שלך כרגע זה לדאוג לסיום מוצלח של ההריון ולשמור על עצמך ועל העוברון.
    אם גם הבוסית מבינה את זה את במצב טוב.
    (הבעיה מתחילה אם היא לא..)

אני מבינה אותך מאוד מאוד מאוד, כי גם אני עמדתי במצב הזה, כשיצאתי לשמירה שבוע (!!) לאחר פתיחת הלימודים, למשך 3 חודשים עד הלידה. זה ממש לא קל ובכלל לא נעים לדווח על זה. כזו תחושה של חוסר אחריות.. לי מאוד עזר שהמנהלת מאוד הייתה לצידי ואמרה שהכי חשוב זה לשמור על עצמי. אין עליה!

אני חושבת כמו לינבר. SMS אם ומתי אפשר להתקשר בנחת, ואז להרים טלפון ולספר על המצב.
    ואולי תשאלי אותה בעצמה אם יש לה רעיון איך אפשר להקל עלייך.

ואל תשכחי שכבוסית אחד מתפקידיה זה לדאוג למילויי מקום במקרים כאלו. אז זה לגיטימי מצידך

בהצלחה!!!!!

• תודה על התמיכה
  • מ ע ו ל ה ! ! !
    תרגישי טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה