צריכה ייעוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה הייתן עושות במקומי?

קשה לי פיזית לאחרונה ככל הנראה בגלל הCMV. עד עכשיו הייתי מגיעה לעבודה, מקרטעת את היום עבודה וחוזרת הביתה. החלטתי שיש לי ימי חופש ושאין שום סיבה שאני לא אנצל אותם. שמירת הריון אין לי מושג אם אני זכאית ובכל אופן זה לא רלונטי כרגע התור לרופא נשים שלי רק עוד שבועיים. אני לא יודעת כמה ימי חופש יש לי עוד במלאי ובאופן כללי לא נראה לי שייך להיעלם לחודש ימים/עד הלידה.
    בקיצור אני צריכה שיחה עם הבוסית שלי. השאלה שלי היא האם הייתן נוסעות מחר לעבודה כדי לדבר עם הבוס או שהייתן עושות את זה עכשיו באופן טלפונית ונניח מסכמות איתו שהוא יבדוק כמה ימים מגיע לכם והאם זה מקובל עליו וכו' וכו'.

7 תגובות
עמוד 1
  • שבוע טוב...
    הייתי הולכת מחר לעבודה לדבר פנים מול פנים אני לא מרגישה בנוח לעשות שיחות כאלו בטלפון.....
    וזה לגיטימי לקחת ימי מחלה אני הייתי מנצלת את זה בכיף...

• האמת שתוך כדי כתיבה פה הרגיש לי יותר נכון ללכת מחר אפילו רק כדי להגיד לה שבאתי לדבר איתה וללכת הביתה. אני עובדת שם בסה"כ 4 חודשים ופתאום להיעלם לחודש עוד לפני החופשת לידה כ"כ לא נעים לי.
    לשלוח לה הודעה שאני באה מחר רק כדי לדבר איתה? ז"א שאני לא חושבת שאעבוד? כי היא מן הסתם צריכה למצוא לי מחליף למחר...

• אני התקשרתי למנהלת שלי כשיצאתי לשמירה פשוט אמרתי לה שאני בשמירה ונתראה אחרי הלידה אבל תלוי איך זה מרגיש לך לדעתי אין צורך לטרטר את עצמך זה לא קל "להיסחב" בהריון

• בסוף החלטתי שאין לי כוחות פיזיים לצאת מחר מהבית
  • תנסי להקדים את התור,אצלי בכללית יש אפשרות כי כל יום יש רופא נשים תורן אחר שמקבל מקרים דחופים.

דברו איתי בפייסבוק

• אבל רופא נשים תורן יתן לי שמירה? כי אם כן אני הולכת מחר על הבוקר למיון נשים. הבעיה היא שאין לי סכנה להריון עצמו...

• לתת לך שמירה יכול הרופא שלך..אבל את עדין תצטרכי ללכת לרופא תעסוקתי..והרוםא התורן כול לתת לך הפניה.
    או לפחות כמה ימי מחלה עד שהרופא שלך יקבל.
    אצלי בכל מקרה היה כך..חובה היה אישור לשמירה מרופא תעסוקתי..אחרת לא ישלמו לך מהביטוח לאומי.

דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה