שקקקקטטטטטטטטטטטטט 555 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב...
    אז אחרי יום מוווזר של אגמי שלמדתי לקבל באהבה ובחום
    אגם אחרי מקלחת, הלכה לישון....
    ואני אחרי מקלחת בדרך למיטה...
    אני על הפנים אני חולה כבר איזה פעם שלישית החודש עם צינון וגרד בגרון אני מזיעה כל הלילה ולפעמים רועדת מקור.. אני סמרטוט!!!
    יום שני אני הולכת לרופאה כי לא נראה לי הגיוני כמות החולי שלי בזמן האחרון מה שאני גם מדביקה את אגמי מסכנה שלי היא מתעטשת ומשתעלת מעט...
    קורה דבר מוזר בזמן האחרון.. פתאום היא חזרה לקום בלילה לאוכל.. לא חלילה שזו תלונה כי כפרה עליה אני רק מחכה שתאכל אבל ממש מוזר לי שזה ככה פתאום..
    למישהי זה קרה?....
    יש לציין שהיא היתה מחזיקה מעמד לילה שלם.. ארוחה אחרונה נגיד בשבע.. היתה קמה בחמש וחצי/שש וחצי לאכול....
    ממש מוזר...
    שבוע טוב נסיכות שלי!!!

4 תגובות
עמוד 1

• קרה לי לפני חודש בערך שפתאום החליטה לקום לאכול עוד מנה בלילה לדעתי זו תקופה כזו
    תרגישו טוב בובה

• בד"כ אומרים (בספר של הלוחשת) שאם הם ישנים טוב בלילה ופתאום שוב חוזרים לאכול בשעות שונות בלילה
    זאת קפיצת גדילה.....

• מקווה בשבילך שזה זמני
    גיא שלי היה מיזיק לילה מדיל חודשיים עד 4 חודשים
    ומאז זהו
    קם בהתחלה פעם אחת לאכול
    עכשיו קם פעמיים וזה במצב הטוב

תרגישי טוב!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה