שמעתם על ה"איש ההר" ?.?אז... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הוא כבר ילד לפי מה שאמרו לי בבית חולים במרכז{כנראה שראה שאצלנו יש יותר מידי דתיות בצוות אז הוא ברח..}
    באחת המשמרות הוא בא למעקב-ישר קראה לי אחת הבנות שיש גבר בהריון בקבלה...אז שאני לא יבהל
    זה כ"כ מוזר לראות אישה{מבנה של אישה לחלוטין}עם זקן ובטן בסוף תשיעי...
    אני לא יודעת מה אתכן אבל כל הרעיון הזה ועוד ילד שיגדל לסיטואציה כזאת ממש מעורר בחילה...אחרי מקרה כזה כנראה כבר כל דבר יכול להיות,עצוב,עיוות המציאות...
16 תגובות
עמוד 1

• [
  • שמעתי עליו
  • הוא ילד בתה"ש בגלל שקצב הצירים לא איפשר להגיע לירושלים.
    בעיני זה ממש לא מעורר בחילה, זו בחירה שלו איך לחיות חייו וכל עוד זה לא בא ע"ח פגיעה באנשים אחרים - אני מקבלת זאת לחלוטין.
    הוא בסה"כ נולד עם נפש של גבר בגוף אישה והחליט שהוא רוצה לחיות חייו כאיש, עשה כל שהיה צריך פרט לניתוח הסופי מאחר ולקח בחשבון את רצונו להביא ילדים לעולם.
    מי שחי חייו עפ"י הדרך בה הוא הכי שלם מבחינת עצמו למרות כל מה שעבר עליו כילד וכנער (השוני המוחלט הזה בינו לבין אחרים) אני מכבדת אותו מאוד על בחירתו ועל דרכו!
    שיהיה להם המון מזל טוב.
  • פיתוש,זאת בחורה שגדלה במשפחה ממאה שערים..ואז שינתה את זהותה המינית.תראי,אני פתוחה ודתיה זה לא סותר אך הזוגות ששונים-דו מיניים וכו..מה לעשות,אני לא בטוחה שכ"כ קל לילדים שלהם מבחינת משפחה ושילוב,ואולי הילד יגדל בלי נטיה אבל יחליט שאם הוריו גידלו אותו כך אז זה גם אידיאל בשבילו?אני לא יודעת עד כמה נכון,אבל בסופו של דבר במדינתנו כל אחד עושה מה שהוא חושב..

• פייס: ortal_hori
  • בזכותך, קראתי קצת עליו..
    אבל למה לשנות את הזהות אם היא חיה עם גבר?!?
    בחור שהחליטה שהיא רוצה להיות הומו?
    [
  • זהו, זה ממש תסבוכת
  • נשמע באמת מוזר..אבל יאללה , שיהיה בבריאות ובמזל
  • הזוי לגמרי.

מתוסבכת משהו.....

בשמת
  • מה שכן לפחות הם עשו יחצנות טובה לחדר לידה שלנו ששם הם טופלו
  • מסכן התינוק
  • בעיניי זה לא דוחה ולא מבחיל ולא הזוי.
    לכל אחד הזכות לחיות במדינתנו (שמתיימרת להיות דמוקרטית) לפי ראות עייניו.
    כל עוד הוא/הם לא פוגע באף אחד - מה זה משנה בכלל איך למה ומה???
    נכון, הוא שונה אולי מרוב האנשים, אבל מה עם לקבל את השונה?
    ולדעתי התינוק בכלל לא מסכן! הוא יגדל בהמון חום ואהבה ותהיה לו משפחה אוהבת -
    לא זה מה שהכי חשוב?
    בקיצור - כל הכבוד! שהיה להם במזל

• חחחחחחחחחח נטלי סיבכת אותי עם מה שכתבת

• יולי אמרה בדיוק מה שחשבתי . נראה לי הכי חשוב שבן אדם יהיה שלם עם עצמו .מה שבטוח שילד הזה הקבל כל מה שהוא זקוק לו והמון חום ואהבה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • ללא ספק שהילד יקבל את הכול אבל השאלה היא איך הוא יהיה מבחינה רגשית?מגדרית?לפי מה שהוא כתב הוא ישחק גם בבובות וילבש גם בגדים ורודים מילא שהוא תינוק{גם אני הלבשתי את הילדים שלי בכל מיני צבעים}אבל בגיל יותר גדול בן שלובש ורוד נראה לכם שיתקבל בקלות אצל ילדים?ילדים יכולים להיות גם רעים...
    אבל עד אז..שיהנו
  • הדר, אני חושבת כמוך
    נטלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה