קורס הכנה ללידה - סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות היי
    קודם כל שנה אזרחית טובה ושבוע טוב לכולכן .....
14 תגובות
עמוד 1
  • 1. עשיתי קורס הכנה ללידה
    2. קבעתי עוד משבוע 21, התחלתי שבוע 30-31 בערך...
    3. 220 ש"ח- 5 מפגשים, חברה שלי שלמה 480 ש"ח- 5 מפגשים בלניאדו בנתניה
    4. אפשר גם דרך קופת חולים
    5. אני עשיתי באזור בני ברק כך שזה לא רלבנטי
    אבל תבררי בקופת חולים איפה יש לך הכי קרוב לבית

בהצלחה
  • אני ובעלי שני עצלנים- לא היה לנו כח לקורס זה ולכן ויתרנו עליו. גם עבדנו מספר שעות רב מאוד וחזרנו מאוחר מהעבודה- כך שגם זמן לא היה לנו ממש לזה. שמעתי שמומלץ לקחת את הקורס בשליש השלישי של ההיריון ומומלץ לסיים את הקורס עד החודש התשיעי, למקרה שהלידה תתרחש לפני התל"מ. הבנתי שיש קורסים שמסובסדים ע"י קופות החולים- תבררי במוקד של הקופה. בהצלחה!

• בנות,
    מישהי יכולה להסביר קצת מה בדיוק עושים שם??
  • אני גם נרשמתי לקורס עוד בשבוע 20 והוא מתחיל בשבוע 30-31- שישה מפגשים שעתיים כל מפגש.
    עלה לי 150 ש"ח דרך קופת חולים כללית (ירושלים)...
    ולמזלי האחות ליווי הריון שלי היא המדריכה של הקורס...
    היא סיפרה שמדריכים לגבי נוהל הלידה, מה לעשות לפניה ובמהלכה ויש גם שיעור אחד עם יועצת הנקה....
  • לא עשינו קורס - חוסר זמן
    לפי דעתי מאד חשוב לעשות סיור בחדר לידה.
    [

• הי!

אפשר לעשות הכנה ללידה דרך הביה"ח שאת רוצה ללדת בו ואז לעשות גם סיור.
    אני ילדתי 3 פעמים, בראשון עשיתי הכנה ללידה ולא הרגשתי שזה עזר לי במשהו . בלידה הקרובה אני רוצה ללכת להכנה ללידה קצת שונה. זה ברמת הגולן, רחוק וגם קצת יקר.3 ימים מלאים. אומרים שזה משנה את כל חווית הלידה.

mail
  • היי הלן,
    אני עשיתי קורס דרך הכללית,עלה 200 ש"ח והיה מעולה ומהנה. יש להם כמה מסלולים,אני עשיתי 5 מפגשים והתחלתי בחודש שמיני כי לא היה מקום לפני. את יכולה להתחיל בחודש שביעי. תתקשרי למוקד של קופת חולים והם יפנו אותך...

• אני עשיתי דרך הכללית, קבעתי בשבוע 20 והתחלתי בשבוע 28
    שילמתי 200 שח ל-5 מפגשים כולל סיור בסורוקה

• אני עשיתי דרך הבית חולים.
    מחר יש שיעור אחרון של סיור מקיף וכו'...

בגדול הקפנו בקורס הכל.
    מבדיקות הריון וכל הקשור, מבנה אנטומי האגן וכל מה שקשור, סימני לידה,מהלך לידה עצמה , הקלות ופטנטים לזמן צירים, אלחושים כמו גז צחוק אם אני לא טועה, אפידורל, מה קורה אחרי לידה, הנקה ומחר כאמור- שיעור סיור מקיף ואחרון
  • לא עשיתי
    נראה לי מיותר (ומזל שלא בזבזתי זמן וכסף גם ככה אצלי עקשניות רק מהבטן הן יוצאות לא מכירות כיוונים אחרים

• האם עשיתן קורס הכנה ללידה ? ברוררררר

באיזה שבוע עושים ? נראה לי משבוע 32 משהו כזה...

כמה עלה לכם ? בחינם!!! דרך קופ"ח לאומית (במקום 750 ש"ח..)

איך מבררים על קורס כזה? דרך קופת חולים ? כן הכי טוב ומשתלם דרך הקופ"ח.

אם מישהי מכירה או עשתה באזור אשדוד אשמח לשמוע

מומלץ וחשוב ביותר במיוחד לפני לידה ראשונה וחשוב מאוד ללכת עם הבעל. ממש נהנתי ולמדתי המון. יישמתי המון מהטיפים בלידה עצמה...

• סיון,
    אני לא מסכימה איתך בעניין הזה.
    קורס הכנה ללידה לא מיועד רק לבנות שיולדות לידה ואגינלית.

אני עשיתי קורס בבלינסון (7 מפגשים) והוא היה ענייני ונחמד.
    הפיג כל מיני מיתוסים, כלל מפגש עם מיילדת (שעובדת בבלינסון), סיור, מפגש עם פיזיותרפיסטית ועוד כל מיני דברים.

נכון שלא כל שניה בקורס חידשה לי משהו, אבל היה נחמד לפגוש עוד בנות שנמצאות בדיוק בשלב ההריון שלי, ולא הזיק לשמוע את מה שנאמר שם.

אני ממליצה ללכת.

• גם אני עשיתי בבלינסון כמו אלינור.

• וואי בנות תודה רבה על ההיענות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה