המשך הרגשה לא טובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר
    בהמשך לשאלתי.ביום חמישי היתי אצל אחות קופ"ח שהסתכלה על הבדיקות(הרופא לא היה זמין)ואמרה לי שה-CMV מראה שהיה לי בעבר אך כרגע אין לי CMV פעיל.(הבנתי שיש הבדל בין IGG ל IGM)ובנוסף אמרה לי שיש לי מעט בילורבין בשתן ואמרה שאלך לרופא משפחה לעשות בירור.הרופא משפחה היה עמוס מידי ולא הסכים לקבל אותי בטענה שזה כנראה לא דחוף.והרופא נשים (יותר נכון המזכירה שלו)שזה לא קשור אליו ויש צורך ללכת לרופא משפחה.בכ"א ההרגשה השתפרה מאוד וכעת אני מרגישה בסדר גמור.תנועות כרגיל והכול כרגיל.אך מה זה אומר בילורבין בשתן(האחות אמרה שזה קשור לצהבת-אני מחוסנת מצהבת ועורי אינו צהוב בכלל)????מה ההשלכות?מה דעתך כעת בנושא הCMV?מה לעשות הלאה??????אצין עוד שבינתים לא הלכתי לרופא משפחה כי הבנתי ממנו שזה לא מאוד דחוף.יש לי תור למחר-יום ב.האם ללחוץ עליו להקדים וללכת?מה מידת הדחיפות?
    תודה רבה מראש!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כדי לחוות דעה על ה - CMV אני צריך לראות את הבדיקות
    אם האחות אמרה שזה CMV בעבר אני מניח שהיא צודקת
    אפשר ללכת לרופא משפחה ביום ב'
    לדעתי זה שום דבר

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה