אוףףףףףףףףףף איזה עצבים חטפתי היום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בבוקר כרגיל הייתי עם דניאלה בשעת סיפור עכשיו אני עומדת לספר לכן סיפור שאני בגללו חטפתי עצבים
    בסוף שעת הסיפור שקטי (אחת המדריכות המדהימות שהכרתי בחיים שלי) חילקה לילדים עבודה עם דיבקיות בשעת הסיפור היו שתי חברות של דניאלה מהמעון בעבודה הן התיישבו יחד לפתע אחת הבנות לוקחת את המדבקות אליה מנסה לחטוף לדניאלה את המדבקות מהיד ואומרת לה לא נותנת לך עופי מכאן אמא של הילדה אומרת לה זה של כולם תני לדניאלה מייד הילדה עונה לאמא שלה לא רוצה ואז דוחפת את דניאלה האמא כועסת הילדה חוזרת לא רוצה לתת לדניאלה שתלך מכאן לא רוצה אותה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה