שוב חופרת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

10 תגובות
עמוד 1

• טוב, תשמעי קשה לבחור שמות מסתבר.....
    יש אלטרנטיבות?
  • מה אני כבר בחודש 9 ????????
  • גם לנו אין שם עדיין. למרות ששחר החליט לפני איזה חודשיים על שם מסוים והוא ממש בטוח שזה מה שהולך להיות! והאמת ככל שבעלי ואני חושבים על זה זה ממש נשמע אופציה ממשית
  • דעתי די ברורה לא?
    ונועם עם וו

• אני אישית אף פעם לא התחברתי לשם הזה - אבל שם זה עניין אנדוידואלי- לכל אחד תהיה דיעה משלו על העניין. מה שחשוב הוא שאתם ההורים תהיו שלמים עם ההחלטה בבחירת השם- וכל שם שלא יהיה הוא בטח המתאים ביותר בעבור ילדייך.

• מה לגבי נעומי / נועמי / ניעומי

לסבתא שלי ז"ל קראו ניעומי (NIOMY) ואני מאד אוהבת את השם הזה - בעלי לא אוהב אותו ולכן לא קראנו לילדה ככה.
    [

• אני אישית גם לא כ"כ מתחברת לשם הזה ...
    וגם הוא נפוץ מאד ! אפילו מידיי ....לטעמי....
    וכמו שנאמר זה עניין של טעם וגם חשוב לראות את התינוק/תינוקת לראות איך "מתלבש" עליהם השם.
    תנסי באתר "שם לי"....
    בהצלחה

• רק שתדעי שזה שם רק של ילדים מיוחדים מאוד
    והשם גם מאוד מתחבר לשם עדן
    ובנות נועם לבת לא כזה נפוץ לבן הרבה יותר
    ומה זה עקרוני בכלל העיקר זה שם מדהים לילדים מדהימים

• לשחר המלך
    אני כנראה אלד ב"הלל יפה".

העיקר שיעבור בקלות.
    סיוון אני מאוד אוהבת את השם נועם, אבל...בעלי פחות.

בכל מקרה, אני כל יומיים מחליפה שם , פשוט לא יאומן.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה