ה' ישמור!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול טיילו על הראש של טל 3 כינים
14 תגובות
עמוד 1

• "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אי אפשר להיפטר מהן לאורך זמן
  • אמאלה- חשבתי שלבנים אין את הבעיה הזו......

בשמת

• הי
    יש לי טיפ נגד הדבקות:
    בוקר לפני הגן 2-3 טיפות שמן רוזמרין הריח דוחה את הכינים וכך הן לא באות לחגגוג אצלינו
  • תחפפי בשמפו נגד כינים וכל יום לפני הגן תמרחי שמן רוזמרין
    (כמה טיפות מספיקות, הריח שלו נורא חזק)
    גם בגן שלנו יש מכה של כינים ואני קצת (אבל רק קצת) היסטרית

• איכסססססססססס
    זה הפחד שלי

• את אומרת כינים ואני מתחילה להתגרדדדדדדדדדדד
  • באמת לא נעים

• שמפו נגד כינים זה סרקל לא? באמת עשיתי קצת הפסקה איתו כי הוא יקר אבל נחזור אליו. שחר אף פעם לא נדבק בכינים כשהשתמשנו בו.

מה זה טיפול רוזמרין? זה בא בתרסיסים האלה שאפשר לקנות בסופר פארם??
    מחר אני קונה את זה בליווי מסרק סמיך. רחמים על הילד

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מה זה השמן רוזמרין איפה קונים אותו

המסנג'ר שלי: [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה