קורין וכל הבנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קורינוש היי מאמי,
    השבוע הייתי בחול.... ואתמול נכנסתי לפורום וקיבלתי הלם!!!!!!!

סוף סוף כמה מישהי ואמרה מה ש ר ו ב הבנות היו מתות להגיד.

קראתי את השתרשות הדברים וראיתי שהזכרת אותי
    האמת שאני כלללל יום בפורום!
    פשוט לא רושמת.
    כללללללל הבנות פה צודקות באיזשהי צורה.
    למרות שמצב הדיבורים פה נהיה רגיש מאוד וצריך ממש ללכת על ביצים
    בפורום כי כל דבר שאני רושמת עכשיו אפשר לפרש ב 100 דרכים.
    לי לקח 10 חודשים להיכנס להריון וכשסוף סוף נקלטתי אכן שיטפתי את הבנות.

וכן גם אני לפני שניקלטתי לא אהבתי לקרוא פה הודעות של בנות שכבר ניקלטו להריון. זה דיי היה מקומם באיזשהי צורה.

אז נכון אחרי שניקלטים קצת מתלהבים ורושמים כמה הודעות אבל לאחר מכן הפסקתי, כל שאלה שהייתה לי (הריון ראשון) שאלתי את רופא הפורום
    בשביל זה הוא פה ועונה על כל שאלה גם אם היא טיפשית או מובנת מאליו.
    מכל הזמן שלי בפורום ובאמת שהוא לא היה לפני כן הרבה, קורין היא אחת הבנות!!!!! שנתנה תמיכה לכל בת ובת! וכל אחת יכולה להעיד על זה כל הודעה הייתה בכוונה הכי טובה שיש! זה יעיד לטובתה!

ואכן שיש בנות שצריכות להבין שיש דברים שלא רושמים!

כל אחת תקח את זה לתשומת לבה ונקווה לטוב!

ושנתחיל את השנה החדשה עם הרבה הריוניות חדשות אמן!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 תגובות
עמוד 1
  • יפתי,
    וואו... ריגשת אותי מאוד!!

קודם כל אשמח להיות איתך בקשר ולהתעדכן מה קורה איתך מחוץ לפורום... יש לך פייסבוק??

דבר שני, הדברים באמת יצאו מפרופורציה ואני בהריון ואני הייתי כל היום כל הזמן בפורום והבנתי את גליה מאוד.
    אני חושבת שאפשר היה לגלות יותר רגישות בעניין כלפיי האחרות שמנסות.
    מודה, התבטאתי בצורה לא ראויה אבל יחד עם זאת היה לי מאוד קשה עם ההטחות שהבנות פה אמרו.

בכל אופן מבקשת באמת, מכל מי שקוראת את השרשור ...
    לא להעלות את הנושא.
    ישנן בנות שהחליטו לא לרשום בפורום ועדיין קוראות שרושמים עליהן דברים בצורה ישירה או עקיפה...

ליאלי אני ממש ממש שמחה לשמוע ממך השבוע הלן גליה ואני שאלנו עלייך אחת את השנייה...
    התגעגעתי...
    אוהבת המון!!!

שיהיה לנו שבוע טוב מלא בבשורות טובות!
  • קורין תשני את צבע המלל בחתימה שלך - לא רואים טוב איזה שבוע את בובה, הכחול זוהר מידי...
  • אני לא יודעת לשנות...
    אבקש מחברה שתשנה לי..
    בכל אופן אני היום בשבוע 19...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה