שבוע טוב לכולן.... התייעצות ממש דחופה....!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש מיואשת.... הקטנה שלי (בת שנתיים בעוד ארבעה ימים) ממש שובבה אבל כשאני אומרת שובבה אני לא מתכוונת סתם שובבה זה כבר ממש בילתי נסבל, אני לפעמים מגיעה למצב שבא לי לבכות...
    היא לא מתעסקת כמעט במשחקים, היא תלך לאיפה שאסור לגעת, תפתח ארונות, תשבור דברים, היום מרוב שהיא הייתה לא רגועה היא פתחה איזה ארון וסגרה על האצבע שלה....

והיינו שבת אצל ההורים שלי וממש כבר התפדחתי שכל רגע משהו אחר צריך להעיר לה, בקושי הצלחתי לשבת לאכול, מעצבים כבר קמתי מהשולחן בלי לסיים לאכול, כי גם זה לא נעים לשמוע שכל רגע משהו אחר מעיר(ובצדק כי היא באמת לא מקשיבה)... אבל שלי כל רגע אומר מה זה היא לא רגועה בכלל, עוברת מדבר לדבר... ובאמת גם ככה אני מיואשת ואני עוד צריכה לשמוע הערות כאלה...
    אמא שלי יודעת איך היא, היא מכירה אותה כבר כי היא אצלה בגן... אבל היא יחד איתי יד ביד, לא מוותרות לה ומציבות גבולות, אבל זה לא נראה מוביל לאיזה מקום טוב, ממש לא!!!

היא הולכת מוציאה לי דברים מהתיק, לוקחת מגבונים אפילו אם הם בתיק מוציאה ומפזרת בכל מקום....היא רבה עם אח שלה על כל דבר הוא בן חמש, חוטפת לו דברים מהיד ואפילו מרביצה לו והוא מסכן מוותר לה, אבל לפעמים גם הוא מתייאש מסכן וגם בוכה בזמן האחרון על כל דבר...

בקיצור אני כבר ממש מיואשת ואני חייבת דחוף עצות מכן, אפילו כתבות באינרנט מה לעשות ואיך להתנהג... אפילו לדבר עם איש מקצוע, לא יודעת כבר על מה לחשוב...

שלומית
5 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שזה עניין של גיל...
    גם הקטנה שלי כזאת...
    את אסרטיבית מספיק איתה?

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • למה את ממתרגשת זה גיל שנתיים...
    לא זכור לי מתי ישבתי לאכול ארוחת ערב בלי לקום ( רק כשהם ישנים )
    או כשמישהו אחר מעסיק אותם .
    לגבי לחשבן לזה שמעירים לה .. אז אין לך מה לחשבן ..

אני בגישה של הצבת גבולות והתמדה .. נראה כאילו הילדה רוצה יחס נוסף.. בשילוב עם גיל שנתיים ..
    המון סבלנות ובהצלחה .

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • נשמע לי מזה מוכר..
    בכל מקרה אם את רוצה להתייעץ עם איש מקצועי
    תכנסי לפורום הזה:
    http://forums.ifeel.co.il/forum_topics.asp?FID=24&SID=5261ec4f67f743dfcbfeda98z87c989z

אני מתייעצת איתו לפעמים ותמיד יש לו הצעות גאוניות
  • אני חושבת שאני מתמידה איתה לגביי הצבת גבולות... אין מצב שהיא עושה משהו ואני מוותרת.... יש לה גם קטעים שהיא רוצה את הבקבוק שלה לשתות ואז היא שותה קצת ומתחילה להוציא מהפה ולהרטיב הכל ואז אני לוקחת לה והיא מתחילה לצרוח ומרוב שהיא עקשנית הבכי יכול להימשך חצי שעה עד שאני כבר לא מסוגלת לשמוע אז אני לוקחת אותה ומרגיעה ומסבירה לה אבל לא מחזירה לה את הבקבוק....

שלומית
  • יואו גם ניצן ככה והיא בת שנה ו-10 חודשים
    זה באמת עניין של גיל...
    אין מה לעשות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה