היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה זה אומר תכלס? שמהחודש הבא שחר לא משלם לגן במידה והוא בגן עירוני?
17 תגובות
עמוד 1
הוא אמר שזה יקרה עוד ב- 2012.. זה לא אומר מהחודש הבא.. יש עוד 12 חודשים כדי שהוא יוכל לעמוד במילה שלו! חוצמזה- זה ביבי, הוא בד"כ לא עומד במילה שלו.. [
חחחח..
עמיתוש.... עצוב כמה שאת צודקת
נחיה ונראה
אצלנו כבר ב-25 לינואר מתחילה ההרשמה לגני עירייה. לא כתוב שם שום דבר על חינם........חינם יש רק בזבל פייס: ortal_hori
מכל החוקים החדשים שהתפרסמו - הקלות במס, נקודות זיכוי להורים לילדים עד גיל 4 ושות', אני למדתי שתמיד יש את האותיות הקטנות
זה משהו שיכנס במהלך השנה הקרובה בחדשות 2 רשום שעד סוף השנה 2012 זה יכנס לתוקף אני מניחה שכבר משנה הבאה נזכה לקבל גנים לילדים בחינם, כמו שנאמר יש חוק שאף אחד לא מייסם אותו כבר יותר מ 50 שנה אז הגיע הזמן לייסם אותו
ראיתי , התלהבתי
הלואי
החוק קיים מ1984 רק מה חוק ההסדרים דוחה את העניין . במקרה הטוב זה חוק ההסדרים יבטל את הדחיה רק בסוף שנה הבא עבור שנת תקציב 2013 , כי ב2011-2012 - יש תקציב דו שנתי שלא ישנו אותו http://www.holdthatpic.com/
ואו, אלינה, כל הכבוד!
פנטזיה
למדתי קורסים במקרו כלכלה - חלק במסגרת התואר וחלק לבחינות של משרד האוצר . למזלי או צעירי אני מסוג האנשים שזוכרים מה שצריך ומה שלא צריך .