היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רק שיעבור בשלום מסכנונת שלי לא בא לי שהיא תסבול אמן בע"ה שהיא תעבור את זה בלי תופעות לוואי מיוחדות
15 תגובות
עמוד 1
שיעבור שקט ובלי תופעות
למה ישר לבכותתתתתתת???????? יש כאלה שזה ממש לא מזיז להן... לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
ליטלי-פעם קודמת היא צרחה מכאבים אני הולכת לטיפת חלב במיתר כי הייתי אצל אמא שלי בזמן השיפוצים וכבר נקבע לי תור פחדתי לפספס אותו אז ניסע לשם ונחזור ויאיר בא איתי אמלהה מלחיץץ
אה...שיהיה בהצלחה. רציתי לבוא להרגיע אותך... לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
ואי,כמה שאת אמא מקסימה,אין אין על הלב הרחב שלך
מרווה אהובתי הלוואי שיעבור בשלום בע"ה אני יתקשר מחר לעדכן
לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
שיעבור בקלות לנסיכה הקטנה.......
שיהיה בהצלחה.. ובלי תופעות
שיעבור בקלות ובלי תופעות
בהצלחה בובה
שיעבור במהירות ובקלות והכי חשוב ללא תופעות לוואי
הי מיטלי אני מפצלת לשי-אל כל חיסון לשתיים כך זה פחות קשה{היא מקבלת באופן מאוד קשה את החיסונים} בכל אופן שההיה בהצלחה וללא תופעות מיוחדותנשיקות לנסיכה