היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קודם כל תודה רבה על כל התגובות הן באמת חיממו לי את הלב ועזרו לי.. אז בנתיים אני פה בבית חולים במעקב עם רעלת..אמרו שיכול להיות שאם יחמיר יילדו אותי היום אפילו ואם לא אז יחכו איזה שבוע שבוע וחצי..שזה טוב.. למרות שהעובר עדיין קטן הוא בערך 2000 גרם.. מקווה שיעלה ויתחזק ויהיה טוב.. יש חששות אבל בעזרת ה' לא יהיה מצוקה עוברית והכל יהיה בסדר.. מסכן הבעלול.. אין לו יום ולילה כל הזמן רץ ודואג ממקום למקום..אז עכשיו שלחתי אותו קצת לנוח בבית ויחזור מחר בצהרים.. זה לא הכי נעים להיות פה לבד אבל אני ילדה גדולה.. נסתדר.. אז תודה רבה על הכל אני אוהבת אתכן באמת
14 תגובות
עמוד 1
בדיוק באתי לפתוח שירשור לשאול לשלומך... מאמי תנוחי תתפנקי ולא לדאוג יותר מידי בעזרת השם הכל יהיה בסדר... טוב שאת במעקב והכל לטובה....
שבוע טוב ובשורות טובות!!!
שמתי לב עכשיו שאנחנו בדיוק באותו תל"מ
ירדנוש את נסיכה ושחר המלך-אין לי מושג מה השם שלך חח אבל כנראה שאני כבר לא אלד בתאריך הזה..חח
מאמי בשורות טובות אמן
תחזיקי מעמד. את גיבורה...
את בידיים טובות.. אל תדאגי... יהיה בסדר ב"ה
את חכמה ששלחת את הבעל לתקתק-עניינים בבית.. כך גם אני עשיתי,כשהייתי בבי"ח..ומצאתי בנות-מקסימות וכך העברתי את הזמן..
הכי חשוב באמונה ובתיקווה ובאנרגיות-טובות,שאת מצליחה בגדול בע"ה
אוהבתתתתותך יפתי שתוכלי תעשי לי צלצול
אז מה זה עדיין מגניב
וואי מאמי אני ממש לא מעודכנת... סורי....
מקווה שהכל יהיה בסדר , והלוואי ויצליחו למשוך אותך עוד קצת.(וגם אם לא יהיה בסדר
מתנצלת שלא קראתי את השרשור הקודם, מחוסר זמן, אבל מאחלת לך לידה קלה ובידיים מלאות!
את בשבוע טוב, חודש תשיעי אז גם אם יילדו אותך זה לא נורא כי התינוקי כבר מוכן לצאת לאוויר העולם וזה שהוא במשקל נמוך גם לא נורא כי תוכלי ללדת בקלות (אני נולדתי במשקל 2100 בשבוע 36 ואמא שלי אומרת שפשוט החלקתי...).
שהכל יעבור בשלום
בשורות טובות ובהצלחה מרובה
מאמי
[/url
טוב את בהשגחה וטוב שאת כבר בפתחו של החודש התשיעי משני קילו הילד לא פג, כך גם אם יצטרכו ליילד אותך- זה כבר לא מסוכן מידי. מקווה שלא תהיה מצוקה עוברית ושתלדי בזמן הנכון- בשורות טובות!!!